25

Аз знам

преди 3 години

Все едни белички сте г показали.... ама беличките вече не са чак толкова...

24

Анонимен

преди 3 години

От хилядолетия шамарите и пръчките са възпитателно средство сред децата. Това не го е измислил някой педагог, а практиката и опита. Не става дума за пребиване, а за пошляпване. Забраниха ги със закон включително и овикването им преди 30-40г. и всичко се изврати тотално. Всички виждаме последствията.

23

Анонимен

преди 3 години

Дали ще бъде братче или сестриче ще разберат чак когато детето порасне и само си избере. Не беше ли така?

22

Анонимен

преди 3 години

Как па я направиха тая пропагандна нацистка снимка.Ще кажеш че в Швеция освен бели други няма а като се отиде на терен работата се оказва друга.Както и да е тяхна си работа.

21

Анонимен

преди 3 години

Швеция е много интересен експеримент, който наблюдавам с интерес. Тя ще бъде една от първите страни в Европа, които в следващите десетилетия ще съставляват европейско малцинство. Нека да видим какво ще стане. В крайна сметка не можем да им се бъркаме, те така са си предценили.

20

школата на Макаренко

преди 3 години

е първата страна, забранила шамарите като възпитателен методНасилието и детската престъпност растаткато няма шамари стават престъпници

19

СВОБОДА

преди 3 години

СВОБОДА ЗА ВСИЧКИ! СВОБОДА ЗА ВСИЧКИ !

18

Анонимен

преди 3 години

Как пък само Дойче веле цитирате, как пък не цитирахте някоя авторитетна реакция...

17

Мда

преди 3 години

Швеция-поредната хубава страна,паднала в жертва на дедо Соро*совата идеология...Славните някога викинги се въртят в гроба.

16

даааам

преди 3 години

кат чуя за шведска тройка,вадя си извод

15

българин

преди 3 години

как тихичко капеха листата,леко искат да объркат нашите деца,да тръгнат по пътя който води към ада.Швесия е бита кар.та

14

Кал40

преди 3 години

Някой от написалите коментарите живял ли е в Швеция? Аз от 2 години съм лекар в Упсала. Шведите имат ,,трески за дялане,, най вече като манталитет, отворени граници за всякакви емигранти , не могат да вземат решения веднага, лош и бавен достъп да здравен специалист и т.н . ..........НО това е почти идеалното място за отглеждане на дете . Съжалявам за странните коментари на пишеш трите тук , но това е моето мнение на човек живеещ в Швеция.

13

не не ви вярвам швед

преди 3 години

най-добре,в кварталната кръчма.То затуй е много убаво да се трепят

12

Karamanko

преди 3 години

На снимката само бели и руси шведчета. Ама като ми идват на рецепцията - половината са черни и къдрави. Не знам...

11

БПФ

преди 3 години

Демек: "Нещо се променя", ама не смеем да кажем какво, нали? Променя се етническия състав на страната, все повече швеци са с малко по-особен оттенък !!! Като говорите за образование, защо не разкажете как в шведското училище (а и отпреди него) никой не се осмелява да накара децата да учат, освен ако те самите не желаят, което води до логичния ефект - катастрофален срив в нивото. Дори среден български ученик - ако отиде шведско училище, ще го имат за някакъв невероятен вундеркинд !!!

10

Анонимен

преди 3 години

А лявата немска гaзетa знае ли, че в Швеция има най-много изнасилвания като процент от населението в ЦЯЛА ЕВРОПА? Чудесно място за отглеждане на деца, наистина. Рай.

9

Анонимен

преди 3 години

На лиералите да им обяснявам ли защо не желая мигранти в страната си?

8

Анонимен

преди 3 години

С общите квартяли особенно кафеви шведи,най щастливо от всяка раса..то зле и от тук

7

Анонимен

преди 3 години

Швеция е една от най-големите застъпнички на глобализма и на приема на хора от различни култури. Швеция е крепостит на зелените и една от най-големите застъпнички на зелената енергия, на зелената сделка и като се замисля: на всички леви простoтии, които съсипаха цели народи, общества, икономики. Живеят си в розов мехур.

6

Анонимен

преди 3 години

То е ясно къде е тежко детството в мигрантските квартали. Лошото е че мигррантите уж идват за по-добър живот, но продължават да вършат свинщините довели до унищожаването на техните срни и в крайна сметка новата страна става като старата им. Поради тази причина съм против да се допускат в Европа.