39

До 69

преди 3 години

Бе ей, из род, я да си заминаваш към Делиормана, откъдето е дошъл наглият ти кръвожаден дядо ! Хайде, чуш... !

38

Анонимен

преди 3 години

Еи *** ако Руснаците искаха една *** нямаше да остане затова затваряи устата и ако нещо не ти харесва и не се чувстваш Българин ай сектир от тука

37

179

преди 3 години

Братоубийствена война. Разрушителна и безмилостна. Гнус ме е ,че се случват такива конфликти и то през 21 век между 2 народа които искат да делят 1 парче земя. Но поглеждайки назад от както свят светува винаги е било така и може би трябва да стане и днес... Жалко за младите погубени животи и от двете страни. Бъдете радостни ,че в България няма почва да се случи такова нещо и се молете да не става защото лицето на войната е жестоко.

36

Deliormanski

преди 3 години

да се правите на роби!

35

Deliormanski

преди 3 години

До 51Не се ежи и не повтаряй като папагал набитото от комунистите изтьркани мрази!!! Нито сте корави нито пьк героини! Просто делите ми са били милостиво и човечни и са ви хрантутили 500 и кусур години!Какво изтребване,какво робство?!?! Я си спомни глава пьрва от ,,Под игото" на вазов:двора на разкошна кьща,богата софра,многолюдна челяд,студено вино се лее,самодоволния хаджия...Какво робство,какви пет лева?!?! Ако са искали да са ви изтребили до крак!!! Бреййй,как какьв непресьхващ

34

Анонимен

преди 3 години

Ердоган яде във всички посоки - първо руснаците го спряха в Сирия, после гърците му се озъбиха в егейско море, сега арменците подпомагани ор Русия и САЩ ще му секнат мерака и към Кавказ. За съжаление следващите сме ние - само към нас не е пробвал. Може би чака да падне неговия приятел Бойко.

33

do 65

преди 3 години

Да, могат, но не и Турция. Турция може само да се моли да бъде пощадена! А Армения, подобно на Израел и Гърция, ще съществува вечно. Виж България може и да я превземете, ако искате бай *** да ви корумпира и разпадне държавата :))

32

Додо

преди 3 години

Поредното доказателство, че Мултикултурализма никога не работи, никога не е работил и никога няма да работи.

31

Анонимен

преди 3 години

До do 56Стига с тия термоядрени удари бе, не забравяй чу и другите могат да направят термоядрен удар върху поробителя Русия.

30

do 56

преди 3 години

"поробителите руснаци" могат много бързо да деактивират доставените на Ердоган С400 и с няколко термоядрени удара да прекратят съществуването и на измислената държава Турция. Разбира се това не го желая, само ти напомням на кого казваш "поробител"

29

do 53

преди 3 години

Добави още, че в САЩ има милион и половина арменци срещу по-малко от 50 хиляди азери. Също така вземи предвид, че повечето арменци държат банки и са доста влиятелни. Добави във сметките и съотношението на силите на братска ислямска Турция спрямо братска православна Русия и малко коригирай прогнозите...

28

Анонимен

преди 3 години

То е ясно кой е агресора в случая. Армения призна Крим за руски, а Азербайджан не го призна. Щом си на страната на агресора значи и ти си агресор.

27

До 51

преди 3 години

За съжаление причинта България да стане 4 млн. е друга. Христяни не са взимани за войници (еничарите са били много малко). За това българи, сърби и гърци си остават преобладавщото население на балканите, а не защото ни е било много хубаво.

26

Анонимен

преди 3 години

То между другото и самите турци са толкова тюрки от великия Туран колкото и ние като наследници на прабългарите. Да си гледат там турлю гювеча в анадола и да не се *** с арменци и евреи, че ще съжаляват.

25

Анонимен

преди 3 години

Това е провокация от Турция. Започнаха да прекаляват и ще изчезнат. Константинопол идва!

24

Анонимен

преди 3 години

Армения е 3 млн, с бюджет от 40 млрд. Азрабейджан е 10 млн и БВП 190 млрд. Арменците са го закъсали яко.

23

Бл. Изток

преди 3 години

Време е миротворецът Тръмп да се намеси, и да бъде провъзгласен герой

22

Necmettin

преди 3 години

И какво постигна възродителния? Един правешки свинар се опита да отклони вниманието на народа от фалиращата им държави. Нито направиха някой християнин, нито българин. Същото се опитвате да направите сега с македонците. Хората ви казват, че не са българи, вие настоявате да кажат, че са. Резултатът ще е същият.

21

Анонимен

преди 3 години

Точно вие турците с вашия геноцид разселихте арменците из целия свят подобно на евреите и сега САЩ са на тяхна страна поради огромната диаспора там. Вашите братя азерите пак ще ядат х.я

20

до хахавия

преди 3 години

Не забравяй, че арменците имат огромна диаспора в САЩ, което ще рече, че ще получат подкрепа подобна на тази, която получават евреите и морето от араби вече 70 години няма нито една победа срещу тях. Евреи, арменци и гърци са костелив орех! Това не са ти смотаните българи къде се самоизяждат помежду си!