12

Нагли хора

преди 3 години

Тия крадци няма ли да поискат направо нулево ДДС, отпадане плащането на тротоарно право, отпадане плащането на музикални и сродни права?Горките Алибеговци, толкова пари се перат в този бранш а те искат и още и още.Да се благодарят, че бяха сред първите в света отворили врати май месец, иначе ако имахме национално отговорно правителство и сега щяха да бъдат затворени както в много страни по света.

11

Алиовчев

преди 3 години

Искаме да си печелим пари с разреден алкохол и пласиране на дрога. Не ни интересува колко *** и Ганки ще се споминат. Искаме си джиповете, къщите с басейн и охолния скотски живот. ***-*** сме ние - цвета на мутро-нацията, а Слав Мултитрупски е нашия символ!!! ЩРАКАЙТЕ С ПРЪСТИ ОВЦИ!!!

10

Мен

преди 3 години

До истинатаТочно защото са най-сивия сектор. Ако затворят примерно целия ИТ сектор, хората ще се запишат в бюрото по труда и ще си получават обезщетения без проблем, защото всичко е декларирано и се плащат данъци и осигуровки на пълните суми. Като си бил тарикат и си крил доходи, сега като си затворен ще седиш гладен. Години наред сумари народ се въртеше по медиите да обяснява защо е важно. Е сега разбрахте ли сервитьорчета и бармани?

9

истината

преди 3 години

Това е най-маловажният, но най-мутренски сектор в икономиката. Затова реват като хималайски мечки. Щото ще им се наложи да си върнат къщите в Бояна, да слязат от скъпите джипове, пък и за силикон на *** си няма да имат.

8

Анонимен

преди 3 години

Днес не съм чул нищо от Алибегов или както му беше името...ади, че дилърите са загрижени как ще си продават дрогата

7

Мен

преди 3 години

Най-добре да затворят болниците и да оставят тия с кръчмите сами да се оправят.

6

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че трябва да излезе на протест!

5

Анонимен

преди 3 години

Само в бг има такива дауни като тоя алибегов, готови са да заразят и убият милиони в кръчмите заради парите

4

Анонимен

преди 3 години

Затвори ги, Баце!

3

Анонимен

преди 3 години

Да се нареждат до 30-те човека пред парламента и да си протестират, лошо няма. Само да си вземат и разредения алкохол че идва зима...

2

x

преди 3 години

Ненужни сектори са дискотеки, ресторанти и туроператори. Може да се забавляваш и ядеш вкъщи или на гости, и да пътуваш без посредник. Виж например болници, училища, магазини, аптеки, банки са важни сектори.

1

фсаифсан

преди 3 години

никой не го интересува