61

Анонимен

преди 3 години

Само министърът на образование има някакъв по-реален поглед, не е изпълнен със злоба, като водеща мотивация на постъпки и изказвания и знае какво управлява.

60

Анонимен

преди 3 години

Разоряващото са едни заеми, с които дългът по времето на ГЕРБ се е увеличил с 30 млрд. Устремно вземат пари и ги харчат безумно, а някой ще трябва да ги връща. Няма до безкрайност да ни дават пари. В един момент ще затворят кранчето и ще си искат обратно парите.

59

Анонимен

преди 3 години

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява.

58

Капиталист

преди 3 години

Капитализма и демокрацията са най-добрата система, но червеният комунистически октопод държи капитализма в прегръдката си вече 30 години и пречи да станем материално богата страна и да живеем като материално богати капиталисти.

57

До До 55

преди 3 години

"Радев също няма как да разбира от бюджет и финанси"Той не прави бюджет, нито го изпълнява, обаче. Не знам поради каква причина го намесвате. Негово правомощие е единствено обнароднавен на законите с указ в тази връзка.Но за министрите е недопустимо да не разбират от това, с което пряко се занимават. А когато не са компетентни в дадена обсат, е добре да не се излагат по интервюта. Отказват и избутват тези, които са наясно с въпросите и отговорите.

56

58,

преди 3 години

Кратко или дълго - интервюто е напълно безсмислено. В него няма нищо конкретно и информативно. Или този горе е говорил само такива общи приказки, или журналистът е крайно некомпетентен и не знае какво да отрази. А най-вероятно и двете са верни. Кое от написаното горе има какъвто и да било смисъл?

55

Капиталист

преди 3 години

Това е защото демократите в САЩ са комунисти внуци на членове на политбюро от бившата Американска Комунистическа Партия.

54

Анонимен

преди 3 години

долу тираните и крадците

53

59,

преди 3 години

Радев не е длъжен да разбира от бюджет и финанси. Президент е, не е министър, управляват министрите, президентът има други правомощия. Той и не се изказва по такива въпроси общо и некомпетентно, като този господин. От тази статия нищо конкретно и професионално, казано от този човек, не се чете. Ако и останалото са такива общи приказки, интервюто с него е излишно.Професионалният журналист ще пита професионалисти по такива въпроси, не хора на общиия лаф.

52

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКогато на една фирма и намалеят приходите, едно от най-честите решения е да се съкращава персонал, да се режат заплати, да се оптимизират фирмени процеси. Пита се в задачката за бюджета, защо държавата никога не прави това, а залага на дефицит и трупане на дълг. А, да сетих се, защото държавата беше единствения "легитимен насилник".

51

До 55

преди 3 години

Радев също няма как да разбира от бюджет и финанси

50

До 53

преди 3 години

В кратко интервю няма как изчерпателно да се изброят исканите от теб данни.

49

Анонимен

преди 3 години

Комунистите от герб правят точно това което искат демократите в САЩ . Искат да се раздават повече пари от държавата. Искат да увеличат данъците и 20 % ддс на храните като при герб. В щатите управлявани от демократи се затваря бизнеса както прави герб .А сервилните медии не показват десния Контадин Костадинов (българския Тръмп ) а само тия дето затварят бизнеса. Българските демократи от герб и техните банани

48

Бюджет F-16

преди 3 години

Разходна част: 6 милиарда за нови модернизирани 50 годишни американски самолети.Приходна част: 5 милиона заем за плащане на заплати н държавната администрация и пенсии.

47

Анонимен

преди 3 години

Този от снимката очевидно нищо не разбира от бюджет и финанси. Дрънка общи приказки. Правете си интервютата с икономисти с достатъчно стаж и опит, не с дървени философи.

46

Анонимен

преди 3 години

Разоряващото е за нас, не за вас!Вие все ще сте си ок, до влизането в пандиза!

45

Анонимен

преди 3 години

Бюджетът е финансов план, в който се залагат приходи и разходи. Сами по себе си едни заложени "мерки" в него, доколкото можем да говорим за това изобщо, са без значение сами по себе си, ако не е ясно какви са, колко струват и как ще се покрият реално.Страшни са не те, а а това, че не биха могли да се платят от приходите, а дефицитът се трупа.

44

Зозо

преди 3 години

А на бас, че март месец на изборите Боко пак ще им тури шлангата на руските комунисти от БСП :))))))))))))))))))))))))))))))) И тръбата за Сърбия няма да стане и Беленето :)))))))))

43

Анонимен

преди 3 години

"дислекция"Тази дума какво означава?

42

Анонимен

преди 3 години

Мерки не се залагат в бюджет. Разоряващото е огромният дефицит, заложените големи социални харчове при липса на реална възможност за покриването им с реални пари.