122

Анонимен

преди 3 години

Ужасно наивна статия. Конспиративни теории няма. Има конспиративни практики. СЗО, фарма-мафията и Бил Гейтс са майстори на тях.

121

пияница мистик

преди 3 години

Аз вярвам, че илюминатите, рептилите и масоните от Настоящият Световен Ред искат Нов Световен Ред, за да заблудят 80-те % българи, които вече са се светнали за техните игри, че уж нещо се е променило, а те пак да ни пръскат с кемтрейлс, да ни чипират и да монтират 5G мрежи, за да може да ни следят когато ходим в кварталната кръчма :)))

120

Анонимен

преди 3 години

Конспирациите нямат логическа връзка. Връзката е само психологическа.

119

Щирлиц

преди 3 години

Опасно е внушаването на страх от измислени болести,още по-опасно е "ваксинирането".

118

Асен

преди 3 години

Не е конспирация, когато нещо се случва. В момента има едни икономически и политически процеси, които текат. Не може да се каже, че някъде по света има завишена смъртност. Има вируси много този също го има, но няма нищо общо със смъртността на Испанския грип например. Ако не се съобщаваше всеки умрял по медиите, едва ли не поименно, нищо нямаше да се промени в света.

117

Анонимен

преди 3 години

"онзи бръмбар, който се продаваше - дошъл от Русия. Пиеш го с много вода. И слизайки надолу, оправя тялото. Тогава вървеше с химикалка за пиене от локви"Ox...

116

Анонимен

преди 3 години

ДГД!!!Всички знаят какво значи!

115

Анонимен

преди 3 години

"Това с глупостите на църквата и инквизицията през средновековието е било внимателно планирано от Царете по това време. Целта е била тотално да се опростачи населението"Те царете са били неграмотни, да не говорим за останалото население.

114

Шаши

преди 3 години

Ковид19 няма. И никога няма да има. Който вярва, че има коронавирус, значи вярва, че има Теория на конспирацията. Лека вечер на всички. Че си направих греяна ракия.

113

Анонимен

преди 3 години

Леле, лелее, чета и рева от смях. :DТеориите на конспирацията са създадени от същите тези, които държат и мейнстрийма. ИМА ЕДНО ЗЛАТНО ПРАВИЛО - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ, това правило го спазват управляващите от както свят светува.Кой разбрал - разбрал, аз си сипвам водкаЛека вечер

112

преди 3 години

Много е важно ЕС и по - конкретно някоя комисия да ни пази от фалшиви новини и конспиративни теории. Най - важно е те да поемат управлението върху всички страници които посещаваме в интернет. Ако не е ЕС, ЕП и съответните им комисии да ни водят по правилният път, то ние сме загубени. Аз даже се чудя как човечеството е оцелявало толкова векове без върховенството на еврогейският съюз.

111

Шаши

преди 3 години

GBOЛаборатория, която е секретна, каква степен на сигурност е? Или някой да си направи такава. Тук не става въпрос за предпазване само от заразяване. Тази в Ухан каква е. Така и не разбрахме. Защото, първите новини бяха, че са гонили лаборантката, а тя бягала с куфарче.

110

Може да ме убият

преди 3 години

Ще ви кажа само, че PSI-генераторите и V2K са истина, службите вече не подслушват и не снимат, а директно влизат в главите на обекта или се майтапят с някой/някоя!Добре дошли в 21-ви век!

109

Анонимен

преди 3 години

Не шкафчета,гардероби с пари ще направи щом го оставяте!!!!И вие да сте и вие ще направите!Баницата той ще я яде,а вие ще гледате!!!!!

108

GB0

преди 3 години

До 106В лаборатории ниво 4 работят с най-опасните патогени, съответно са с най-високо ниво на защита, ниво 4.

107

Анонимен

преди 3 години

Нве ви ли стана ясно,че Бойко е кукла на конци?Нали не си мислите,че вие го избирате?

106

Анонимен

преди 3 години

Опасни за общественото здраве са институции които са напълно неадекватни и тотално задръстени. Сега ! при второто затваряне в МОН пищят нямало техника за учениците !!!Това вече прелива чашата на допустимата толерантност, 8м ядат джанки и гледат в звездите. Първо защо за бога ТЪРСЯТ централизиран доставчик след като можеха да минат с личен валчер при определени минимални тех. изисквания. Господи прибери си версиите!

105

Между другото

преди 3 години

Във всяка теория има макар минимална доза истина!Теория за относителността! Алберт Айнщайн 1931 година в.Таймс

104

Анонимен

преди 3 години

Имате пари?''Прекасно!''Изберете си бизнес в България,налисте капиталист!Копират ви бизнеса веднага,ако не се предадее ви отнемат разрешителното и горите!Е ако имате мааалко повечко пари и се опълчите,ще ви направят предложение на което няма как да откажете,или ще напълнят чувала с вас!ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!!!!!Бизнес лиии?Сам?!хахахахахахах!!!!Не си го причинявайте!!!!

103

Анонимен

преди 3 години

До ЮДИТЕ СА ПРАВИБоже, колко си Т-Ъ-п!