12

Анонимен

преди 3 години

Имах удоволствието до разговарям с един от най-големите вносители на гуми и той ми обясни, че в заводите само сменят щампата на фирмата иначе 3-4 марки са с еднакъв материал, както и най-висок клас така и най-нисък клас. Разликата е че за скъпите марки плащаш по скъпо просто за едно лого.

11

бай Тъпчо

преди 3 години

Едно време като спрехме колите пред дома и източвахме водата от радиатора и продухвахме отгоре, да не е останало нещо вътре в радиатора.Сутрин като отивахме към колата, носехме туба с вода и чайник с топла, та с него да поразмразим и да налеем после водата.А пък после като спрехме някъде, я препалавхме през час, та да не замръзне.Сега за гумите са брехнали...ами сваляйте ги вечер на топло под леглото, пък сутрин ги слагайте бе-то на проста глава угодия няма

10

Стига бе

преди 3 години

Гумите са консуматив. Какво да им пазиш като те и без това стареят и особено зимните след 4-5 години са за смяна дори да не ги караш. Каучука се втвърдява и почва да се пука. Гумата си губи свойствата.

9

Анонимен

преди 3 години

Решението е елементарно!Не карате колата!

8

Анонимен

преди 3 години

Как да изхабим, като не дават да караме по боковите магистрали?

7

Анонимен

преди 3 години

Зимни гуми, летни гуми, дрън-дрън! В закона няма такова понятие. Освен това хората отдавна са измислили всесезонни гуми. Карайте с такива и не бойте се! Като че ли едно време баща ми все зимни и летни гуми е сменял.

6

ГОГО

преди 3 години

Караш, не караш, на 3-4 години сменяш, защото не става за нищо. Някои печелят, а после всички трябва да се чудим как да утилизираме старите гуми.

5

Пацо

преди 3 години

<html><body><!--StartFragment--><div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">Статия как да пестим гориво, статия как да пестим гуми. Не е ли по добре да напишете как да изкараш пари и да не ти пука. Колата ми е над 400кс, ич ми не дреме колко харчи а гуми за сигурност сменям на 2г. Хората отдавна са го казали икономията е мaйка на мизeрията. Като ще пестиш от гориво и гуми продавай таралясника и се мятай на градския. Бaх тъпитe статии.

4

ШибиРиби

преди 3 години

А ротацията къде я забравихте бе kaвaлчета ?

3

до 2

преди 3 години

Огромна грешка. Гумата старее и без да я караш.

2

Azi

преди 3 години

Убедих се, че най-добрият начин за запазване на гумите е като не караш.

1

Анонимен

преди 3 години

Гумите сменям на всеки 3 максимум 4. Старите подарявам. Не ме бъркат някакви 2000лв. за гуми, защото това касае сигурността на мен и на пасажерите в автомобила. Отделно съм запален скиор и човек с няколко рали сертификата и разликата между нови зимни гуми премиум клас и такива на 4 години е от Земята до небето.