221

Анонимен

преди 3 години

Ех, трябваше да си купим руски тенекии, нали другарЕ?Вместо това купихме Ф-16ки, където пердашат руските летящи ко*ини където ги сварят.

220

Анонимен

преди 3 години

24 вече тази новина е само в главата на арменския премиер ,,позор'' вкарал Армения вьв финансов колапс. И тая война затова започна.

219

Анонимен

преди 3 години

"Turcia kazva na armencite da varnat okupiranite teritorii.A Kipar,dokolkoto znam e okupiran dosta otdavna ot Turciaja.Tiahnoto ne se broi."Кипър трябва да целува ръка на Турция, защото благодарение на Турция днес съществува такава държава Кипър. Иначе щеше да е окупирана и завзета от Гърция. Северен Кипър започва да съществува заради това, че гръцките превратаджии започват да убиват местното мюсюлманско население. Ако бяха мирно седяли, нямаше да има Северен Кипър. Гърците са си виновни.

218

Anonimen

преди 3 години

Kakva naglost,Turcia kazva na armencite da varnat okupiranite teritorii.A Kipar,dokolkoto znam e okupiran dosta otdavna ot Turciaja.Tiahnoto ne se broi.VARVARI

217

Анонимен

преди 3 години

"Арменците са християни. Това е първата държава в света утвърдила християнството като държавна религия, още преди Константин Велики да направи същото за Римската Империя."Грешка. Това е втората християнска държава, а не първата. Но каквато и поредност да е, това няма никакво значение за темата по която се говори. Ако един човек създава проблеми, агресивен е, подъл е, прави aтeнтати, убива хора... значи е зъл и няма никакво значение, че държавата му е християнска.

216

Анонимен

преди 3 години

"Смешно и жалко е да хулиш арменците, затова, че мразиш руснаците. Вземай пример от П. Яворов като се имаш за "чист" българин"Кой е казал, че мрази руснаците? Нито аз мразя руснаците, нито виждам някой друг да мрази руснаците. Фактът, че виждаш несъществуващи неща говори достатъчно и на всички нас ни дава основание да не взимаме насериозно всичко което казваш. Трябва да се разговаря с нормални хора, умерени. А не с някакви "фили" и "фоби".

215

Историк+

преди 3 години

Арменците са християни. Това е първата държава в света утвърдила християнството като държавна религия, още преди Константин Велики да направи същото за Римската Империя.

214

до 226

преди 3 години

Малко не си в час, Византия се съюзява с Киевска Рус(ия) срещу България но после като вижда че руснаците се канят да окупират българските територии се обръща срещу тях. Българите се бият на страната на Византия срещу руснаците и въпросното византийско "иго" е донякъде доброволен акт от страна на България за да се спре разграбването и набезите на руските орди. Т.Н. византийско "робство" сс нищо не е ощетило бългаарщината, напроти - заздравяват се връзките с империята, по късно при нашествието н

213

Русофил+

преди 3 години

Смешно и жалко е да хулиш арменците, затова, че мразиш руснаците. Вземай пример от П. Яворов като се имаш за "чист" българин

212

Анонимен

преди 3 години

"Днес арменците, претърпяли истински геноцид от мюсюлманите, имат своя държава"Геноцидът го започват арменците. А сега започват война. Те са си виновни за всичко.

211

Анонимен

преди 3 години

"Едно е гарантирано: Русия, както преди-така и сега, няма да изостави Армения. Виж, за БГ това далеч не е сигурно."----------По-страшното е, че ти си изоставил България.

210

Русофил+

преди 3 години

Колцина са истински античните нации, съхранили се до наши дни, запазили език, вяра и народност. И между тях, харесвате ги или не, са арменците. Днес арменците, претърпяли истински геноцид от мюсюлманите, имат своя държава (както и българите) най-вече благодарение на Русия. Можеш да не обичаш и да хулиш Русия, но това е неоспорим факт. Едно е гарантирано: Русия, както преди-така и сега, няма да изостави Армения. Виж, за БГ това далеч не е сигурно.

209

Анонимен

преди 3 години

Заради арменци падаме под 200 годишно византийско робство. Бият се на страната на Византия, срещу България и спасяват Василий 2-ри Българoyбиец. После през Първа световна война, Германия, Австро-Унгария, Българя и Османска империя се бият срещу целия свят. А арменците отново са срещу нас българите. Постоянно арменците създават проблеми. В Европа има десетки арменски бoмбени атентaти.И сега очакват да ги подкрепяме.

208

Анонимен

преди 3 години

"Българите не уважават арменският геноцид защо ние трябва да уважаваме Батак и Стара Загора?"Арменският геноцид е нещо, което арменците започват, като са насърчавани от руснаците да започнат да правят размирици, кланета и погроми в Османска империя, за да пречат на турците, които са противници на Русия по време на Първа световна война. А там където се случват "кланетата" почти няма турци. Там са кюрди. Кюрди ви колят, понеже са ви генетично братски народ, но сте се разделили по религия.

207

Анонимен

преди 3 години

"Горките азери. Не трябваше да започват този конфликт. Отиде им газаопроводът за Южна Европа"Ако имаше мозък да помислиш, щеше да се сетиш веднага, че именно по тая причина не са започнали те конфликта, а арменците са го започнали. Както по време на т.нар. "арменски геноцид" арменците са окуражавани от руснаците (като Русия и Османска империя са врагове в онзи период), така и в наши дни пак арменците са окуражавани от Русия, че да не може Азербайджан да им подбива пазара с газ.

206

Анонимен

преди 3 години

Алоооооо Башар Асад ви предава пламенен поздрав нали руските самолети нищо не става хахаха.

205

Русофил+

преди 3 години

Горките азери. Не трябваше да започват този конфликт. Отиде им газаопроводът за Южна Европа

204

Гадна сура

преди 3 години

СУ-25 допотопен гнилоч- само бананови републики като България и Армения явно още си ги пазят за поливане на някоя друга олигархска нива

203

Анонимен

преди 3 години

Всички Арменци и всякакви други етнически групи по света да се върнат в границите на собствената държава. Престанете с тея земи и войни. Имате си държава прибирайте св там.

202

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТака ли и що преди месец Индия поръча нови 26 броя Миг-29.ще ги ползват за мишени, че за нищо друго не стават.