28

Анонимен

преди 3 години

Каот хванате крадец, трябвая да имате право, да правите с него каквото си искате. Тряба да се режат РЪЦЕ!За рецедив - ще се режат и на децата!САМО ТАКА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ!

27

Анонимен

преди 3 години

До 31Ми тъй е бе! АКо днеска гръмна крадеца, а утре го плюсна на плочките отпреде, за назидане да се знае, какво ще стане с крадците и има още 5-10 такива по улиците, ще крадът лиееААА1 Нема краадааат!

26

Анонимен

преди 3 години

Заврения зет, кога, към него защо не си безкомпромисен

25

Анонимен

преди 3 години

Ако сте безкомпромисни, давайте разрешително за оръжие, иначе всичко друго е пост фактум.

24

И

преди 3 години

Гешев. Мачкай шведите за да има България. Ако не се мачкат след 10 години ще имаме големи проблеми.

23

Анонимен

преди 3 години

Лъжете лъжетеАко сте безкомпромисни няма да ме съдите ако направя индийска точка тип трето око на някой ,който ме е нападнал или ми влиза в дома. И да ми разправяте глупости от рода за превишена самоотбрана,Алоооу такова понятие няма , вие го измислихте да не ви избием слугите.Самоотбраната е със всички възможни средства попаднали ми под ръка.Цял свят знае ,че Колт направи хората равни - само вие го оспорвате още.До кога ще чакаме нормални закони.???ОСТАВКА Като не можете си ходете

22

До 26

преди 3 години

Проблема е ,че това не е шега!

21

Анонимен

преди 3 години

Днес е отсякъл, утре ще подскочи... Стилистика на днес.бг

20

Човек

преди 3 години

Този вярва ли си.Преди месец и половина обраха 75 годишен в кв. Модерно предградиеПолицайте от девето казаха, че познават крадеца и след 7 дни казаха, че са се объркали.Крадеца беше от техните хора р*м, а потърпевшият пенсионер с 40 години стаж и плащал си редовно данъците.г-н Гешев какви са мерките ви, как сте безкомпромисен и към кого?Дела трябват а не думи (в днешният им вариант медии).Жалко и манипулативно.

19

Хора това не е шега

преди 3 години

Над 6000 заплахи за живота ми и над 10 опита за убийство в Перник,какво правиме Гешев в Евросъюзна България!?Уведомил съм всички институции и резултат нула! Всичко е жмел в Бг хораааа

18

Ментора бай Иван

преди 3 години

Ами то най-големите грабители и убийци на стари хора са правителството на Бойко Борисов , защо не ги погнете г-н Гешев?

17

Emigrant

преди 3 години

До 9тата м,ършазапорите на каскета падат в съда?!Анджек де,защо никоя червена м,ърша не пищи против съда а ривети само срещу Гешев?!Щот Гешев работи и е видно,а червените съдии на О,сран Панов пускат сичко живо!!А после в Брюксел руската п,ачавра Йо и рада дълбоката отново в хора на отровните гъби,пак Гешев им виновен?!Ами да Гешев ви е трън в очите.,защото ви диша и на вас в крадливите вратлета,а пък цялата с,*** начело с ЕС го о,си,райте щот работи,а о,ср,ан панов ги пуска с усмивчица??!!

16

Анонимен

преди 3 години

Жал ми е за старите хора. На старини ще ги затворят по домовете им заради измисления коронатраш и ако станат безредици тези които нямат близки са чао.

15

Пилат Понтийски

преди 3 години

Повече тъжно отколкото смешно! Хванали джебджията и той ще си го понесе! Но тръгнали цяла сюрия важни и отговорни мъже да се похвалят пред стареца. Липсва обаче и самият Гешев и шоуто щеше да е перфектно. А всичко това можеше да свърши кметът на Раковски, сам, а другите да си вършат работата с големите риби. Боже, пази българите от Гешевци! А нека пък дяволът да им подлага крак при такива показни и фукливи акции!

14

Рашо

преди 3 години

А "осемте джуджета" бе Гешев, или там ти е забранено да пипаш, а фалита на КТБ?

13

Мутри вън ! вън !

преди 3 години

ЕЙ популист ! ти не си политик ! всички хора са равни пред закона, без значение дали са млади или стари !!!! ОТ ТЕБ НИЩО НЕ СТАВА ! Мутри вън !

12

2луп

преди 3 години

Д се чете "няма да оставя и Казан за ракия не открит"

11

Леле

преди 3 години

Ми, разследвай чекмеджетата, бе! #оставка

10

сминдух енд чесън

преди 3 години

Нищо не е отсякъл,брадвата му е тъпa.

9

Анонимен

преди 3 години

Жената на Божков е на свобода, а запорите на каскета падат в съда. Гешев все още ниикой не е осъдил въпреки високопарните си изявления.