36

Анонимен

преди 3 години

До 38И?

35

Анонимен

преди 3 години

През 1989 България е имала около 8,5 милиона население, а в момента е около 6,5 милиона.

34

Анонимен

преди 3 години

Нищо! Паджит, Абдул и Тайрон се множат с невиждани темпове.

33

Планът ИД

преди 3 години

Населението намалява прогресивно! Митът, че ***, албанци, бошняци и т.н. раждат много е на път да се превърне в публична информация! Балканите преди време излезе, че ще са провинция на новият халифат! Има план и той е да накара масово хората да напускат балканските държави и тук да се заселят хора от Северна Африка, Близкия изток, субсахарска Африка и от централно азиатските държави! Запомнете го и проследете парите, те показват всичко!

32

Баалбек

преди 3 години

Е как ше е намаляващо бе питайте у ромулската маала.

31

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Пичаги то е ясно,че тая България трЕбе да се обезбългари.Няма да ги трепем, дай да им затрием армията, да им вземем домовете, да им свалим заплатата, да им пуснем чалга на децата.... пА те тогава те сами ще напуснат Родината си, че даже ще я псуват!!! Това е планЪТ, но аз оставам тук напук.

30

Радецки

преди 3 години

ген Радев най-великият президент ,най-достоен ,велик българин и патриот.Дано още дълги години да е наш президент .Генералът ,който ще размаже гро-барите на изборите и ще донесе просперитет на България.Слава и чест!

29

дох

преди 3 години

ГЕРБ само влоши нещата тук.

28

Анонимен

преди 3 години

БСП вместо социални политики ако правеха деца нямаше да има демографска криза. Ама с тоя електорат над 70 години какви деца да правят?

27

Стефчо

преди 3 години

Щото станахме много материални,и ламтежа за пари е над всичко. А това качество ни пронизява даже под нивото на тези в Судан. С голям тлевизор и нова кола не се живее,трябва да има човеци до теб ......да ама не

26

Анонимен

преди 3 години

До От коментар 10Не виждаш ли, че номер 9 е платен драсккач. Не им обръщайте внимание. Мислят, че нещо променят, но бента се скъса.

25

Анонимен

преди 3 години

До 10Не виждаш ли, че 9 е от платените драскачи. Наблюдавайте ги и ще видите колко е весело. Мислят си, че нещо променят, но бента се скъса.

24

123

преди 3 години

Мразя я тая ***....Не познавам честно забогатял от труда си тук... Или стига до някъде и идват шофьорите или децата на бившите партизани, учили У чужбина, *** - Ентелигентни и до там.....

23

Анонимен

преди 3 години

До Цар КироИмам само един "малък" проблем. Кой ще работи? Че нещо не сте много по работата. А нещата за "бране" рано или късно ще свършат. И няма кой да ви храни и лекува.

22

Анонимен

преди 3 години

Ще попълним от Анадола!

21

Анонимен

преди 3 години

Кой ще те обира пък теб в Австрия?Като отворят границите излез от село и *** да видиш!

20

Анонимен

преди 3 години

Цар Киро, има една ромска държава - Индия :). Ромското царство ще е като Индия. Ромите са по веселбата, на тях държава не им трябва, нямат писменост дори. Каква държава ще правят :)? Ти виждал ли си ромче математик, художник, писател, поет, химик, физик, шахматист. те са само музиканти и боксьори :)

19

От коментар 10

преди 3 години

Тия дето са ми насвяткали минусите, прав ви път към Австрия, Германия и Англия :D. Да ви обират и бият разни други пришълци, и да бачкате за някви пари, които над 30-40 процента отиват за държавата. Факт, ниско-квалифицираните останаха, образовани и умни хора се върнаха. Тва ми е статистиката от първа ръка. Най - големият проблем е, че Европа се пълни с гладни бежанци, които нямат много морални ценности. В големите градове е фул, че не се и виждат в тъмното.

18

Анонимен

преди 3 години

България е чудесно място, ако си член на шайката Гроб!За всички останали е ад.

17

Анонимен

преди 3 години

Върнаха се само хората, които са в чужбина от скоро. Как ще върнеш някой, който е там от 15 или 20 години? А и за какво? Да мизерства тука с огромната заплата от 800 лв? Те хората децата си родиха там, някои вече и внуци имат, вие чакайте да се върнат.Да, да, ама не както казваше някога Бочаров.