23

Анонимен

преди 3 години

Прав си, Факултето!!!!

22

Анонимен

преди 3 години

Имам идея - кръстете на негово име някой Факултет.

21

Анонимен

преди 3 години

до абочименЕй аборииген, твоя идол Борисов за 11 години направи хората обезверени и невярващи нито на политици, нито на лекари професори! чиба, лошо куче

20

Браво

преди 3 години

Ами Посирано спокойно може да се прекръсти на този велик Българин спасил хиляди българи. А името Посирано символ на грабежи на мандри и убийства на българи няма да липсва на никой.

19

анонимен

преди 3 години

Номир 20 -слагам ти едно прахче в супата и утре хвърляш топа за 5 минути -такива ми ти работи ако не си запознат Това не са случайности

18

българин

преди 3 години

до 9 Ейййй мижатурко! Аз винаги съм знаел че е "ром"! Аз съм българин но признавам че живота му беше достоен за уважение!!! Той не се е разхождал с каруцата да краде желязо,мед или алуминий! Така както и днес правят хилядите му братя! Както хилядите българи излезли на запад,и развили капацитета и интелекта си ,понеже тук са нямали тази възможност! Така попстъпи и ТОЙ! И след години се ВЪРНА НЕ другаде а ПАК ТУК! И помогна на много българи да са живи и днес! Засрами се и замълчи!!! -:((((

17

Анонимен

преди 3 години

До даааааааааааааааааааАбе ти да не си карал кърсове по дивотия?

16

дааааааааааааааааааа

преди 3 години

Убит като Стефан Шарлопов -едно към едно

15

Анонимен

преди 3 години

Чш, аре ве, това да не е Марадона! Да му кръстят улица в Германия, тука колко време е работил след като се завърна! Стана шеф на клиника в Александровска и той си я видя като бащиния!

14

Чирко Шопареску

преди 3 години

София трябва да се преименува на Чирковкатун!

13

Анонимен

преди 3 години

Най-хубаво улицата да е в квартал Факултето или Столипиново! Не за друго, плосто да не се сърдят!

12

Анонимен

преди 3 години

заслужава човека .....

11

Анонимен

преди 3 години

ТУК НЯКАКЪВ НЕНОРМАЛНИК ЦЪКА МИНУСИ СРЕЩУ ЧИРКОВ. Нито МУ Е НА ОБРАЗОВАНИЕТО, НИТО НА КВАЛИФИКАЦИЯТА... *** някакъв се упражнява да пише. Ако се разболее от н ещо - да каже на докторите, и-ди-ота какво мисли за ЧИРКОВ. Тоя е толкова Т_Т_П, че трябва да го оплачат приживе!

10

Вейхайвей

преди 3 години

Ей, няма признание. Като чета някои от коментарите не се учудвам, че сме на това дередже. Някои не искат да са по-високи от праговете в домовете си.

9

Оливер

преди 3 години

До Анонимно 6Е само такива ли сте?

8

Българин на 3 морета

преди 3 години

Сваршиха ли достените българи, че опрахме до роми да си кращаваме улиците???!!!

7

българин

преди 3 години

" УЛИЦА" ли? Този велик българин на " улицата" ли приемаше пациентите си? Не беше ли в болница?-:( Ех българинооо..София столицата ни и улиците и са кръстени на сулю и пулю дето не сме и чували за тях! А вие искате да кръстите някаква " УЛИЦА" на професор Чирков? -:( Не "улица"! А БОЛНИЦА ТРЯБВА ДА СЕ КРЪСТИ НА НЕГО!!!!! Схващаш ли?

6

Край

преди 3 години

АААА не първо паметници на Премиера да направим и тогава.В Банкя - в цял ръст стъпил на нощно шкафче и яде филия с мас.В София - като Лаокоон - бори се с Коронавирси дето го душат като змии.На магистралата - бюст паметник отлят от асфалт - с надпис за да не го мислят за Лутър Кинг.

5

46797

преди 3 години

Не улица в някой комплекс в покрайнините с неговото име е необходима, а висше медицинско учебно заведение или нова кардиологична болница. За да се поддържа неговото професионално и гражданско горене от следващите поколения медици.

4

Анонимен

преди 3 години

Дали един партиен "член" може да направи това, което д-р Чирков е направил? Не, не може. И пишещите Тук не могат. Но много ще се "упражняват" в писането на дивотии. Което ще покаже нивото им. Както се упражняват да доказват, че "вирус НЕМА БЕ"Колибарщината я побеждава само Вируса!Честити на печелившите!