46

Анонимен

преди 3 години

Причината е заради това, че кризата и мерките засегнаха основно бизнеси в сивата икономика като заведение и ресторантите. Сега хората пак ядат и пият, но го правят от вкъщи, като купуват материалите от хранителните магазини, където сивата икономика е много по-малко. Та затова "изглежда" че потреблението се е повишило, а то просто се е осветлило.

45

До 46

преди 3 години

560 000 български семейства ще получат помощи заради мизерията,в която живеят.Това са поне 2 милиона души.Това не ти ли стига да свалиш розовите очила и да не плямпаш за обединител,защото не той разпределя парчетата от баницата.

44

Анонимен

преди 3 години

Стоките в магазините се вдигнаха с поне 40%.Ето ви по-големия ДДС.Щеш не щеш трябва да харчиш за да оцелееш.Не се смейте,но миналата година си купих кофа кисело зеле от "Кауфланд" за 7,50 лв.(една зелка).Тази година същата зелка вече струва 10 лева.Егати зелката.Излезе ми златна.И за всичко останало е така.

43

Българин ПРАХОСНИК

преди 3 години

Ех като сме *** НАРОД ВСЕ НЯКОЙ ЩЕ НИ ВЗИМА ПАРИТЕ. Всеки разумен човек трябва да трупа спестявания и да харчи на абсолютен минимум. Много мъдри хора са евреите да се учим от тях. Тук нашенци живеят за деня без бъдеще и безпарично раздават си последните остатъци от заплатките по заведения, кръчмета, почивки. Много ясно ако не печелиш много пари няма да се веселиш и да ходиш на почивки обаче прости хора бе живеят като за умряло харчат и прахосват извън възможностите си.

42

Анонимен

преди 3 години

Народа е затворен в България и си харчи парите тук. Айде Обединителя да излезе и да ни разплаче с някоя прочуствена реч за гладуващите. Не мога да чакам до дванадесет без пет на Нова година.

41

Анонимен

преди 3 години

И 1000 подобни статии да напишете, Тиквата е пътник, бай Ставри го очаква с отворени обятия. И без това скоро заяви, че не искал повече да вижда жени.

40

V

преди 3 години

Държавната ясла не ходи по заведения и приходите от ддс нарастна .Да не би заведенията да укриват данъци ? Ади ве баш при герб и гешев ли ?

39

Covid деградация

преди 3 години

Чалга фирма Пайнер получи помощ от 300 000 лева от правителството,Бойко си води про сти тутки в Бояна,нацистки концлагер в Перник!

38

Анонимен

преди 3 години

Поръчкова статия? А? С месеци не плащат задълженията си по ДДС декларациите. Като ги заплаша със запор, до един час вадят десетина хиляди, захранват банковата сметка и плащат. Септември тази година поне 2 такива случаи имам. Силикона, чалготеките, БМВ 7-ца са жизнено важни. Беден български изстрадал народ. Абе ще докарате Гечев и Мая, и тогава Виденовата зима пролет ще Ни се види. Тогава ще разберете какво е истинско крадене и мутри.

37

ХОРА ПАЗЕТЕ ПАРИТЕ

преди 3 години

Както вируса се пазите така и парите се трябва да пазите държавата и бизнес се старае както винаги да ви ги ограби и окраде. Защото за бизнеса е много лошо работещите роби да имат спестявания вместо дългове. Работещите бедни са мечтата на работодателя.

36

Анонимен

преди 3 години

Еми харчат какво да правят - в много отношения животът е спрял, няма развлечения, няма пътувания, няма разнообразие и хората без да искат купуват повече храна и вещи за да компенсират тази скука. От друга страна някои от тях са по-свободни в момента и правят отдавна отлагани ремонти и обзавеждане. А и парите, които се профукваха извън граница сега остават страната.

35

До Хахаха

преди 3 години

Някак след тези числа и на мен ми иде да пропея ....

34

Хахах

преди 3 години

Covid помощ за чалгата!Общо 286 442.25 лева ще бъдат дадени на две фирми - на Пайнер ООД - 150 000, и на Пайнер медия ООД - 136,442.25 лева.

33

Е....лъжците...

преди 3 години

Вчера статии , че сме на последно място....Днес друга песен...Утре ....сигурно ще кацнем първи на Венера...

32

Бибо

преди 3 години

ТОЧНО ВЪВ ДЕСЯТКА АНОНИМЕН. СЕГА ЩЕ НАПИШАТ, ЧЕ ПАРИТЕ НА НАРОДА СА СТИГНАЛИ(ВЪВ ДЕПОЗИТИ) 120 000 000 000..

31

Св

преди 3 години

Въпреки КОВИД приходите ми рязко намаляха, но разходите ми скочиха двойно. Значи нормално е на двойни разходи, 20% ДДС да се удвои просто. Важно е да се въртят парите, ама при това превъртане, като си с "-" пред баланса, явно някъде от центробежната сила на въртенето се разпръскват нанякъде ...

30

Анонимен

преди 3 години

ДДС - то е най-справедливия данък. Подписваш се за 610лв. Внасят ти осигуровки и данъци върху тази сума, а получаваш 1200-1500лв. Но като отидеш в супермаркетите и хипермаркетите и извадиш тези пари, плащаш ДДС-то върху реалните си доходи. Миналата неделя на Мистър Бриколаж нямаше място на паркинга. После поръчкови били статиите. Миналата седмица баба бе приготвила 11хил.лв."джобни"пари за "ало измамниците". Та пак говорете за поръчкова статия.

29

Анонимен

преди 3 години

Това е Бате Бойко,от нищо нещо прави! Умен човек и голям стратег! Дет викаше баба ми от пръдня боя може да направи!

28

Анонимен

преди 3 години

Еййййй,тия ще ни изкарат най-богатата държава в ЕС.Какво харчене,какво чудо.Не ми се мисли какво ще е около празниците.Всеки ден черен петък.Някой май ни смята за мало-умни.

27

Анонимен

преди 3 години

Нееее,не харчим повече,а част от бизнеса излезе на светло,за да може да получи помощи.