129

Янко

преди 3 години

Само в София има над 85 болници! Е как така свършиха лекарите и леглата! Защото лекарите в тях работят на две места по НЗОК и още някъде частно !Е не на пълен ден само се водят , за да може болницата да сключи договор за пътеки с НЗОК. НЯМА ДА ПЛАЩАМ ОСИГУРОВКИ!

128

Анонимен

преди 3 години

До D-r PecovИ аз така знам, изгониха всички българи и сега реват че нямали лекари. Кметът на Ардино, турчин от ДПС преди време по радиото се жалваше и говореше че трябвало национална политика по този въпрос.

127

Анонимен

преди 3 години

До Психолог+1 - всичките истории с "лъжат ни" "вирус няма" "Бил Гейтс" и т.н. са нездравословен опит за справяне със страха.

126

Tusk

преди 3 години

дурака си е дурак. Колко пъти ви се каза на вас вдигай заплати подобрявай условия давай допълнително места за специализации. Вие пак се услушвате. Емии хак да ви е. И по зле ще става

125

Не

преди 3 години

До ЯнкоДоскоро ни обясняваха че минем ли 500 заразени на ден здравната система ще колабира!

124

Гост

преди 3 години

Римляни без маски и няма ли полиция..искат високи заплати а ги няма никакви !

123

D-r Pecov

преди 3 години

Аз съм на 66 години,пенсионер,но работя.Спомням си един случай от 1998 г.,тогава в града имаше работа само в Спешна помощ, а заплатите бяха ужасно ниски и не стигаха даже за наем, за храна пък изобщо. Тогава реших да си потърся работа в Кърджали, щото разправяха,че там носели рушвети:) Работа в Кърджали не намерих и тръгнах из селата,но и там ударих на камък-навсякъде ми отказваха! Питам ги защо? Ами,викат ми, на нас доктори не ни трябват, ако не са турци. Политика на ДПС. Кой ли ги лекува сега?

122

Анонимен

преди 3 години

Утре бандитите в бели престилки може да ме изнудват да им превеждам половината си заплата за да ме лекуват. По-добре да седя без здравеопазване вместо да давам пари на такива.

121

Анонимен

преди 3 години

До ЯнкоБеше, ама вие не си носите намордниците и се стигна до тук сложи намордник спаси здравната система.

120

Янко

преди 3 години

Доскоро ни убеждаваха, че здравната система е срабилна...май е било лъжа !!!

119

За противниците

преди 3 години

на кръчмите, категорично можем да кажем, че масовите огнища на ковид са в старческите домове, а не в кръчмите. Всъщност там за да не ги затворят спазват мерките много по-стриктно отколкото, ако хората бъдат оставени на собствения си инстинкт на самосъхранение, например да пият бира в парка, да хапват на крак на спирката или да се съберат с приятели в къщи. Гаранция че малцина са предвидили дезинфектанти за гостите си или са си мили ръцете в парка.

118

Анонимен

преди 3 години

Аз няма да се крия като партизанин понеже тиквата е осигурила 10 линейки за 2 милиона души и 10 легла на 100 хиляди.

117

До: 4

преди 3 години

Мангъров не казва, че няма вирус, а просто, че не е такъв за какъвто ни го представят и че целите не са медицински...!!!

116

Анонимен

преди 3 години

Да ама Боку ефенди купи никому ненужни 50 годишни самолети за милиарди на всичкото отгоре я ги получим след 5 години я не.

115

Анонимен

преди 3 години

Важното е кръчмата на АЛибегов да работи.Пари трябва да се правят кви ти локдауни!

114

Психолог

преди 3 години

много е вероятно най-гласовитите в отричането на ковид пандемията да са най- големите паникьори и да правят това именно защото са във фазата на отричането. Това са хора психично натоварени очевидно. Както и привържениците на крайните мерки. Нормално е младите да бъдат оставени да контактуват, но да им бъде обяснено как да се лекуват ако получат симтоми. Тоест личните лекари трябва да са си на място и да не се вика линейка само за да видиш дали си болен от модната болест и да си в фейсбука.

113

Анонимен

преди 3 години

Щя ги търсят сега лекарите след като г и изгониха в чужбина.ГРОБ за 10 години и те нищо не направиха.

112

Анонимен

преди 3 години

Ами - очаквам в средата на месеца да се чака за линейка около 2 дни, както в Италия през пролетта. При масово неспазване на мерките за забавяне на епидемията и Българска организация на здравеопазването (тя е като Италианската) това ще е реалността.Бог да пази хората без връзки и политическо влияние.

111

Ричард Алибегов

преди 3 години

Аз мисля, че най-сериозният проблем на държавата в момента е затварянето на барове, кръчми и дискотеки.Ако намалим музиката, хората да се чуват и да не говорят на висок глас, ще има линейки за всички.

110

Дядо Ви

преди 3 години

Ще се оправим когато:- стартова заплата на лекар - 5000лв нето- минимална заплата на лекар с 5г стаж - 10 000лвНарода яко ревеше че лекарите им взимали пари, че тяхната заплата била 300 лв а тяхната колко била. Сега ги търсете лекарите. Като им е голяма заплатата завършете и станете лекари.