97

Герб Крадец

преди 3 години

***даде ли оставка

96

Ддд

преди 3 години

Нещо да каже ръководството на МВР за шпиц командите. Онези под колоните на МС, от 2 септември.... За проверки се говореше, срокове се споменаваха.... Някой нещо да е чул? За селските бегове със странни знаци и без опознавателни номера по униформите, за онези с боксовете..... "Полицаи"! И не ми ги сравнявайте с американската полиция,нямат нищо общо. Какъв респект от нашите ***, та те освен за герои от вицове, за друго стават ли. Разбира се, сред тях има и свестни хора, но са твърде малко.

95

Анонимен

преди 3 години

До ФактНикой не защитава Борисов, просто ви плюем некадърния и абсурден протест. Плюем и мошенниците, които го организират и говедата, включили се в него.

94

Факт

преди 3 години

Малко остана - скоро ще стане 5 часа и бранителите на Баце в коментарите ще изчезнат, защото не им се плащат извънредни.

93

Мадурела Шундева

преди 3 години

Държавата е виновна, защото с десетилетия създава, отглежда и възпитава хленчещи женчовци и ***, обвиняващи я за всяка една неудача. То голям рев бе - против мерките, против маските, всичко е популизъм и демагогия.Вчера гледах едно интервю с Ердоган, човека казва "Законът у нас е такъв и който го наруши, ще бъде третиран като престъпник". Кога някой управник ще го каже това и ще подходи принципно? Никога. Гледат да се харесат на тълпата, ама това не е продуктивно и накрая ядат сапа.

92

Анонимен

преди 3 години

До до пострадалиАми те и протестърите също са на работа, тяхната работа е да си заслужат 50-тяхто божковски лева и да правят золумлуци и после да реват, че са бити. Пълен цирк!

91

Анонимен

преди 3 години

Спонсорските парички за протестите взеха да намалят и тълпата озверя, ако не падне Баце ще връщат парички с лихви на мафията, нали дрОгарЕ?

90

до пострадали

преди 3 години

До Пострадали - Чета и се чудя дали пък такива като теб не са правени от два........ та сте толкова умни и плюете полицайте .Полицаите са на работа и изпълняват задълженията си ,а вие скачате като скакалци и водени като овци по улиците за жълти стотинки без да знаете какво искате .Идете в Америка там полицаите са по интелигентни ,но след такива истъпления няма да можете да пишете кой какъв е .

89

дааа

преди 3 години

Някои другари не разбраха,че на тази територия писанията на Маркс и Хегел не действат!От САЩ посолството да назначават Нинова и метете арената на цирка.

88

Няма изненада

преди 3 години

Протестът се изчерпа.Организаторите,за да подновят интереса на зяпачите,отишли за съспенс,модифицират сценария.Нищо ново и неочаквано.Новото,което могат да предложат е само обекта на поругаване и посегателство,койтоизбират за вечерта.После-тълпата ултраси блъскат отзад,първите и да не искатвлизат в контакт с полицията,а тя се защитава.Докато не се глобят организаторите(те според закона отговарят за реда на протеста)и не се арестуват ултрасите,ще се продължава така.Работи се по темата.

87

до пострадали

преди 3 години

Ако бяха станали НЕ милицционери / полицаи нямаше да пстрадат но те мурзеливците не стават за друго--------------Ми, радвъй съ, бе!Че, ку бяха кът американските или френските полицаи... нъл съ сещаш кво щеши да стане!

86

Георги Начев

преди 3 години

Тук има доста хора,които явно съжаляват,че не са ги натупали както трябва и не е при ложена сила спрямо тях - нахалството и арогантността им отдавна минаха всякакви граници,а за това зорко бдят Нинова и любимия й президент ! Колко малко е необходи мо на хора с претенции да се принизят до животинско ниво ! Много са жалки ! И не е редно да говорят от името на народа,защото народът все още само им гледа сеира,дока то кресльовците и хулиганстващите щедро излагат ... господарите си :)))

85

Анонимен

преди 3 години

Снощи гледах стрийма на Крейзито. Перфектно се виждаше как ултрасите безчинстват.

84

До Яким 97

преди 3 години

Кои са тези два столични гранда ? "Славия" и "Локо" ( София ) ли ?!?! Ха ха ха!

83

ЦЕЦА пеца

преди 3 години

Ултрасите на ЦЕЦА Величкович!

82

Яким Вълев Донев

преди 3 години

От години е ясно , че ултра феновете на два Столични гранда се използват от всички Партии за създаване на безредици на дадено мероприятие или протест !!! Сега им плащат едните. Преди им плащаха другите. А на "футболните хулигани" НЕ им дреме , защото първо НЕ ги закачат ... И второ - интелектуалното им ниво е горе долу на първокласник - чалгар ... Разни "ММ бойци" , охранителчета по дискотеки и спортистчета от НСА ...........

81

Пострадали

преди 3 години

Ако бяха станали НЕ милицционери / полицаи нямаше да пстрадат но те мурзеливците не стават за друго - облекли униформа - мързеливи и нагли полицаи а и некадърни

80

Анонимен

преди 3 години

Тиквите на БСП са неспособни да хвърлят яйцатова го правят овцете на отровното триои много силно викат беееее :)

79

Винету

преди 3 години

Абе, подозирах аз, че "Ултрасите" у Бг са наследници на ДКМС на новуту ни БКП..., а ся вече съм 100% сигурен!!!Мдааа..., бойните младежки отряди и дружини на Болшевиките в действие!Язък за футболъ ни!

78

Анонимен

преди 3 години

Отрочетата на комунистическата напаст не проумяват още, че комунизмът няма почва у нас. Боко никога няма да допусне комунист до властта, което е и най-голямата му заслуга. Само Герб!!