44

Анонимен

преди 3 години

стига сте ни го натрапвали тоя слави ! кой е слави бе ?-вечния нагаждач към власта !освен ,че е арогантен и агресивен и е мн продажен ! сега плаща за статийки и реклама, ама тея пари ще иска да си ги Върне в 1000% от Вашия джоб- мили ми "умници" !

43

до 51

преди 3 години

Диктатори ще търсиш в Беларус, дето излизат с оръжие срещу протестиращи, в Русия и С. Корея.Обади се в руското посолство да ти дадат виза и заминавай с еднопосочен билет.

42

Хаджи Тошко Африканс

преди 3 години

КУ У БЕНД ПАРТИСИ ЩЕ СМЕ ПЪРВА ПАРТИИНА ГРУПА..АЗ ЩЕ СЪМ ГЛАВН ВЕ ЗИР НА НОВИЯ БАШБАКАН СЛАВИ ТОДОРОВ ТРИФОН АГА, И ЩЕ НАПРАВИМ КОАЛИЦИЯ С НАШИТЕ АРКАДАШИ ОТ ДПС, А ПЪК ДИЛЯН ПЕЕВСКИ ЩЕ СТАНЕ ШЕФ НА ДАНС , ТОЗИ ПЪТ ЗАВИНАГИ, И ЩЕ ВКАРА ТИКВАТА БОКОВА В ЗАТВОРА .АЛЛАХ Е С НАС И СЪС СЛАВИ !

41

Анонимен

преди 3 години

Важното е да загуби диктатора Боко Тиквата, сега той е приоритет, а останалите партии ще ги разбием в детайли по-късно, една по една. От партията на Слави има такъв народ ще стане нема такава партия.

40

Атанас Велмазов

преди 3 години

Пълна подкрепа за ГЕРБ и господин БОРИСОВ ! Задава се най-лесната изборна победа в цялата ни история и сигурен кабинет БОРИСОВ 4 !

39

Надежда тук всяка...

преди 3 години

оставете!Никой и никога не ще промени "завоюваното" от населението в тоз ареал:1. Жизнено необходими неща: Айфон, трошка, пиалък;2. Мързел, безделие и безхаберие;3. Див и варварски егоизъм;4. Радостта от неспазване на правила и закони;5. Липса на елементарна обща култура;6. Безнаказаност на власподкрепящите новобогаташи;7. Бизнеса е в ръцете на отявлени некадърници и далавераджии;8. Държавната хранилка-най-добрата след тази в Италия;9. Безбожност и бездуховност;10. Мъртъв "народ"

38

Анонимен

преди 3 години

Главанака е бебето т.н. преход осъществен от генерали ала Гоцев,вече отишъл при Бай тошо,Славчо е дете на т.н. преход и сега дойде време на тъ..пата част от българите да им бъде представен новият им месия.Не виждате ли че стои в ъгъла а му помпат цоцопр....тки рейтинга,как може да имаш нисък рейтинг на предаването си а висок личен???Всичко е сценарии,Славчо не бил мутра??Славчо бил честен??Славчо знаел английски??Можел да пее??Колко много лъжи!!

37

Щельо

преди 3 години

Абе, Станислави английски знае ли, че ми е интересно...за едни пишман-политици питам.

36

Психолог

преди 3 години

До Бай ВарвАР : Другарю на Чалгаря, да те светна , че езика на Чалгаря е толкова дълъг все от близане на чужди , червени *** ! Простотията му е извънземна по мащаби и му остава само да се самозадоволява с дългия си език ! Чалгарят е абсолютния гнусен плазмодий в България и му е време да седне пред Гешев !

35

Анонимен

преди 3 години

Тоя плешко иска да каже че българите въодушевени от ИК,гейбракове,македонски малцинства и евентуални автономии на територията на България ще гласуват вместо 1% поне 4% за да влезе психодясната партия в парламента??Това ли казва тоя манипулатор,от петък насам без да съм гледала предавнията четейки новинарски сайтове в три телевизии се изявява а простотиите им трендафорски ги коментират по всички медии!!Интересно защо се мълчи за другото изследване,знаем защо!В края на март ще има пак вълчи ВОЙ!!

34

Анонимен

преди 3 години

Слави е мутрата на прехода! Ни рак,ни риба!

33

Бай ВарвАр

преди 3 години

до ПсихологЩом си свикнал на Баце , що се гнусиш от Славчо ?!Или не искаш да гладаш чужди е3ици в действие , а само твоя зад нечие седалище ?!

32

Анонимен

преди 3 години

"Демократична България" е сбирщаин от партии които ще се хванат за гушите веднага ако прекрачат прага на парламента и ще се разцепят. Само луд може да гласува за Учиндолеца.

31

Анонимен

преди 3 години

На бодлива крава бог рога не дава! Поговорка за Славивци, Маноловици,Хр.Ивановци и т.н.!

30

Политолог

преди 3 години

А бе, плешив блюдолизец, какви проценти разбъркваш, бе , лайньо ! Я виж как естонците изгониха Фигуранта - лелееее, какъв срам за България !!!!!!!!!!!!!!!! Тоя ка.ун се е осрал тотално в Естония - сигърно е извъртял едно "коремно" ! Хората там му казват : "Ти си национален предател с твоите хора, какво правите тук ??? Марш обратно в твоето блато, там крякай колкото искаш. Тук не можеш да размахваш юмруци ! "

29

отровна гад

преди 3 години

Изборите ще ги сечели Бойко Борисов, но новото правителство ще бъде на Тройната коалиция между БСП, ДПС и Слави Трифонов, а премиер ще е Корнелия.Това правителство ще просъществува около 6 месеца и през октомври догодина заедно с президентските ще има и предсрочни парламентарни избори!

28

Анонимен

преди 3 години

Мутрата е Слави! Вижте му охраната,по голяма отколкото на президента и премиера взети заедно! От какво се пази,ако е артист и музикант!? Хора на културата не се движат с охрана в България!

27

Анонимен

преди 3 години

до анонимен 33А има и едно стадо крадящи бабуини , които се интересуват само от себе си и поради тази причина така са се вкопчили в клона , че трябва да се отреже дървото за да се откопчат !

26

Анонимен

преди 3 години

Не всички българи ще са наведени роби на мутрите, както на някои им се иска!Оставка!

25

Анонимен

преди 3 години

Еволюцията на Дарвин още не е приключила! Има едно стадо протестиращи оранг'утани, където не стават за хора!