150

Леле до Костас

преди 3 години

Коце, хапчетата душа.

149

Леле

преди 3 години

Франция призовава турските, арабските и африканските мюсюлмани да бойкотират CAF (социалнато подпомагане за тези, които и ден в живота си не са работили)

148

KOSTAS LINKE

преди 3 години

НА 22 АВГУСТ----ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВА ДУПКА И ПРОБОЙНА НАПРАВИ ГРЪЦКИЯ РАЗРУШИТЕЛ--НА ТУРСКАТА ФРЕГАТА (КОРИТО)..ММ ??...НЕЗНАЕТЕ. НАЛИ !НАПРАВО И РАЗПРА ХАСТАРА НА ТУРСКАТА ФРЕГАТКА .ТУРЦИТЕ ОТ СРАМ --- СКРИХА И МЪЛЧАХА 2 МЕСЕЦА !

147

KOSTAS LINKE

преди 3 години

ОБРАТНОО ----- БЪЛГАРСКИ ПУДЕЛИ И РОБИ НА ТУРЦИТЕ..ФРАНЦИЯ НЕ , НЕ.....НЕ Е ГЪРЦИЯ !!..ФРАНЦИЯ НЯМАШЕ КУРАЖА ДА ПОТОПИ ТУРСКИЯ КОРАБ.ГЪРЦИЯ ИСКА ОТ ТОЛКОВА МНОГО ГОДИНИ---ДА ПРЕГАЗИ ТУРЦИТЕ И ДА ГИ ИЗГОНИ ОТ АНАТОЛИЯ...А ЕВРОПА--ВИНАГИ Я Е БИЛО СТРАХ ДА ПОДКРЕПИ МОЯТА РОДИНА - ГЪРЦИЯ !ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ === ЧАААК СЕГА РАЗБИРАТ И РАЗБРАХА КАКВО ПОНАСЯ МАЙКА ГЪРЦИЯ--ОТ 80 ГОДИНИ.ГЕРМАНИЯ Е СТАДО СТРАХЛИВИ ТУРСКИ СЛУГИ...ФРАНЦИЯ МАЛКО НАДИГА ГЛАВИЦА , НО Е КРАЙНО КРАЙЙННОО НЕДОСТАТЪЧНО .

146

Хюго Бос

преди 3 години

Хахаха какъв клоун! Гроздето е кисело, анадолостанецо! Ти и да призоваваш, не могат да си ги позволят с тази обезценена лира.

145

Да живее Франция

преди 3 години

Нагъл злобен ислямист, трэчъгнал да бойкотира и да прави бабаитлъци само защото Макрон му каза в лицето истината. Исляма има нужда от свое просвещение. Нормално ли е жените да са със статут на животни в БИ и да идват в Европа и да сеят същото. Франция е цивилизация, а Турция е средновековно мракобесие. Браво на Макрон, че започна с депортациите - първия западноевропейски лидер, който предприе подобно нещо.

144

Анонимен

преди 3 години

Франция не е Гърция! Турците да се сбогуват с членството си в ЕС. Французите това няма да го забравят, както не забравиха Кадафи. И това е много добре за България.

143

3 ГКПП-та

преди 3 години

Малко Търново, Лесово и Капитан Андреево ги затваряме и бай-бай фес откачен. До седмица турците ще си го обесят сами.

142

Сатира

преди 3 години

Психопат и лицемер е Ердоган. Говори за някакви измислени от него репресии срещу мюсюлманите. А не казва нищо за ислямистите който са готови във всеки един момент да заколят някой или да взривят нещо в Европа. Защо не говори за това ? Подъл фанатик.

141

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовА независимите сервитьорчета като теб, където бакшиша е най-голям!

140

Христо Христов

преди 3 години

До Накъде вървим.Уфцете вървите накъдето ви водят.

139

Гост+

преди 3 години

Може да хулите Ердоган, но той върна независимостта и самочувствието на турците, а това само с приказки не става - днес Турция е държава с развита икономика и прираст на населението, докато БГ се разпада. Така че, по добре иронизирайте себе си............

138

Анонимен

преди 3 години

ердоган е антихриста.

137

ББ

преди 3 години

Аз съм Мюсюлманин ,бях и "Шарли ебдо"...или Справедливост или да излизаме на барикадите...лицемерната ви толерантност и справедливост водят човечеството към война

136

Само

преди 3 години

Слави може да бойкотира френските стоки и френската любов....Френската гимнааааазия

135

Макароне, Макароне..

преди 3 години

Още ли не си разбрал какво е ислям или се правиш...

134

Каймак Ам

преди 3 години

Мачкай ги Ердогане.

133

100%TURK

преди 3 години

Нека обрежем първо Емануела.

132

Чичка

преди 3 години

Тоя се с френски стоки е расъл и пасъл, та сега ще се откаже....сакън...

131

Анонимен

преди 3 години

да обрежем францизитеи да им пуснем турски момиченца.да видят, какво е да си правоверен.