135

сами не можем

преди 3 години

До народ-раяПо-добре чужденци на заплата отколкото верни на партията некадърници! само ТурцияИзпърдяхме си късмета и ще плачим за турски парцали!

134

народ-рая

преди 3 години

До -За раята - султана и майка Турция! Ще плачим за турско! Добре си живяхме заедно.Дойдоха московците и ни закрепостираха презаробени.

133

-

преди 3 години

САМО оФчи народ може да търпи герберунгелови недоразумения на власт 11 години!Писна ми от оФчия манталитет на раята! Не е виновен Дончев, Атанасова,Биков, Гърневски, Вожда и- виновен е оФчия безнадежден и неспасяем народ-рая!

132

Анонимен

преди 3 години

Томсъна отдавна не е интересен,откакто бръщолевеше за кванти и ефекта на котката на Шрьодер на бабите в сутрешния блок-гледам на него с интерес и съчувствие.А за 2та млр.лева дето профука за ел. правителство,май идва време да пише а не да бъбри сложни изречения.

131

Илиян

преди 3 години

Да -а-а-а. Томито пак се изказа преди да си е взел хапчето. Така и не се разбра какъв специалист е Томислав. До тук виждам че е експерт по празнодумие. Това върши работа но не за дълго. Общо взето Томислав изпълнява заръката на своя вожд "Трябва да направим така че Радев да изглежда глупаво". Поради това Томито е изпята песен. Само ограничени хора могат да му се вързват на вманиачените речи. (Всяка прилика с лица от далечното минало през Вторрата световна война е случайна)

130

ам бубаджан

преди 3 години

скверна технология... kalinki

129

свещена простота

преди 3 години

До Блестяща пpocтoтаПростите живеят по-дълго!!! Именно защото се уповават само на Бога а не на хората!

128

Селианин

преди 3 години

Прессекретариата на бесепе вече е в президенството и заедно в един глас предизборна агитация въртят

127

наблюдател

преди 3 години

Гледахме си го, хранихме си го 5 г. г-н Радев, време е са си ходи.

126

криза навсякъде

преди 3 години

До здравната кризаВ това число и при управляващите - жени и деца!

125

здравната криза

преди 3 години

До 333Това е едно прикритие за престъпната отговорнаст на комунистите от Герб.

124

атовете се ритата

преди 3 години

До АнонименМагаретата страдат. - Старата народна приказка.

123

Анонимен

преди 3 години

До ОНЗИНищо друго ли не можа да измислиш? А от тебе какво става? Хейтър?

122

Анонимен

преди 3 години

Сквернота е това, което причинявате с вашето т. н управление (хелоу! има ли пилот в самолета?) или има само егоцентричен илитерат, случайно или по скоро не турен на власт от кукловодите, превърнал се в диктатор и повярвал си, а сега вече неудобен за тях!Що се отнася до еврофондовете, там поголовно се краде от близки до властта и после няма отговорност, нали Темида и главпрокулолът ( ти ди го избра) решават

121

Анонимен

преди 3 години

До Блестяща пpocтoтаОтиди ти да поработиш като санитар! Но те е страх! Животински страх! Радев си има работа, не обикаля с жипката да ръси разни "Шменти капели" и "Пунта мара"!Леле, какво ще правите, като осиротеете скоро? Ще ви лъсне цялата под-лост, даже баклавички и бонбонки няма да Му носите!

120

Анонимен

преди 3 години

Изказването на този нелицеприятен и не особено умен човек може да се определи само като изпускане на голямо количество въздух под налягане.

119

Анонимен

преди 3 години

Томи, защо не отидеш на някой конкурс по красота, наместо да хапеш г-н Президента на Републиката? Дай да пуснем историческия разговор с пияния Боко и твоето поддакване на знаменитите му фрази за г-н Президента и г-жа Председателката на Парламента! Ти си послужи с речника на Боко! И ти ли беше пийнал? Не фъфлеше като онзи, ама признай, че беше малко по-въодушевен от нормалното! Боколук си, моето момче, макар че излизаш от кожата си да изглеждаш по-нормален! Такива в ГЕРБ просто няма!

118

Блестяща пpocтoта

преди 3 години

Цяло лято Резидента призоваваше нискочелите да да се събират по площадите, да крещят,да горят маски и да разнасят вируса, а сега правителството било виновно, че съснали много болните. Време е Фигуранта да изкупи греха си и да влезе като санитар в инфекциозно отделение - длъжността отговаря на интелекта и манталитета му. Като свадлива римлянка на опашка е!

117

Щирлиц

преди 3 години

Сгъваем герберастки гранатомет Президентът не използва.

116

Койчо

преди 3 години

Този бил най умния гербаджия и 10 години прави електронно правителство с тази смачкана мутра на лицето