148

наблюдател

преди 3 години

Юруш към бара!

147

IQ 3.14

преди 3 години

цитирам американския писател стефан кралев " ако плашиш хората достатъчно дълго, те ще тръгнат след първия, който им обещае спасение". сега, гледаме със 7/8 диоптера кои обещават спасение, реформа, рестарти и рахатлък, и си правим сметка колко е изопачена информацията по медиите.

146

Въпрос

преди 3 години

Ще ме глобят ли ако си пия фреша навън, естествено без маска? Тая наредба ще създаде много безсмислени глоби и нула профилактика за ковид. Маските имат смисъл само ако си сред много хора на закрито, понякога на открито. Но не винаги- както ще го направят. ПРЕНАТЯГАНЕТО НА МЕРКИТЕ ЩЕ СКЪСА СИНДЖИРА. ПОСЛЕДНОТО Е МНОГО ВАЖНО, АКО ИМА МИСЛЕЩИ УПРАВНИЦИ.

145

Анонимен

преди 3 години

Значи влизаш в ресторанта махаш маската.. Влизаш в час пак я махаш.. Вкъщи проветряваш.. Но навън я слагаш..Колко трябва да си ***?

144

Анонимен

преди 3 години

А учениците вече нонстоп с маски ли ще са . Навън трябва да са с маски , а в класните стаи - без . Къде е логиката

143

Един от Северозапада

преди 3 години

тука по баровете работят такива мумии, че вместо ковид най много да те стигне проклятието на фараона.

142

До 149

преди 3 години

Вижте, аз цял живот нося маска по поне 5 часа дневно. Така работя. ЗНАМ КАКВО Е ДА ДИШАШ ПРЕЗ МАСКА И БЕЗ МАСКА. Още нямам гъбична инфекция, както пишат някои и никога не съм имал. ЗАЩИТАВАМ НОСЕНЕ НА МАСКА САМО НА ЗАКРИТО. Задължително навън - означава ГЛОБА...? НЕ Е РЕДНО!

141

Анонимен

преди 3 години

Прилича на мерите от март - хората затворени в апартаменти и къщи , а през летища и граници безпроблемно си влизаха заразени хора .Безсмислена е подобна мярка , след като по барчета , ресторанти , дискотеки , барове и други такива ще се стои без маска Отделно за еднократна употреба трябва максимум на 2 часа да се сменя , някои казват и на половин - откъде пари за по 10 лв маски на ден

140

Анонимен

преди 3 години

До Извинете."Слагам си блузата на лицето, пред куките и после си я махам"Докато мислим само за "пред куките", няма да прокопсаме. И за управляващите говоря и техните решения :)

139

Анонимен

преди 3 години

До Лично мнение" НЕ Е ВСЕ ЕДНО ЗА ТЯЛОТО ДА ДИШАШ ПРЕЗ МАСКА И БЕЗ МАСКА"И да има разлика, тя е незначителна - все едно, че си се качил на 1500 метра височина и то след 6 часа с маска.

138

Лично мнение

преди 3 години

МАСКИ НА ОТКРИТО СА НОНСЕНС. ВСЕ ЕДНО ЗАБРАНЯВАШ НА ХОРАТА ДА ДИШАТ ЧИСТ ВЪЗДУХ. МАСКИ - САМО НА ЗАКРИТО. МОЖЕ НА ОТКРИТО - САМО КОГАТО СЕ РАЗМИНАВАШ С КАШЛЯЩИ. НЕ Е ВСЕ ЕДНО ЗА ТЯЛОТО ДА ДИШАШ ПРЕЗ МАСКА И БЕЗ МАСКА. Значи - когато отида в парка или минавам през малките улички в посока към някой магазин - ще може да ме глобят, ако съм без маска. НЕ Е РЕДНО!!!

137

Гъбична Инфекция

преди 3 години

Няма по-благоприятна среда за развитие на гъбички от разстоянието м/у устата и маската.Ако смятате, че гъбичките не ходят по лицето... пригответе се за приключение.

136

Извинете.

преди 3 години

Прозрачния шлем маска ли е?Що е то МАСКА?Ми то аз мога да си ползвам блузата за маска, щом няма никакви изисквания.Слагам си блузата на лицето, пред куките и после си я махам. Лесно.

135

Анонимен

преди 3 години

Който не е съгласен с безумията, довечера трябва да е на площада. Другото е безотговорност и липса на себеуважение.

134

Анонимен

преди 3 години

В ресторантите можело без маски понеже се храним.Пушачите щом си пафкат цигара на вън, аз ще си хапвам ядки.Слагам едно пакетче фастъчки в джоба и си хапваме докато съм навън.

133

Анонимен

преди 3 години

До 138Че то маски се носят и на закрито. Да обявят мораториум върху битовите сметки и кредитите, социален патронаж да носи продукти от първа необходимост до вратата. Тогава ще нося и маска вкъщи, обещавам....

132

Лекар со Спринцовка

преди 3 години

200 метра спринт с маска.400 метра спринт с шнорхел и водни очила.Леката атлетика в наши дни не е това, което беше.

131

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 142Пишат на изуст разни пенсионери,които си стоят у дома.

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 138Ами не е ясно например, ако работата му изисква да стои повече навън ти ли ще му осигуриш друга работа? Също не е ясно що толкова плитко мислиш и даже питаш "кое не е ясно"....

129

Анонимен

преди 3 години

За кръгче около блока с кучето на чист въздух пак ли трябва маска?