52

Турчин

преди 3 години

Две изкуственно създадени държави-Израел и Армения всъщност са и проблем на света. Всичко що се назовава Армения днес си е турска територия.Сега вече и видов ден и арменците ще усетят острието на турския кинжал.Мислят,че нещата ще се развият както през 1988-94,няма да я бъде. Скоро ще заквичат на умряло и ще бягат като безумни стада пред победоностния марш на арезбайджанската армия.Българите да не се пенят, във войските на византийците, покорили Първата българска държава има арменци и то доста..

51

Леле до 54

преди 3 години

Толкова са страшни, че Одрин падна за два дни хахаха а за срамотата в Сирия да напомням ли, в наши дни :D

50

Анонимен

преди 3 години

Арменците винаги са били с Русия под предлог че ги пазят, но Русия ги предава сега. Гледайте и се учете, колко струва съюза с Русия. Както е казал Бисмарк, договорите с Русия не струват и хартията върху която са написани.

49

Кауня

преди 3 години

Николчо да търси помощ при шефовете си Сорос , Байдън, Шер и сестрите Кардашиян. При Путин няма какво да търси освен да му връчи оставката си. Азерите освен по модерна и боеспособна армия имат и зелена светлина от султана и царя. До дни Карабах ще падне а с него и Николчо.Не може заобиколен от тюрки да се упражняваш в евроатлантизъм. Жалко за народа!

48

Анонимен

преди 3 години

Турците са страховити войни още от времето на Алп Аслан, който разбива Византия, а наследниците му изградиха империя която се разпростираше върху три континента и владя Мека, Медина, Александрия, Ерусалим, Дамаск, Антиохия, Багдад, Константинопол, Солун и т.н. Страховити войни, които в най-мрачния си час отблъснаха колонизаторите Франция, Англия, Гърция, Армения, които искаха да ги ликвидират. Аллах им даде сила, разум, растът демографски, икономически и имат 1м. армия.

47

Анонимен

преди 3 години

Бах тоя руски сайт само провокации

46

Анонимен

преди 3 години

Да пожелаем успех на Турция срещу русофилска Армения. Турция винаги е била добър съсед и никога не ни е правила зло за разлика от Русия. Навремето ги предадохме и се сдушихме с руснаците , но те въпреки това не ни правят зло, не ни пращат бежанци, даже ни пазят от остатъчна Русия. Най-добрите комшии! Искам да видя Истанбул.

45

Анонимен

преди 3 години

"Не винаги който нападне пръв - печели!"======================Годините на перестройката, парадът на суверенитетите и навечерието на разпада на СССР бяха ознаменувани с доста на брой трагични събития. Едно от тях беше Нагорни Карабах, населен с етнически арменци. Конфликтът започна, след като азери влязоха в НК и изколиха /изклаха/ под покрова на нощта цели села. Цяла пълноводна река от бежанци-арменци потече към арменска територия. После арменците организираха отбрана.

44

хехе

преди 3 години

До ГОЛЯМАТА екскурзия!!само за твоя информация .....турците си произвеждат собствени марки пистолети , автомати и муниций....също така имат призводство на артилерия и ракети, кораби..малкотонажни разбира се ..имат радиостанций...и имат доста фабрики които произвеждат резервни части за ...военна техника ...СОБСТВЕНО ТЯХНО ! За дрехи ..каски и бронежелетки...не е необходимо да споменавам....в сучай на война ...или изолация ...без оръжие няма да останат

43

Анонимен

преди 3 години

Турция и военна индустрия ?!??!!!ХахахахахахахКакво си сложил в наргилето бе ефенди събуди се от съня си много турска пропаганда слушаш.-----‐------За да разбереш за турската военна индустрия, за целта трябва да си извадиш носа от 100 годишната панелка и да се поогледаш. Франция, ЕС и Русия имаха възможността да се запознаят с турската военна индустрия.

42

ГОЛЯМАТА екскурзия!!

преди 3 години

Турция и военна индустрия ?!??!!!Хахахахахахах Какво си сложил в наргилето бе ефенди събуди се от съня си много турска пропаганда слушаш!

41

EL TURQO

преди 3 години

Азерите са унищожили 22 танка, 12 ПВО Оса, 18 Безпилотници и над 550 арменски войници. Върнали си контрола на 6 населени места в региона. И всичко това с помощта на Турция и турската военна индустрия.

40

Анонимен

преди 3 години

Турция е време да спре да се меси в конфликти кои не участва - протесни ноти, деклараци и до там !

39

Анонимен

преди 3 години

Армения разказа играта на неверниците!

38

ГОЛЯМАТА екскурзия!!

преди 3 години

Може би имам предвид това което има. Предвид измисленяко за Лудогорието българите са много повече от помаците абв кърджалийско са 50на 50 ,но мечтай си паляко.

37

EL TURQO

преди 3 години

Българин= гол тумбак чифте пищови.......

36

Анонимен

преди 3 години

Над 30 танка са загубили азерите съобщи медиапул.

35

EL TURQO

преди 3 години

Тука само турски пишлемта пишат трябва да им се очаткат шамарите час по скоро!!Може би имаш в предвид Лудогорието и Кърджалийско да станат автономии.

34

Скептик

преди 3 години

Повече се страхувайте от потурчените българи.

33

ГОЛЯМАТА екскурзия!!

преди 3 години

Тука само турски пишлемта пишат трябва да им се очаткат шамарите час по скоро!!