75

Бай Хой

преди 3 години

Най-добре е преди да започнат да тренират, да се научат да четат. Така докато се случи това в следващите няколко месеца, ще мине пандемията и ще могат отново да дишат прах във вмирисаните на пот зали.

74

точно така

преди 3 години

Тренирате в къщи?В нас да нямам всички фитнес уреди,които ми трябват?Тичай парка.Зимно време в парка?Или може би в парка има лежанки,скрепци,дъмбели,гладиатори и прочие фитнес оборудване?И не всички ходещи на фитнес са анаболни ***.Интелектуалците тежаци по 40 кила с напикани ***,да не се обаждат.Или разни дропли,дето шкебето им пристига 5 мин преди тях.

73

До 84

преди 3 години

Как реши, че тук са анонимни шизофреници? Ходи загрявай във фитнеса, не се пъни да ни убеждаваш колко крещяща нужда е фитнесът. Спортът е здраве, ама ние май искаме да тренираме на климатици и с огледала, я бягай бързо на стадиона.

72

МУТРИ ВЪН

преди 3 години

До KK - има общо, че тия коптори пълни със смрад трабва да се забранят със закон. ДА ГИ НЯМА.

71

До 84

преди 3 години

Но за ценящите себе си и здравето си - фитнеса е първа необходимост - ти сериозно ли? Това, че кобичиш във фитнеса като * не те прави здрав по нито един критерий. Ако искаш да спортуваш - прави го на открито, ходи и тичаи в някой парк или в планината (на по-чист въздух), купи си едно въженце за скачане и скачай някъде навън.Лостове и успоредки има в двора на всяко училище и не само. Или не знаеш как се използват може би?

70

АЙДЕ БЕГАЙ БЕ

преди 3 години

НИКОЙ НЕ ги е карал да сераT смрадливите си зали на всеки ъгъл - сборище на безмозъчни назобени малоунми изро-ди и ***-ки. Затваряй и разпродавай кат не ти ти изнася. Къде е казано в конституцията, че всяка неука мутра трабва да има задължително печеливш бизнес с фитнес зали???? КъДЕ????. Ненужно и вредно за хората е това обирджийство, за химията която тези престъпници продават на децата ще се усетят като понат да умират на по 30-35 години с разръшени органи - ама ще е късно

69

Анонимен

преди 3 години

Да вярно е фитнеса не е спорт.Дори не е здравословен сам по себе си .Но всеки спорт има нужда и от фитнес , а спорта е здраве но да стигнете до спорта трябва и фитнес подготовка.Хубаво е, че дори фитнес маниаците се усетиха, че фитнеса не е спорт а само част от подготовката за различни видове спорт и не влиза в категория здраве а подготовка , дори може да се каже силно вредна само ако се занимаваш с това.Просто е необходимото зло на всеки спорт.

68

Асен

преди 3 години

На мен ходенето по мачове , ми е от първа необходимост , ама е, не мога :(

67

До 85

преди 3 години

Това сигурно ти го е казал някой таксиметров шофьор - толкова достоверно звучи.

66

Анонимен

преди 3 години

фитнесите съм чувал ,че са само параван за истинския 'спортен бизнес' който се върти там,в онези кутии няма прахче само за бицепса ,ами и за нослето xdпрасен сралев със сигурност хапва доста медец от там също, то си му личи :)

65

Анонимен

преди 3 години

За малоумният шизофреник, дето си говори денонощно сам в днес.бг-то, разбира се, че фитнесите не са първа необходимост. На него му е достатъчно да блее пред телевизора, да пие бира и да си чеше спарените таСАЧи. Келешче с хилав врат, което лесно се прави на герой, докато е анонимно. Но за ценящите себе си и здравето си - фитнеса е първа необходимост.

64

Анонимен

преди 3 години

пародия от първа необходимост...

63

Анонимен

преди 3 години

Абе свършиха ли мотиките в тази Тикволандия?

62

KK

преди 3 години

До Ц. ЦветковТова к'во общо има с темата бе ***

61

пенсионер

преди 3 години

Ич не са инкубатор...само аз и още 20 човека от нашия фитнес сме положителни...

60

Анонимен

преди 3 години

Мисля че публичните домове също трябва да са услуга от първа необходимост!

59

Да ама

преди 3 години

Всеки уберменш, като се напомпа, смята, че е юберменш, гот зай данк.

58

ГосТ

преди 3 години

телешкия хормон на растежа лекува от covid 19 ! Хахахахаха

57

Анонимен

преди 3 години

Е па къв е смисъла на тоя локдаун, то тва да работи, онова да не се затваря, баш пък фитнеса не ми е 1ва необходимост, и нали всичко това е за 2- 3 седмици, колко пък да умрат тея бизнеси... лятото га ядахтете ланшни кифтета на слънчака що не закътахте някъв лев на страна, ясно беше че това ще се случи.

56

ГосТ

преди 3 години

Фитнесите да се оставят отворени, защото това не е спортно мероприятие, както и твърдят анаболните, НО, за да не е масово - само по един във фитнеса !