26

...

преди 3 години

СГС съдят без да знаете и Ви осъждат да плащате. ЧСИ ви вади Изпълнителен лист и ви прави запори. И щеш-не щеш плащаш после.СКоро приключих едно подобно плащане и остана само на ЧСИ да платя 500 лв. и приключвам с тези мааймуни. Ония ми звънят оня ден и ме питат "Вие към ЧСИ, пак ли по 300 лв. ще внасяте?" Нахраних ги, ама както аз си знам. Кви ви интересува аз по колко ще плащам бе ****** да *** ******, на вас нали нищо не дължа повече? Вас какво ви интересува, а?Затвориха ми и ни звук ни нищо

25

Ах, че ми е познато

преди 3 години

"няма да се изпари и доста ще плаче брат ти един ден" :))) Помня го от един аудио-запис с колекторска фирма СС Груп дето се върти : "Ще плачете над сухия гроб на баща ви"!!! Пич, защо си толкова смел по телефона, а не ми дойдеш на метър от мен???

24

до колектора

преди 3 години

Виж, на теб това ти е работата и е нормално да манипулираш, че да изкараш някоя кинта. Ама имам кофти новина за теб. Балъците леко поизмряха. Страхливите също. Доброто е, че адвокатите също поизгладняха и вече не е нужно да им плащаш предварително. Те си вземат парите от колекторите като ги разнищят в съда. Дали схвана?

23

до 27

преди 3 години

Кво, кво ? Дай да видим тия дела! Защото след 3-та година ще ме хванеш за шлифира! След 5-та година дори при ЧСИ също. Дай да ги видим тия дела де!

22

Селяндур

преди 3 години

Да бе, не съм селянин, а *** потомствен от Коиловци. Любезни и приветливи хора сме обичайно. Що пък едни колектори не са стъпали в селото ни е загадка. Една шепа мъже сме. Елате бе момчета, и вино имаме хубаво и ракии, трапеза за гости винаги ще направим. Е, ако дойдете кофти, кофти ще ви посрещнем.

21

до 25

преди 3 години

Само да вметна, че това задължение няма да се изпари и доста ще плаче брат ти един ден. Не е приятно да си толкова финансово неграмотен, ама какво да се прави... Ей то на сайтът на СРС- претъпкан с изпълнителни дела, спечелени срещу длъжници без дори да знаят и биещи се в гърдите как нищо не можели да им вземат. Могат, драги, могат. Един ден ще ги вземат. Пак казвам- запознай се със законите. Не ги познаваш.

20

до 24

преди 3 години

И ти си горд с това, че безлихвено си изтегли мизерното задължение за по-нататък?! Боже, да ти имам мисленето с какво се гордееш... Тъжно.

19

РусенецЪ

преди 3 години

Бухаха, как ме молиха по телефона : "Ама поне една малка вноска няма ли да направите, ама колкото решите". Отговарям им : "Момчета, познавам законите, не ви дължа нищо". ТЕ отново "само една малка вноска ДЛЪЖНИКО". И там някъде избухнах и ако цитирам отговора ми ще има само звездички :) На тия номерата им минават само при неграмотни и страхливи. Иначе се покриват като мишки.

18

Анонимен

преди 3 години

Нищо не съм спрял да плащам, няма и да спра, даже харча повече. Който не е подготвен за живота за години напред, без да има доход, да се връща да копае нивите и да си изкарва храната сам, защото явно нищо не е постигнал и не се справя с модерния начин на живот.

17

Митко 21 см

преди 3 години

Звъняха ми от някакви измислени колектори - имал съм сметка за плащане на Мтел от преди 7 години - 80 лв., ама ме уведомявали, че вече на тях съм дължал тези пари и да сме се били разберяли. Всичко това от някакъв младеж пелтечещ със пернишки акцент. Казах му, момче, аз съм полицай. Повече не ми звъннаха. По - нагли са от ало измамниците. Никакво плащане на тези ментаржии.

16

Юре

преди 3 години

"потребителите да правят дори минимални плащания" !!! Много, ама много внимавайте! Това е КАПАН! Пример - появява се колектор който има претенции за сметка от преди 4..5..8 години към мобилен оператор. Вие сте убедени, че сте я платили, но кой пази касова бележка 8 години ?! Всички давностни срокове са изтекли, НО !!!! ВНИМАНИЕ !!!! Ако платите дори един лев по искането на колектора, вие вече ПРИЗНАВАТЕ задължението си и ще ви гонят съдебно! Внимавайте!

15

Анонимен

преди 3 години

"От колекторските фирми съветват потребителите да правят дори минимални плащания, но да не спират да обслужват задълженията си".Иначе - бой! Тези колекторски фирми всичките да бивши мафиоти рекетьори които сега изплуват да използват ситуацията.

14

Анонимен

преди 3 години

А най-големият бирник - държавата, увеличава не само броя, но и заплатите на хрантутниците непрекъснато. Отделно са им бонусите, фалшивите командировъчни и т.н. Не отиват на добре нещата, а най-лошото е, че този път не е само у нас.

13

Анонимен

преди 3 години

Лихварите са най-големите престъпници!СЪБУЖДАЙТЕ СЕ БРАТЯ!

12

Анонимен

преди 3 години

Мда, хората са си внушили, че нямат пари и не искат да връщат. Не ми се мисли какво ще става, когато наистина (според колекторите) парите свършат. Да ходят да се надяват на чужденци да правят бизнес. Да обслужват немци и англичани като са толко отворени как стават нещата, да видим как ще стане тая работа.

11

Свиреп

преди 3 години

"От колекторските фирми съветват потребителите" !!! Изключително любезно съветвам колекторските фирми да преосмислят начина си за комуникация с непознати за тях хора. Да бе СС Груп, аз съм този, който се осмелихте да заплашвате по телефона, че ви питах колко коли с хора ще ми пратите, че да осигуря презервативи, че освен че ще ви бием, ще ви и ... осеменяваме! Впрочем трета година ни звук, ни стон от вас. Пред някой смачкан човечец ви минават номерата ама като усетите оня трибуквения мълчите!

10

Възмутен

преди 3 години

Всички лихвари на бесилката!

9

Анонимен

преди 3 години

Плащайте си сметките, че после ще затънете, няма измъкване, вечен длъжник е факт в нашата родина

8

Анонимен

преди 3 години

Щом от колекторските фирми казват "плащайте, дори по малко" или "договорете се за по-добри условия", това в прав текст означава - ПРАВЕТЕ ТОЧНО ОБРАТНОТО!

7

Запознат

преди 3 години

Не плащайте нищо към колекторски фирми. Дейността им не е регламентирана със закон. Разчитат на заплахи и непознаване на закона от закъсалите хора за да събиратбпачки. Ако имаш задължения към доставчик на услуга - дължиш на него. Тия се правят на посредник да плащаш на тях, за да има комисион. Ако ви звънят, казвате, че не желаете да говорите с тях и че са незаконни организации