35

Гражданин

преди 3 години

Аз заставам зад справедливите искания на момчетата. Трябва да има поне 40 процента увеличение на заплатите. Без полиция няма държава. Парите могат да се вземат от уядените учители и лекари.

34

Симеон

преди 3 години

До АнонименВажно звено, за да пази властта от народната любов?

33

Анонимен

преди 3 години

До българиназ не знам друга държава ка БГ да има с такъв раздут щат. Имам в предвид брой полицаи на глава от населението. Същевременно ефективността е една от ниските.

32

Анонимен

преди 3 години

Редовите полицаи без висше образования преки сили взимат 1500 лв с извънредния и нощен труд. Това е подигравка. Заплатата трябва да е поне 2500 лв., а на тези с висше - 3500. Само така ще имаме държава. Полицията е най важното звено. Всичко друго е второстепенно

31

Запознат

преди 3 години

Ще бъдат вдигнати с 30 процента от януари. Нека униформените почакат малко и да проявят разбиране, никой не печели от подобни недоволства. Държавника Борисов отчита високия принос на полицията за запазване на мира, стотиците усоетени бомбени атаки от платени протестиращи, неравния сблъсък и себеотрицанието на момчетата с платената *** и метежниците и не на последно място поставянето на организираната и битова престъпност на колене от родната полиция. Кураж момчета. Народа ви обича.

30

Да бе

преди 3 години

До СЪКРАЩЕНИЯПреди да говорите за 60-70- 100 000 човека, първо се поинтересувайте колко са дирекциите в МВР и всяка с каква численост е! Това че някои дирекции са към министерството, не означава, че изпълняват полицейски функции! Грее ли ви, ако Гранична полиция стане Гранични войски? Така ще намалее числеността на МВР, но ще се увеличи на БА. Така, или иначе трябва да има охрана на границата!

29

Анонимен

преди 3 години

До Данчо КатаджиятаПърво 50 % съкращения и след това да се мисли за увеличение на заплати. Като се освободи ресурс.

28

Анонимен

преди 3 години

Еничарите поискаха от високата порта увеличение на своя дан и портата даде. Защото без тях и тя нямаше да съществува.

27

българин

преди 3 години

До: номер 14 (Какво още искат)Не смяташ ли, че всички са български граждани и като такива трябва да имат равни права?Всеки смята, че е недооценен. Всеки смята, че получава малка заплата и иска повече.Качеството на труда е в пряка зависимост от заплащането. Не напълно, но до голяма степен. На лекарите се плаща малко, после ги плюeм, че били некадърни. Ми те кадърните няма да работят без пари. Същото се отнася до всички останали, включително и полицаите.

26

Повече

преди 3 години

Освен за бухалки за нищо друго не ви бива

25

Факт

преди 3 години

Ако някой си мисли, че няма да им вдигнат заплатите е голям наивник. Момчетата го заслужават - родната милиция е единственото останало да крепи управлението на ГЕРБ

24

Балансьора

преди 3 години

Къде им е сбирката, да идем да ги бием, че да видят как е.

23

Анонимен

преди 3 години

Нагли хрантутници

22

SS

преди 3 години

сега остава хората на "Отровното Трио" да дойдат с яки тояги и с удоволствие да разгонят протестиращите.... :) Може и със спрейче да ги пръснат на изпроводяк... :)

21

Анонимен

преди 3 години

Айдееее - държавата ни утече!!!

20

бай онзи

преди 3 години

Никаква подкрепа за еничарите в униформа . Да се молят на Тиквата

19

SS

преди 3 години

ами да оповестят колко са им заплатите, за да прецени обществото за какво протестират.Все пак там отиват тея дето за нищо друго не стават

18

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъл момчета подавайте оставки и на борсата.Там е готино.

17

Анонимен

преди 3 години

*** нещо май не смеят да правят протест в София....? :D :D :D :D :D :D

16

IQ 3.14

преди 3 години

a ушев в хондурас але але