9

Анонимен

преди 3 години

шмеркел - единия от конниците на апокалипсиса.

8

Анонимен

преди 3 години

До европеец западнякТи на кой свят си, Меркел вчера каза че Северен Поток трябвало да бъде завършен. Иначе лицемерно ходи да гледа Навални. Няма такава змия. Кол хубаво беше казал преди да умре: тя съсипва моята Германия.

7

България в НАТО и ЕС

преди 3 години

Уважавам много госпожа Меркел, но смятам че не взима достатъчно мерки срещу петоколонниците русофили в България. Това племе трябва да бъде изловено и изселено в Сибир

6

европеец западняк

преди 3 години

Браво на Меркел, тя е мъдър и опитен политик. Сега ще блокира Северен поток и ще удвои санкциите и с джуджето отровител Путин е свършено.

5

Анонимен

преди 3 години

Меркел нареди на пyдела си Макрон и на останалите клoуни да приемат мигранти и те приемат. Меркел им нареди да подпишат зелената сделка и те я подписаха. Меркел им нареди да носят маски и те носят. Меркел им нареди да "затегнат коланите" (разбирай, да обеднеят) и те затегнаха коланите, Меркел им нареди да мразят Тръмп и те го мразят. Меркел им нареди да мразят Путин, но да подкрепят Северен Поток и те го правят.

4

Анонимен

преди 3 години

Тази нали щеше да се оттегля? Ама не се пуска лесно кокала! И после германците били по-различни от нашите... Тази е най-голямото зло, което е сполетявало Европа от 60 години! Нейните глупости ще тегнат над Европа повече от век!

3

Анонимен

преди 3 години

Това бабе е агент на ЩАЗИ! Сега се превърна в голям демократ и лидер на Европа... Айде моля ви се...

2

Анонимен

преди 3 години

Меркел е най-лошото нещо, което се е случвало на Европа от Кайзера и Хитлер насам. Хитлер поне беше патриот, а тази госпожа сякаш мрази Германия.

1

Анонимен

преди 3 години

Путин, Меркел и Навални са агенти на ЩАЗИ и КГБ Меркел е троянския кон на Путин в НАТО, обменят информация чрез хибридния агент Навални. НАТО е изтеглило късата клечка.Меркел никога няма да предаде Източния фронт, дори успешно съсипа редица държави със политиката си на отворени врати.