330

Гого

преди 3 години

Този винаги е бил нечистоплътен подмазвач.

329

ОНЗИ

преди 3 години

АБЕ ЦАНЕВ КАКВО СИ СЕДНАЛ ДА МЪДРУВАШ БЕ !!!!. Външния дълг на БЪЛГАРИЯ е вече над 30 милиарда. Тази цифра дава пълна оценка на управлението на държавата. ВЕЧЕ НЯМА МЯСТО ЗА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ, КАТО ТЕЗИ ТВОИТЕ. МЛАДОСТТА НА БЪЛГАРИЯ БЯГА ОТ ВАС !!! НАРОДЕН СЪД И ПОСТАВЯНЕТО ВСИЧКО НА МЯСТО !!!! НИКАКВИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ПОВЕЧЕ - ПИШЕТЕ СИ ТАМ ПРИУМИЦИТЕ И НЕ ЗАНИМАВАЙТЕ ХОРАТА С ТЯХ. НА ПРЕДЕН ПЛАН СЪС ВСИЧКИТЕ ДЪРЖАВНИ ПРОТЕКЦИИ ТРЯБВА ДА ИЗЛЯЗАТ ЛЕКАРИ,ИНЖЕНЕРИ, ИКОНОМИСТИ, ВСИЧКО ЩО Е КРЕАТИВНО.

328

Анонимен

преди 3 години

Кво говори тоя дърт изкуфеляк?

327

Димитър Димитров

преди 3 години

Г-н Цанев, безкрайно ви харесвам и уважавам! И искам да ви кажа, че интелектуалците не трябва да бъдат привличани или отблъсквани от протест на народа срещу наглата и корумпирана власт. Интелектуалците трябва да предизвикат и поведат такъв протест, преди всички останали!

326

До гробокопач

преди 3 години

Я кажи на всички кога лично ти живя по-добре от сега ? При кой премиер и управление ? Ще сверим БВП,безработица,инфлация,МРЗ,покупателна способност. Имам официални данни за всяка година,а и съм съвременник на демокрацията и помня всичко .Давай да те видим

325

честни водачи

преди 3 години

Посланието на Васко Кръпката на концерта протест беше знаково и той каза:" Мечтая си да имаме честни водачи, които да не се казват Бойко Борисов, да не се казват Румен Радев, да не се казват Мая Манолова, да не се казват Корнелия Нинова, да не се казват Слави Трифонов, а да са честни хора. И никога не забравяйте кой създаде мутрите - БКП! "

324

Гробокопач

преди 3 години

До АнонименМного си се объркал, мой човек;))) И в условията на демокрацията печели невежеството, защото то е мнозинството, а мнозинството решава изборите. Тие дет ми ги говориш тука - "труда,грамотността,квалификацията,кадърността", това е Малцинството с главно "М". Ако не беше така, щеше ли Бойко д акаже: "Аз съм *** и вие сте Прости,з атова се разбираме"? Нямаше лид а каже: "Аз съм кадърен и вие сте кадърни, затова просперираме"?А? А-хахахахахаааааааа... Не го каза! Не го каза! Каза другото

323

От бореца

преди 3 години

Постоянството на интелектуалците ( стефанцаневчетата) поза ге цял живот, няма омръзване .!.

322

българин

преди 3 години

Прочие предвид написаното преди малко да кажа, че протестите са разнородни. Това е първото, което трябва да се каже на глас и открито, а не да се цитира Божков и БСП през цялото време.Например на снощния концерт е пял Васко Кръпката.Това е разбираемо - рокаджия, бунтар.Та той каза, че не иска да вижда на власт лица както Бойко Борисов, така и Румен Радев.Отровното трио така и не се появи.Което развенчава легендата на ГЕРБ, че протестите са оглавени от Румен Радев и се спонсорират от Божков!

321

Анонимен

преди 3 години

Браво на Цанев- мъдър човек е! Протестиращите да правят партия спешно или с Христо да се хващат, но да се готвят за избори. С тези маймунджилъци по улиците пак няма да влезнат в парламента и после пак ще вият жално за корупция и прочие.

320

българин

преди 3 години

Стефан Цанев нещо май се е объркал.Значи, продължавам да се чудя и не мога да разбера, кой, защо и как, се опитва да припише някаква определена групировка, сила или нещо от сорта, на всичките разнородни иначе протести.Ясно е, че ГЕРБ се опитват да изкарат всичките "лyмпeни" (клише, използвано първо от БСП), "престъпници" и "олигарси".Има ли наивници които да го вярват?Но да оставим това настрана: Протестите са разнородни.Естествено, че ще има и футболни xyлигани, ренегати от ГЕРБ и други.

319

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите трябва да знаят,че който и да ги управлява,те ще си останат на същото статукво,каквото са и сега.В условия на демокрация печели труда,грамотността,квалификацията,кадърността.Не знам защо си мислят,че някой ще ги оправи.При Борисов условията за просперитет се движат около максимума за държавата.Не може толкова лесно МРЗ,пенсии,социални да скочат драстично поради бюджетния дефицит.Защо никой от триото не говори с цифри,не говори с конкретика за бъдещето,не говори с икономика ??!

318

Анонимен

преди 3 години

Добре, какво трябва да се направи за "интелектуалците"? Да им се осигурят дивани на жълтите павета и да рецитираме ли? И г-н Цанев говорител на интелектуалците в България ли се явява в крайна сметка (защото не всички на протеста са шофьори на тир)?

317

Анонимен

преди 3 години

Прктестите няма да спрат докато мафиота Боко тиквата не бъде отстранен от властта и тя се поеме от нови хора,милеещи за народа,а не за шкафчетата...

316

Анонимен

преди 3 години

Младите хора бяха подведени да протестират срещу мутрите. Все едно робите да вдигат въстание срещу кучетата които ги пазят, а не срещу робовладелците. Този подмяна отблъсна интелигенцията

315

До 357

преди 3 години

Всеки знае какво е нужно ! Нужда от констатации и философстване няма ! Проблемът е,че ги няма младите,а и системата ше ги отхвърли !!!!И на мястото на Борисов ще седне свиреп и огладнял политик обслужващ себе си и олигархията !

314

Анонимен

преди 3 години

Иска им се на герберастите да компрометират протеста,но не им се получава...народа се събуди и Боко тиквата е пътник...самият Ст.Цанев каза,че са нужни млади,нови хора,необременени от от 30 годишните лъжи на задкулисието и мафията ГРОБ...но не му прави чест,че поне един път не излезе на трибуната...може би го е страх да не му се случи нещо и някоя мутра да го сгази с колата...

313

Доцента

преди 3 години

До авторката на статията:"Лошата дума е бумеранг тя се връща към този, който е изрича".Който Я изрича, а не Е изрича. Научете го тоз български език, като ще ставате журналисти, моля ви се от сърце.

312

Анонимен

преди 3 години

Добре де, защо обиждате човека. Той казва една истина, че протестите от 2020 се различават от тези през 2013. Сега се набиват на преден план, майки с черни знамена, хора от боец, бивши политици, младежи с анцузи и подобни. Могат ли тези хора да се сравняват с хората които излязоха през 2013?

311

Анонимен

преди 3 години

Ходих няколко пъти на протеста и простотии не съм видяла. Е, вече се разкиснаха нещата и не ходят много хора.