12

Yachtccclub

преди 3 години

Нали е жена какво значение има каква диплома има и изобщо дали има. Жените се оправят лесно с конкурс, без конкурс и т.н. Да му мислят бедните мъже.

11

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, не говорим за медицински сестри (Здравни грижи), социални работници (Социални грижи), секретарки и т.н.

10

Nqkoi

преди 3 години

В доста нормални държави се допускат хора без бакалавърска степен да правят магистратури. Може би и нашите университети трябва да се замислят?Иначе хората на ръководни постове с фалшиви дипломи и биографии са навсякъде.

9

Анонимен

преди 3 години

по едно време имаше специалности които изкарваха направо магистри. Просто се учеше 5 години и половина без междинна степен. Макар че в случая съм доста сигурна, че не става въпрос за това :)Специалностите без бакалавърска степен и без задочно обучение са: Медицина, Дентална медицина, Ветеринарна медицина и Право. За тези 4 специалности в цял свят се учи 5 години и половина (11 семестъра) редовно и се практикува само с магистърска степен.Не говорим за медицински сестри (Здравни грижи), социал

8

Кюляков

преди 3 години

Пак важи лафа - Като знам какъв инженер съм, ме е шубе да ида на доктор...

7

Анонимен

преди 3 години

И ако беше учила 5 год за бакалавър и не се научи уроците а са вее оная работа по бардаците, докато уж учи и накрая пак си купи дипломата каква е разликата Защо да си губиш 5 год от живота като тъй или иначе ще кихнеш да си купиш диплома, после ще кихнеш да си намериш работа. Там където се гледа правото на парите, а не върховенството на закона дипломите да са ви проблема, цялата система е една клоака.

6

Стамат

преди 3 години

До 4И сега има такива специалности. Право. Медицина. Няма бакалавър по медицина. Всички са от магистър нагоре.

5

Анонимен

преди 3 години

Че те, ако се разровят бая висшисти по високите етажи ще се окажат измамници.

4

Анонимен

преди 3 години

Заглавието е подвеждащо, по едно време имаше специалности които изкарваха направо магистри. Просто се учеше 5 години и половина без междинна степен. Макар че в случая съм доста сигурна, че не става въпрос за това :)

3

баба мара

преди 3 години

калинката от герб без диплома от Берлин как се намери директор във фондземеделие ами напоителните системи и още колко знаем и не знаем

2

Анонимен

преди 3 години

ЧЕРВЕНА калинка

1

Анонимен

преди 3 години

Калинки дал Господ в България