27

1

преди 3 години

600 евро за тристаен? Ако някой смята, че има такива наеми, моля да ми сложи минус! :)

26

Мен

преди 3 години

До до 25Как па в мойта фирма само чистачките са кореняк софиянци. АА да и като се возя на такси също бакша плюе как провинциалистите дошли и му откраднали високо платената работа. Никога не им оставям бакшиш.Вижте си града, вижте си традициите и историята и после ми обяснявай колко сте велики. Всичко ви е ДАРОМ от цяла България! И университет ви построихме, който в момента го съсипвате.

25

до 25

преди 3 години

Аз ще ти отговоря. Около мен са само хора около 30-40- годишни. НЯМАМ приятел, който да не се е реализирал. НЯМАМ. Лекари, програмисти, архитекти, маркетинг, реклама, управление на бизнес и какво ли не. Ама това не са двойкаджии от УНСС, а хора с акъл от елитни софийски гимназии. Нереализираните са масово провинциалисти, които идват в София да пият, да купонясват и да мързелуват. После отиват с диалекта си без език без нищо да търсят работа. Е няма кой да ги вземе и айде да берат малини в UK.

24

питане

преди 3 години

Ще ми е интересно да прочета изследване, което да покаже колко от завършилите в България студенти се реализират по специалността. Вероятно това е истинската представа за това струва ли си да учиш в български университет.

23

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

То не се раждат деца вече, а аборигенски електорат, пазен от върхушката

22

Запознат

преди 3 години

Какъв недостиг. Кой плаща да изпрати децата си в тази клоака. Трябва да си много заблуден.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Ако живееш в Софето, Пловдив или Варна, ще си помислиш че има нарастване на населението, но кривнеш ли някъде встрани, пустош братче :))

20

фен

преди 3 години

На този фон, на рекламно банерче под статията ми излиза реклама на сайт за имоти и най-отпред: 2ст Орландовци 48м2 51000 евро.. аааааахахахахаххахахаххахаааахааххахахахахахахах

19

Анонимен

преди 3 години

България имаше и има катастрофална раждаемост.В София и по-големите градове се създава усещането че хора има поради миграцията но в малките населени места е страшно.

18

Анонимен

преди 3 години

Другата новост е, че немалка част от новите наематели са и студенти, записани във вузове в чужбина, които поне до края на годината ще учат от родината си дистанционно.Студент съм в чужбина дистанционно и си взимам квартира в София. Страхотна логика... WTF?!?!?

17

Бафи

преди 3 години

Покупка на жилище в студвнтски град с инвестиционна цел. Олелеййй. Ха-ха!

16

Как се лъже брокер

преди 3 години

Адреса на имота е най-силно пазената тайна.Прикрива се умело,променят се етажите на блока,снимките внимателно се подбират да не полазват какво се вижда през прозорците.Дори квартала се сменя - едно е блок Балкан на колелото на 4км, друго е Младост 1 сред зеленина. Стратегията е - оговаряте оглед,в деня на огледа питате за точния адрес блок/вход и не се явявате.Отивате в друго време на адреса и търсите домоуправителя и намирате пряк контакт с продавача.

15

Русия

преди 3 години

Истинатай чи няма хора.

14

db

преди 3 години

хаха, *** те наемите стигнали тези в Германия, софиЕнците са се орбъркали нещо .....

13

Мен

преди 3 години

При наемите за студенти положението е следното. Ако не дадеш под наем есента 1 година чакаш и седиш празен, само защото си куха кратуна и не искаш да свалиш 100-200лв от наема. Сега се почва, гледайте зимата, и после пролетта. С бодра крачка аирбнб, и тия от студентски дето наема им изплащал апартамента да тръгват към офиса на някой ЧСИ с подготвени документи.Кои продал-продал. Следва пързалката.

12

Боко Тиквата

преди 3 години

Уникални изманици са тия брокери ли са кви са лъжат мажат омайват говорят сладко *** пасти да ядат пред тях .Майките ше продадат да вземат процента

11

От 10

преди 3 години

Никога не ползвайте брокера на продавача.Той НЕ търси вашите интереси (нито на продавача), той търси само неговите си интереси - да щипне 6-7% комисионна и да излъже някой будала.Не давайте и т.нар. СТОП капаро, то се използва за повдигане на цената на следващия будала абе тука имаме един много хубав имот, ама е капариран, ама ако предложите оферираната цена можем да измислим нещо Пумиapи.

10

Рънго фаса

преди 3 години

Всеки иска да лапка ако може и пръста да не си мръдне идеално ше да му е.Всеки мисли как да направи далаверка схема нещо да прихапе некой лев.

9

гост

преди 3 години

Обаче всички да знаете, няма проблеми на имотния пазар!

8

Анонимен

преди 3 години

Брокерите на НИ са едни от най-гнусните хора.Млади,нагли,алчни,мързеливи,напълно НЕкомпетентни пумиapи с oвчи поглед! Отива баба Пена да си продаде панелната буксониера в Обеля за 100хилки и oвцaта отсреща и блее ама имаме 3% комисионна,без ДДС, защо бабо ПенУ не искаш вместо 100, 150бона, така ще има и за теб и за мен, а и ще одерем и клошара искащ да ти купи кoчинkата Ето така се надува балона.