32

Анонимен

преди 3 години

Айде затваряйте и тука, че обезумелите общаци, според които вирусът е измама, изпозаразиха всичко живо.

31

Уау

преди 3 години

Това е лицето на масовата истерия. Вижте го колко е грозно и плашещо.Гледайте внимателно и го запомнете.

30

Щастлив

преди 3 години

Тва на АМ ХЕМУС ли е?

29

Анонимен

преди 3 години

До Велика Франция"...люлката на цивилизацията..."Ко? Я пак? Някой май не си е дочел книжката по история? Бягай да четеш, хлапе!

28

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 17,Ами виж Китай как се справиха и не им се налага да свикват да живеят с вируса. Иначе да, хората, които мислеха, че за месец-два може да се справим са мечтатели, които вярват, че всички хора са отговорни, интелигентни, съзнателни... Иначе е възможно по принцип. Щом Китай го постигнаха.

27

Велика Франция

преди 3 години

Тръгнали разни капацитети и конспиратори да коментират и поучават люлката на цивилизацията и майката на съвременния свят, Велика Франция. Слушайте си Мангърчето или шоумена Тръмп, който разбира от вируси колкото индианецa от пишеща машина и недейте да се изказвате по теми, които не разбирате. Щом французи и немци са взели толкова радикални мерки значи има причина.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Не, трябваше да реагира по-рано. И да не се инати за училищата.

25

do 26

преди 3 години

Ако откриват по 47000 дневно най-вероятно вече над 50% са заразени така или иначе и от карантина няма никакъв смисъл. Нали не мислиш, че всички заразени си правят тестове?

24

Анонимен

преди 3 години

Според "умните" *** тук Франция прави грешка...А какво трябва да направи при положение, че само за последните 24 часа има 47 000 заразени...?Да чака да станат 100 000 и тогава да реагира?

23

Gorskio

преди 3 години

#22 cky2kbg - явно в пустата Аустралия е много скучно, щом висиш по нощите по беге сайтовете. Нема ли някоя хаборигенка да те забавлява, ами си губиш времето в коментиране с цър.вулите по ала бала новинарски сайтове?

22

Анонимен

преди 3 години

До Чико от Порто Рико 7Тъпото е, че освен шавлив е късопаметен - за 2-3 месеца забравя, че вече е гостувал някъде и хайде пак.

21

До Анонимен 17,

преди 3 години

Още през април взех да се чудя колко трябва да саограничени в мисленето си хора, които смятаха, че с вирус, какъвто и да било, ще се разминем след 2 седмици или два месеца. С него наистина се свиква да се живее, като с всички останали.

20

cky2kbg

преди 3 години

От 18 век от както има статистика 232 човека са изядени от акули. Проверете! 232 за няколко века! Има офицялна статистика на правителствения океаноложки сайт! Пише го и в УикипедияЗащо всяка година се пръкват по 10 нови филми как ни ядът акули? ВЕЧЕ ИМА ПОВЕЧЕ ФИЛМИ ОТ КОЛКОТО ИЗЯДЕНИСъщото време колко хора ги изядоха ку4ета в БГ? за последните години?Защо обаче никой не прави филми за БГ и кучета?Явно хората искат да гледат АВСТРАЛИЯ а не гета!По3драв от Сидней Ав$тралияя

19

Анонимен

преди 3 години

Франция е по принцип държава, която има навикът сама да си създава проблеми. И понеже е голямка, те рефлектират в целия свят. В момента пак е нагласила сама да си направи такъв. Което, рано или късно, ще доведе до смяна на модела на управлениетжо. Дано не дойдат и гилотините. Че на хората много взе да им писва от тоя цирк.

18

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ каква като границата е отворена? Пристигаш и влизаш в изолация. Седиш си в хотела. Не излизаш...Кой луд ще пътува?!

17

Вълчо

преди 3 години

полека лека стадото ще бъде вкарано в кошарата чрез собствените си страхове

16

Анонимен

преди 3 години

До отАв$тралияСиднейтрай бе съселтам имате най-много смъртоносни животинкии болести

15

Анонимен

преди 3 години

Да се сърдят на Макрон.Тези политици не разбраха че хората останаха излъгани понеже отначало очакваха за 2 седмици вируса да изчезне ама не изчезна и затова сега всеки втори е против локдаун

14

отАв$тралияСидней

преди 3 години

ее, по3драви от Сидней Аавстралия! Цели 4 случая имаме в моя щат Ню Саут Уелс. Има щати и без корона вируси, например Бризбън, Дарвин Норт Територи, Канбера АЦТ

13

L.

преди 3 години

Петък е. Очаквам правителството по традиция да вземе важно решение към 23:30 часа.