77

Гробокопач

преди 3 години

Пичоже, тожа, което се случжа е изключително бързишт инегритет на българите към ццциганчятата. На 13 години, вече е майка! Кога ще ги настигнем братята от Маалата и задминем, кога?;))) Ние сме обречени! А този па електорат е супер удобен за такива като Бойко! Гласува за кебапите и бирата и ГЕРБ - Победа!

76

Анонимен

преди 3 години

Съзрявали полово преди умственоБрейУмствено не съзряват никога.И никаква отговорност да живееш на чисто, да работиш,

75

Анонимен

преди 3 години

Тия за презервативи не са ли чували?Или раждаме си и ги хвърляме на държавата и не ни пука?

74

Непукист

преди 3 години

А не трябва ли да е на училище 13 годишно..значи бебето е направено когато е била на 12г...няма ли да се самосезира прокуратурата за блудство

73

Додо

преди 3 години

до асан: Да си расист е съвсем нормално, бидейки този изкуствено създаден и умишлено напомпан с лоша пиар миризма термин дефакто отразява съвсем нормалното и заложено от Бога Наш чувство за племенна преференция. Всички живи същества в природата го имат това чувство - винаги предпочитат да са сред себеподобни, да създават семейства и отглеждат поколение със себеподобни и т.н. Ако я нямаше вътрешно-племенната преференция, нямаше да има нито една държава по света, всичко щеше да е миксирана леш.

72

Анонимен

преди 3 години

Анимус или Хелзинския комитет да ги вземат в офиса им.

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72Нещо са ти много ограничени представите за времената преди 100 години... Било е така само за нискообразованата част от населението. В моята рода са се женили над 30.

70

Анонимен

преди 3 години

А затвор за ченгенето баща.

69

Анонимен

преди 3 години

Значи българите могат по 30 години да плащат на банката за жилище, а тези на готово.И откъде на къде? Да почват работа, да кандидатстват за жилищен кредит и да си плащат вноските като останалите.

68

Дедо

преди 3 години

Проблема на тези е че съзряват полово преди да се развият умствено и от там нататък това се предава през поколенията. Излизане от тази спирала няма!

67

Анонимен

преди 3 години

Доган има място в сараите да приюти няколко такива фамилии.А са и от етноса му и електорат са му.

66

Друг

преди 3 години

На тия им трябва конак ..Я в старото народно събраниеТака де..името му показва- събира народа !!Абе ако за правене и раждане на деца се искаше акъл.....50% щяха да са бездетни..Аааааа някой съден ще има ли за скс с 12 годишна ???

65

Анонимен

преди 3 години

...И заради ей такива, щото видите ли те не можели да учат онлайн, Вълчев събра учениците в училищата и зарази народа... А тези, както виждаме пак не са ходили на училище, а вместо това са правели деца...

64

ДО СОЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ

преди 3 години

ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО КЪДЕ Е ? СОЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ КЪДЕ СА? НА ПЛОЩАДА ЛИ СА НА ПРОТЕСТ ЗА ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ? СМЯНАТ ЛИ ЧЕ СА ЗАСЛУЖИЛИ И 10 % ОТ ЗАПЛАТИТЕ СИ? ДОКАТО ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ С БЕЗГРИЖИЕТО СИ, С ВЗИМАНЕ НА ЗАПЛАТИ КОИТО НЕ ЗАСЛУЖАВАНЕ, С БЕЗХАБЕРИЕТО, С ЛИПСА НА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ?

63

Павлина

преди 3 години

До ДодоБраво Додо, Ани Салич веднага да приютява в имението си един катун индустанци! Само така ще покаже, колко много наистина й пука за любимите й представители на фауната от ЛГБТЮ, арабско-африканските бежанци (от чиято група може да си вземе няколко бройки и да ги настани в стаята на 19 годишната си дъщеря), ромската общност, и т.н. групи и общности, възхвалявани ежедневно по Нова!!!!!

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72И половината деца умираха преди пълнолетие, а 90% от останалите бяха неграмотни, защото за да работиш на полето специално образование не ти трябва. За това ли си мечтаеш? За 6 годишни, които копат с мотиките по полето?

61

Анонимен

преди 3 години

Е, беше време (до преди 100 - 120 години) когато девойките се женеха на по 14-15 годишна възраст, а юношите на по 16 -18 годишна възраст.Това беше нормална практика по целия свят!Но, след края на Първата Световна Война, и борбата на жените за равни права и доста по-разкрепостеното поведение в обществото (с масовото разпространение на презервативите) след войната, тази практика в развитите държави постепено изчезна.При нас тази практика изчезна след ВСВ.

60

Баба

преди 3 години

Ами в затвора според българското законодателство ще ги послонят

59

Додо

преди 3 години

Каквото и смислено нещо да коментирам по темата, веднага ще бъде изтрито и ше бъда баннат. Затова, само ще предложа едно решение на проблема. Нека Ани Салич прибере в обширната си къща в Рударци майката и бебето, а останалите членове на многолюдната фамилия от полудиваци бъде разпределена по домовете на останалите стожери на социална справедливост, на щат в антибългарската, антихристиянска и антиевропейска гротеска, наречена Нова Телевизия.

58

179

преди 3 години

Номер 47 ти явно си живял в няква утопия преди 89 година или просто сега си мечтаеш за нея и си я създаваш. Положението с ромите и тогава си е било същото. По-умните семейства разбира се са имали 2 3 деца както и днес а такива като на снимката са били с над 5,6 10 и така. Интересното тука е ,че през 50те ромите не са имали постоянен дом. Тогава те са били мн малко. Т. Живков им дава право на домове и точно от тогава започва плоденето и нарастването им като брой заради по-добрите условия.