10

Марин

преди 3 години

В южна италия са известни с глупостта си и ниската култура

9

Antinwo

преди 3 години

Ето така се протестира !

8

Анонимен

преди 3 години

Не всички са мирни и заспали, като българските овце. Има и свободни хора на този свят, които се борят срещу държавната тирания.

7

Анонимен

преди 3 години

Хората от ЕС трябва да се надигнат срещу Брюкселския диктат не да се бият на местна почва със мутрите от полицията. Ония от Брюксел изобщо не им пука че в Неапол имало сблъсъци. Хванете Юнкер и Урсула и ги отричайте та да видим.

6

ГАДОРЯН

преди 3 години

Коронката ще разбие ЕС. Нещо което дори емигрантите не успяха да сторят. Той дори ще подпали самите държави. Това е началото. А Неапол е столица на Камората. Не върви на добре работата.

5

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям протестите.Долу маските!

4

Ужас

преди 3 години

Сега ще се появят масово кометнари от сорта - "браво", "така се прави", "не на маските", "ковид е измама".Само че, повечето вероятно не са ходили в Неапол и района и не знаят какви са доста от хората там. Все едно си в Столипиново, че и по-зле е контингента. Пълна мизерия и страшни *ангали. Яко дрога и разруха, не им се работи.Ако не сте ходили или не може да отидете скоро да видите, пуснете си сериала Гомора, един епизод е достатъчен.Между Неапол и например Милано няма нищо общо!

3

Анонимен

преди 3 години

Вирус няма, всичко е лъжа на фашисткото правителство и купените доктори.

2

Анонимен

преди 3 години

Тиквата и булонката на пеевски от гешовия род, да им пратят татуираните нещастници от дрога гард. Както правят тук. И без това копойската орда престъпници гони триста хиляди. Има излишък.

1

Не бойте се

преди 3 години

Дис ис джъст а бигининг.