16

Анонимен

преди 3 години

Това да се скараш със Гърци, Арменци и Израелци не е хубаво Ердогане повярвай. Много скоро ще се увериш сам.------Значи признаваш, че арменски геноцид не е имало?

15

Анонимен

преди 3 години

Кой нормален човек може да си представи, че с пукане на пушки може да постигне нещо? Едните пукат от едната страна - другите пукат от другата. И? До кога така? Докато не седнат да преговарят като бели хора, ще им продават оръжие да си трепят жените и децата за едното нищо. Като им е толкова акъла

14

Krom

преди 3 години

Или както каза Елцин учудващо трезво: "...Ние не искаме Армения да загуби, но и не искаме да победи..!". Това е руската политика в региона. Руснаците както винаги играят двойна игра - така че, този конфликт скоро няма да спре. Много приказки се изговарят, но малко неща се казват. Жалко за момчетата които ще загинат и от двете страни в поредната *** политическа афера. Ердоган продължава да отклонява с войни вниманието от икономическите си провали, руснаците гонят техни интереси. Грозно!

13

виц

преди 3 години

Седнал *** Цървулев Простакчиски да учи султан на влас, седнал *** Цървулев Простакчийски да учи руски цар на дипломация, седнал *** Цървулев Простакчийски да учи щатски олигарси на геополитика. Остава *** Цървулев Простакчийски да научи Бог как да се държи като Бог и всичко ще е ок не за 7 а за 4 дена.

12

Диана

преди 3 години

Арменците и азерите са много различни хора, които живееха не лошо с посредничеството на СССР. Вероятно сега в Азербайджан са се развихрили мюсулманските крайности и за християнските апменци е трудно да живеят там но е възможно и националистически вълнения да властват в района. Възможно е и разделянето на страните да е извадило на повърхността стари нерешени проблеми в района. Проблемът там е от дълго време-ту затихва, ту се обостря...Може би е добре да има посредник при решението на проблема...

11

Нагорно Нанадолнище

преди 3 години

Разтревожени са предимно за регулярните доставки на нефт и газ.

10

Анонимен

преди 3 години

Спомняте ли си как венецианските търговци прекарваха турски войски при пднето на България?

9

Анонимен

преди 3 години

Интересно е и докога Русия ще подкрепя Турция в региона.Това разширения на Турското влияние на изток и на запад в региона не е крайно хубаво нещо и като цяло такава Ислямска държава с такъв потенциал в региона не бива да има.

8

Анонимен

преди 3 години

А ти какво искаш да оствят арменците под турският ятаган както през 1913-та ли?

7

Анонимен

преди 3 години

И що тези територии да са на Азербайджан?Това са територии на Рускат Империя завзети от Ислямска Турция навремето!

6

Анонимен

преди 3 години

Еми да им дадат независимост, както дадоха на Косово.Ситуацията е аналогична!

5

знаем кой

преди 3 години

Само Русия има интерес от тази война....Винаги съм се удивлявал на лицемерието и безочливостта на комунистите и руснаците, а сега вече на шайката и Тиквата.

4

До комшията

преди 3 години

Това да се скараш със Гърци, Арменци и Израелци не е хубаво Ердогане повярвай. Много скоро ще се увериш сам.

3

Анонимен

преди 3 години

Сигурен съм, че на двете страни адски им дреме за призивите на някакви костюмари отправени от някаква лъскава сграда някъде на мaйнa си Райна далеч от събитията.

2

селянин

преди 3 години

оти бре па нека си се тепат мен не ми пречи па ке си пием ракийката и ке гледам сеир

1

Анонимен

преди 3 години

Съветът за сигурност на ООН призова, но призивът му не задължава страните.