35

Анонимен

преди 3 години

Това некъв биг брадър за селяни ли е?

34

Анонимен

преди 3 години

Сложихте ли зеле?

33

Rdi

преди 3 години

Надежда не е мързелива, обаче е страшна злобарка и подмолна интригантка. Тя и да стигне финал, никога няма да има зрителския вот. Бита карта е.

32

Анонимен

преди 3 години

Има ли камера у клозета?

31

Анонимен

преди 3 години

Тая тъпотия някой гледа ли я въобще? Тези формати са за умствено ограничени хора.

30

Фермата6

преди 3 години

Тази година са подбрали много долни, подли, коварни, интригантски душици като Калоян, Петър, Кустев, вещицата баба Надя, която като стане някой фермер му се прилепва и почва манипулации, хем е злобна, хем е мързелива като Ангел. Тази не е човек, а сатана в женски дрехи. Почтени, честни и справедливи хора са адвокатите Милена и Асен, гайдаря Стоян с чиста и добра душа, певицата Поли, работягата Боби, Даяна и Данчо с малки отклонения.

29

Анонимен

преди 3 години

Простащина!

28

Анонимен

преди 3 години

Не гледам това предаване,но да се поливаш с мляко виждам го от снимката е същото ,като разхищението на храна ,което гледахме цяло лято. Яйца ,домати и какво ли още не се размазваше по улиците и сградите. Това ли прави шоуто по интересно и как да повярвам на президента,че сме много бедни ?

27

тъпчо

преди 3 години

Ама тоз седналия как жадно гледа къпещия се в мляко :D

26

the end

преди 3 години

Най лошото е, че така е и извън фермата. Тихите, скромни, възпитани и трудолюбиви хора (визирам Стоян и Боби) са гледани с пренебрежениие и са унижавани във всички аспекти на живота - работа, любовен, личен... А темподобни ''мъжкари" (разбирай Кустев, Петър и жена му Калоян) са поставяни на пиедестал.ПС: Психолозите на продукцията да си скъсат дипломите...

25

Дидка

преди 3 години

Няма лощо, че мома Дая въздища по пилота, ама той вече с кръв и китка се врече в гвардееца. Видяхме снощи , че фермата се обитава от мъже - клюкарки , които до финал да са с кърпи на главата и сукмани . Жените показаха мъжка сила с брадвите . Само пчеларката жужи за интриги и да злепостави някой . После се самоизолира от страх да не разкрие пред всички злобния и коварен характер . Усетиха я , но се страхуват да не попаднат в черния списък на Надето.

24

Анонимен

преди 3 години

Точното определение за пишман актрисата Даяна е -сърби,боли,драго ми е.Колкото за Петър,правилно го определи адвокатката Милена-демонстрира плочки,но топките му са в хладилника.Калоян е творение на баща си тиранин в семейството-без чест и достойнство за жените.Кустев сал' един готвач-нищо друго като човек.Мария турбо простафела.Надка злобна интригантка.Данчо типичен коцкар.Боби,Стоян трудолюбиви.

23

.!.

преди 3 години

Значи вета коментарите и нямате представа колко се радвам, че не гледам това предаване! Но виждам, че усилено се налагат разни кифли скандали и други такива ОТВАРТИТЕЛНИ неща! И тия двамата Иван и Андрей колкото и да ми се пънат да ми показват колко са морални и други неща от сорта, по коментарите съдя, че са поредните мизарници дето гледат само да изкарат някой леф и нищо друго не ги интересува! Ха със здраве, че то в тия времена какво друго ни остава!?

22

Анонимен

преди 3 години

Петър е самсурник (самотен затворен) много скучен, отвратителен характерженките харесват само тялото му

21

kiril

преди 3 години

Това е новата догма , ако не се изпокараш с всички , значи нямаш характер. И на това учат децата.

20

Анонимен

преди 3 години

Гледайки Калоян виждате характера на всеки воененженчо, мръсен, злобен, предполагам че Стоян ще отстрани мякой

19

Бабината трънкина

преди 3 години

До Въпроска ?.......Не помислиха ли , че този човек има семейство, близки извън фермата........Ми за чий .... се е навнрял там да му гонабиват системно, а?

18

Анонимен

преди 3 години

Даяна е типичният пример как красотата е само докато почне да говори и разбереш как разсъждава.

17

баба мара

преди 3 години

как може да гледате и сега да коментирате подобни просто-тии

16

Представителна извад

преди 3 години

Сценаристите много некадърни бе! А и предаването е скучно- просто си е отражение на действителността-живеем сред *** кифли като Антония и Жана, прости сливи-Дана,***-Мара,лукава гнида-като Надя/само вижте кой създаде всички интриги и кой постоянно превхърча от място на място да настройва един срещу друг хората/,селски бекове- кат Ачо, самовлюбени лицемери останали сами,пълни *** мислещи се за гоЕми мъже- Калоян Петър.И една жена, която им дефинира проблемите-Милена и не я харесват