63

???

преди 3 години

Малко са глобите и актовете. Всички от малцинството са без маски в транспорта. Защо не ги глобяват?

62

Факт

преди 3 години

Този вирус е нов и досега го нямаше. Това обърква много хора. Между другото тези дето не искат да носят маска, трябва да им сложат по един намордник и да ги разведат сред хората, за да разберат огромната разлика между маска и намордник.

61

Анонимен

преди 3 години

И колко пари събраха реално от актове от началото на пандемията. Или само си говорят колко са санкцийте и никой не ги плаща.

60

а де де

преди 3 години

До славянинМилиционера ще ти я поиска на спирката като те свалят.

59

славянин

преди 3 години

На чие име ще пишат акта за глобата след като не им покажа личната си карта, защото аз няма да им я покажа!? Съветват и никой да ни им показва своята!

58

баба мара

преди 3 години

в авт 111 люлин младост не съм виждала контрола от години качват се индиицитебез маска и билет и пускат музиката по телефона като не ти харесва слизаш иходиш пеша

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Защото явно не е диктатор.

56

Анонимен

преди 3 години

Това са репресии, в парламента Магaрешки се разхожда с присъда и без маска, a нас ни глобяват

55

Анонимен

преди 3 години

До 59 Така ли? Кво правим тогава с Испания и Португалия. За Африка няма да говорим

54

!

преди 3 години

До ОбективноТоя вирус, като всеки подобен на него, го е имало, има го и ще го има. Ако чакаш да изчезне, много си се заблудил и живееш в друга Вселена. Носи си намордник ако щеш и като спиш, а по-добре със скафанър, че е по-сигурно.

53

Анонимен

преди 3 години

До 59 ахаааа, ти май май

52

БГ

преди 3 години

До БГобикновеин ..логи на властта

51

Обективно

преди 3 години

Топлото и СУХО време унищожава бързо вируса след изкашляне чрез ИЗСУШАВАНЕ. Ако времето е ВЛАЖНО, топло или студено без значение, вирусът остава жив доста по - дълго време в околната среда и съответно - заразените се увеличават. Маските действително имат отличен ефект. Аз цял живот нося маска по работа и още не съм умрял от нея.:):)

50

БГ

преди 3 години

Ако си траем още ще ни се качат на главите, щом искат да те накарат задължително да правиш нещо, с което си вредиш на здравето! И то от т.нар, лекари идва. Ама знаем откъде идва, просто тия "лекари" за забравили клетвата си и са нищо повече от обикновени *** на властта за пари или от страх!!!

49

Анонимен

преди 3 години

Заповед не може да отмени закон.

48

Гамен

преди 3 години

До Анонимен 37А сега пак отиди там където си го чел това, че е забранено да се носят маски и други неща покриващи част или цялото лице. Там пише че - ОСВЕН В СЛУЧАИТЕ, НАЛОЖЕНИ СЪС ЗАПОВЕД ИЛИ ЗАКОН. Така че не се прави на много умен - има заповед и това което пишеш отпада автоматично.Сега, друг е въпроса защо е тази заповед, след като някъв паарцал за 10 стотинки, щял да ме предпази от нещо дето идвало със страшна сила. Барабар с чувалите и камионите.На иидиоти ни правят, по целия свят.

47

Програмист

преди 3 години

само в транспорта ли? Елате да видите на лукойл на бул. Европа. Сутрин е фрашкано с лоулайфъри без маски.

46

Анонимен

преди 3 години

Цяло лято протести. Сбирки на гроп, на прокурори, без маски. Вируса тогава в отпуск ли беше? Колко по-нелепо трябва да бъде

45

Анонимен

преди 3 години

В Белорус при "диктатора" Лукашенко защо няма мерки и намордниците не са задължителни?

44

Божана

преди 3 години

Качете се в 280 към или от Студентски град. Провинциалните учащи се завърнаха и явно още са с навиците от родните си места. 50% са без маски.