18

hacke

преди 3 години

Къде са тези високи заплати в България? Защо не пишете коя е фирмата? Заплатите в България за старши програмист са 5000 нето МАХ. Ти ако вземаше 11 000, щеше да си лийд и нямаше да имаш време да пишеш коментари. Тези заплати от по 10К са за примамка. После с пазарлъци ги свалят доста.

17

Бибо

преди 3 години

КРЕДИТ:::: ПРЕДИ 9 МЕС. СИ ГИ ИЗЧИСТИХ..... КРЕДИТИ НИКОГА...КОЛКОТО ПОМОГНАХ НА БАНКИТЕ , STOP, НЕКАГДА ВАЙ ПО КАРАЛЬО... НЯМА ДА СЕ СПРАВЯТ(СЕМЕЙСТВАТА). ЗАДАВА СЕ ГОЛЯМА КРИЗА ПЕСТЕТЕ И НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ. ВЕДНЪЖ СЕ уМИРА НО ВСЕКИ ДЕН(ДАДЕН ОТ БОГА) СЕ ЖИВЕЕ.

16

Бибо

преди 3 години

КРЕДИТ:::: ПРЕДИ 9 МЕС. СИ ГИ ИЗЧИСТИХ..... КРЕДИТИ НИКОГА...КОЛКОТО ПОМОГНАХ НА БАНКИТЕ , STOP, НЕКАГДА ВАЙ ПО КАРАЛЬО... НЯМА ДА СЕ СПРАВЯТ(СЕМЕЙСТВАТА). ЗАДАВА СЕ ГОЛЯМА КРИЗА ПЕСТЕТЕ И НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ. ВЕДНЪЖ СЕ НАМИРА НО ВСЕКИ ДЕН(ДАДЕН ОТ БОГА) СЕ ЖИВЕЕ.

15

Анонимен

преди 3 години

До тук беше и с тая тема,Тролът я налази!

14

Калеко Алеко

преди 3 години

Споко другаре и товарищи, такъв е животът - и дядо Господ ни го дава на кредит и всеки момент може да си прибере длъжника, а тези семейства които не могат да се оправаят, да чакат подаяния от държавата или пък да се натоварят на платформата на Мая Костинбодска и на гумената лодка на тюлена от плажа на Росенец, и да ходят да викат Мафия и Оставка, кой знае Черепа може да се смили и да им пусне по някое Коледно бонусче .. !!

13

Malak no sladak

преди 3 години

До АнонименСигурно много ти се иска, но с една заплата мога да живея 3 4 месеца. Ако не продължи тази ситуация 2 3 години и да съм напълно безработен през това време СИ ПРАВ...

12

Анонимен

преди 3 години

Ще се "справят"ето как-до година над 90% процента от населението ще е на социални кухни,а програмистите ако си мислят,че навсякъде ще е погром а при тих тях всичко ще цъфти и върже жестоко се лъжат,просто и те са част от краят на"хранителната верига"с по голям времеви лаг!

11

Анонимен

преди 3 години

Не!

10

до 2

преди 3 години

На един програмист, ако не му качиш заплатата минумум с 10%, ако е на висока позиция и поне с 15-25, че дори 30-40% на ниска, ще го загубиш. Този сектор е динамичен. Младите и кадърните започват лесно работа за 3000лв. и след 2-3 години вече са ги качили с 50%, а до още 3-4- взимат двойни, тройни и нагоре заплати. Не важи за всички, разбира се, а само за борбените и тези, които искат да се докажат. Има всякакви скатавки и мързеливци, на които 5к са им достатъчни и не искат да се развиват изобщо.

9

гост

преди 3 години

Точно така. Скъп продукт са. Хубаво е, че се предупреждава обществото по този начин. Отвориха ги навсякъде. Възползвуват се от паник атаките на хората. Като паяци дебнат да се закачи някой. Имат тактика да наемат поне по 1 младо привлекателно момиче за по-добро примамване и това е добре да се знае. Не! Тя няма да прави нищо с Вас. Тя е примамка.

8

до 2

преди 3 години

ти нямаш работа; хората търсят човек и дават 11 000 лева. Какво чакаш?

7

селянин

преди 3 години

ква е тая работа дет за да изкараш месеца требе да теглиш кредитязе таквоя не пипам

6

Анонимен

преди 3 години

Сол и леб ке ям, ама кредит - не тегля.

5

до 2

преди 3 години

На теб каква ти е квалификацията? Някои сектори пострадаха много, други- изобщо. Редица ИТ компании също пострадаха, а други не могат да смогнат и имат проекти за 10 години напред. Но при ИТ бизнеса хората се адаптират много лесно. Идва промяна и хоп- нов бизнес план, нови идеи. Промяната ражда идеи. Докато при обслужващия сектор, например (не че и ИТ компаниите не са част от него до някаква степен) каквото и да стане, промяна няма. Ниски заплати, ниски доходи, ниска квалификация.

4

до 2

преди 3 години

Аз ще ти обясня, като човек от сектора. И ние търсим над 20 души при средна заплата 8000лв. (имаме позиция за 13500, имаме и такава за 7000). Защо се получи така? В кризата много хора започнаха да залагат онлайн, да играят онлайн игри, да правят бизнес онлайн, да гледат Нетфликс, да пазаруват онлайн. Всички тези бизнеси утроиха работата на редица компании в редица сектори. Накратко- все повече и повече ИТ специалисти ще са нужни в доста сектори. В момента в нашата компания е тотален недостиг.

3

Програмис

преди 3 години

И аз вземем 15к бтв. Имам 2 любовници и голем....джип като на тулупа.

2

Програмис

преди 3 години

До обяснетеТърся някой да ми чисти тоалетната. Предлагам 300лв.

1

Анонимен

преди 3 години

пълни простотии