153

реалнафантазия

преди 3 години

Си Дзинпин е мобилизирал морската пехота в пълна бойна готовност, ако Тайван провокира отново Китай, тогава първите ще си върнат изконен Тайван.Но дали това беше занятието с вируса, да отслаби света Китай с цел връщането на това което е тяхно?Лошото е, че и Япония и въобще много страни се превъоръжават, а САЩ води на Китай само във въоръжаването си.Дали не се готви света за нова война? То и П и ВСВ не са били очаквани, но бабите и дядовците ни са живи свидетели... :)

152

Анонимен

преди 3 години

Това беше целта!Пез 70 -80 г. на миналия век много се говореше за конвергенцията, за това как капитализма успял да вземе много от социалната страна на социализма.Сега се случи обратното. Китайският комунизъм, без да изменя полотическата си тоталитарна същност взе най-доброто от капитализма - пазарната икономика. И ще я използва за да унищожи демокрацията. Чак сега на запад си дават сметка, че изливайки милиарди в Китай сами отгледаха своя гробокопач. Ама май вече е късно?!

151

Словянин

преди 3 години

Китай става 1, защото са националисти. Но не като нашия рогач Валери Симеонов.

150

А бе

преди 3 години

До HristoВсъщност вирусът бе пуснат от кръга около Сорос,като смятаха,че ще разреши множество техни проблеми,вкл. и ще събори Тръмп.Засега атаката срещу Китай е пълен провал(поредния за Сорос),а свалянето на Тръмп не е никак сигурно!Не вървят и нещата с планираната глобална ваксинация.Разбира се,сега най-важното събитие са изборите в САЩ.Ако Сорос ги загуби-това ще е окончателният му крах,повече няма да се съвземе!

149

Анонимен

преди 3 години

Китай го пусна контролирано. Днес няма вирус. Унищожи света. САЩ и ЕС са гола вода. Ако имаше лидери щяха да спрат търговията с тях.

148

Анонимен

преди 3 години

До 164 АнонименА кой пусна вируса в Китай ?

147

Анонимен

преди 3 години

А дали нямат ваксина, дали не са ваксинирали вече всички, защото при всеки измислен вирус се прави и ваксина

146

Hristo

преди 3 години

Третата световна война е факт. Провокира я Тръмп с безумната си политика на санкции, постарадаха всички . Кой е победител - Китай. Дори да се стигне до загуба на население поради вируса, Китай пак са тези които имат неизчерпаем ресурс. Това порсто е отвветен удар на политиката срещу Китай, насочен серщу тези които сътвориха санкциите и тези които ги подкрепяха. Лошото е че в целият този конфликт ще има и неввино пострадали.

145

Анонимен

преди 3 години

То това беше целта на Китай де с този коронавирус. Е постигна го.

144

Анонимен

преди 3 години

Дори да приемем,че това е истина,скоро ще се роди някоя нова болест от тази територия.,и властите ще крият дълго,докато не плъзне в съседните дъжави,и по света.

143

реалнафантазия

преди 3 години

Китай елиминира вируса. Бележи ръст от почти 5% като се очаква до края на годината растежът и да е единствения положителен в целия свят.Но там има ред и дисциплина и затова с общи усилия на цялото население се справиха.Кога ще видим и ние тук население което е обединено в България? Не народ, а ***...

142

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Само лудите вярват на официалните китайски статистики-стъкмистики

141

Анонимен

преди 3 години

Китайците въпреки, че първи посрещнаха Covid-19, се оказаха най - дисциплини. САЩ и Русия дренки да ядат и трева да пасат.

140

COVID

преди 3 години

Пример как се изолира вируса преди да плъзне. Тест на цялото население в засегнатата област. А тук в БГ 130лв Добър ден....и естествено никой не иска да се тества.

139

до Чикибойко

преди 3 години

Защото първо се правят полуподводници и догодина се очаква има цели подводници.:DОще навремето бай Тошо ви го каза:"Тази година завод за полупроводници, догодина - за цели проводници."

138

Анонимен

преди 3 години

Целта беше да се зарази света,да се затвори,и да се ударят икономиките на запада,които са конкуренти на китайците,докато те си работят,и развиват.Типично коварно за китайците.

137

Христо Христов

преди 3 години

Логично!Китайците затваряха градове, докато ек постави "ценностите" над здравето на хората. Затова ес е обречен да загине.ПП. Юнкер го каза същото есента на 2015та г.

136

Анонимен

преди 3 години

Китай е номер едно в света. Обожавам красивите китайки

135

Анонимен

преди 3 години

До 147 проблем с маскитеИзби рибата ! но беше така, вярно е и даже срязваха дънки

134

китайска работа

преди 3 години

Добре че са далече от страната ни!