37

Анонимен

преди 3 години

Пукната стотинка няма да дам за тия отрови. Нека Боко Тиквуна и швестерчето Ангелов показно да си поставят по една ваксина отзад.

36

Анонимен

преди 3 години

Ще пратим делегация до генерала, от Слави Чалгаров, Мангъров, Миролюба Бенатова.Да се върне и да дава по 3 пресконференции на ден. Тези тримата го изгониха и те трябва да го върнат.

35

Анонимен

преди 3 години

Черният генерал се връща и Бенатова ще го помоли за прошка и да се върне, за да спаси страната.Миролюба Бенатова на колене пред Черния генерал, целува му ръка и иска милост и спешни мерки.

34

УМЕН

преди 3 години

На 03.11.2020 Тръмп ще бъде преизбран и хиларосатанинската ПЛАНдемия приключва!Бау-кането на туземните соросоклакьорки също. Чао, вирос нема, а след трети и вас нема да ви има, швестеери.

33

Анонимен

преди 3 години

Южна Америка ще разбере от ваксинирането този път .Общо взето всички компании се насочват натам да тестват ваксините си . Заразени колкото иска човек

32

Генбенг фейшъл бизар

преди 3 години

Букаке от кожени ваксини за соросспиите.

31

деБил Гейтс

преди 3 години

Не една стотинка, ами и един зимбабвийски цент няма да дам. Преотстъпвам моята на соросомажоретния троол тук да си нахака две. Срещу заплащане, разбира се.Ще му я продам за 1.79 евро

30

Анонимен

преди 3 години

Ваксината срещу коронавируса - 1.78 евро бройката. Колкото един бонбон. Пита се: кой доплаща за производството и? И защо?

29

Ама

преди 3 години

... нали руската (тая за прасетата де) щеше да бъде само 10-13 евро, а пък западните щяха да бъдат по няколко стотин ...... поне така казаха руските *** тук.

28

Анонимен

преди 3 години

Ваксината е произведена още преди години. Няма предприятия с такава продуктивност - 300 милиона ваксини за ЕС само за два месеца. Предполага се, че за САЩ и Русия ще има още половин милиард ...а мармота си завивал ваксини в станиол.

27

Анонимен

преди 3 години

Ми то БАЙЕРН_МОНСАНТО да я беха произвели, още ПО_ГОЛЕМО доверия щяха да имат на фирмата ЕВРОПЕЙЦИТЕ и АМЕРИКАНЦИТЕ:))))

26

ДртПрч

преди 3 години

След година-две, като я изпробват на балъците и наистина вече със сигурност докажат, че е безопасна, може пък да се замисля дари да не си туря една.Ако дотогава още на някого му дреме за тоя вирус.

25

Анонимен

преди 3 години

Astra Zeneka dva pyti q spirat vaksinirat s maimunski serum vreden za xorata i edin ot dobrovolcite vlqzyl u tqx prez pokriva drug prez prozoreca tretai se kachil na ulichnata lampa i zatova otischli v Braziliq tam na kogoto slojat pone lovi gorata aaxaaxaaxax

24

Анонимен

преди 3 години

До DARKКовид сам по себе си е Certificate Of Vaccination Identification (COVID)Така, че аре стига пропаганда.

23

DARK

преди 3 години

До ПадаряСам по себе си COVID-19 e мутирала настинка така , че ако мутира обратно до настинка няма да има нищо лошо. Ваксините трябва рязко да спрат разпространението на текущата мутация и до година две да я терминират. Тя че ще си остане в некое и друго село или катун ще си остане но вече няма да има капацитета да стане глобална пандемия пример черната чума още я има.

22

Анонимен

преди 3 години

Тази ваксина още не е минала тестовете, а вече тече масовото производство. Тук и на най-големият *** ще му светне, че има нещо гнило.

21

Анонимен

преди 3 години

Майко мила, как бързат ха-хаНе виждате ли, че им пари под задниците? Кой луд ще се ваксинира заради нещо което не е открито, изолирано, изследвано и чак тогава тествано за да се създаде ваксина.Това ще е най големия удар на тъмната страна в историята на света. Милиони ваксинирани на базата на една рисунка на вирус по телевизията.

20

Анонимен

преди 3 години

за БГ ПАК второ качество ваксини, че по-бързо да Омрем. Били Гейт/ я се стегни, вдигай цената на виндовса

19

Ваксинирам

преди 3 години

И грозни жени.

18

Копмунизма умре

преди 3 години

До Зоротеста на едро за над 10 000 бр. струва 1,2$ ,маската 0,001$.....