49

Анонимен

преди 3 години

А защо ние да сме солидарни?! Защо САЩ, които бомбардират Сирия, Ирак, либия години наред да не са взели и един бежанец, а ние дето сме против тия войни, да си пълним държавата! Хайде първо Трмпа да си вземе полагащите им се по солидарна квота и тогава ние!

48

ХХХ

преди 3 години

Неизбежно е ! ЕС трябва да приеме колкото се може повече клети бежанци за да могат скоро да запалят цяла Европа ! САЩ така искат ....файда нямат от континенти и държави без войни ! Диваците са точното оръжие .....ш**ания троянски кон !

47

///

преди 3 години

Нострадамус, още преди много години е казал че "Камилите, ще пият вода от Дунав". Е, стопаните им дойдоха, сега остава да дойдат и камилите.

46

Пена общата

преди 3 години

Европейските бабички не проумяха, че мигрантите искат там, а не тук. Дори и да ги разселят, рано или късно пак ще си ги получат.

45

хахааа

преди 3 години

И оня, следващия път като отиде на среща из ЕС, не да вика имам торта сахар, ами да удари по масата и да каже че НИЕ ТЕЗИ НЕ ГИ ИСКАМЕ. АКо вземат да се опъват много - директна заявка - ИСКАМЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ЕС. И точка по въпроса. Връщаме границите, наемаме служители за границата и стреляме на месо. Само така можем да си запазим държавицата. Иначе жална ни маайка след 20 години.

44

предложение

преди 3 години

Предлагам да мигрантите, които ще ни задължат да приемем в Бългория да им се дава моментално българско гражданство идокументи, за да могат да пътуват, където поискат в ЕС. Така би било най-хуманно и солидарно. Какво ще кажете?

43

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, те в България не искат да седят. Лагерите се изпразват веднага и всички хващат пътя за Западна Европа. Никой не иска да седи в Бойкостан

42

хахааа

преди 3 години

Изкуфелия бабишкер, напълни Германия с такива. И после се видя в чудо с тях. Сега се чуди кво да прай и гледа да ги пласира по другите държави, като ни ЗАДЪЛЖАВА да ги приемем. България е НЕЗАВИСИМА държава, нали вчера това празнувахме. Така че никой не може да ни задължава. Това е против нашата конституция.

41

Анонимен

преди 3 години

Отново с тая "задължителна солидарност". Не можеш да задължиш някого да бъде солидарен. Солидарността е личен избор и вътрешно убеждение. "Задължителна солидарност" означава ПРИНУДА!И забележете: "Новият пакт, подкрепян най-вече от Германия, беше предложен след..."Не, този пакт беше предложен от тях преди години, не подкрепян от тях. Сега германците отново натискат. Който ги е канил - да си ги взима. Кой ги е канил? Ами пак Германия! Мога ли да поканя гости и да искам съседа да ги вземе?

40

Ф.С.В.

преди 3 години

Те Европейските Държави -ако могат ще ги набутат всичките емигранти при нас -Ама толкова сме ужасяващо бедни и нещастни -че емигрантите само като чуят думата България -и изпадат в УЖАС!

39

стратег от ООН

преди 3 години

Не мога да разбера какъв смисъл има да ги прибираме за тия пари, за по 2000 евро ще ги вземе Турция, а за 3000-4000 можем да ги пращаме в Русия, там има големи незаселени територии

38

Христо, отговарям ти

преди 3 години

още не се считам за роб, защото все още сам си организирам живота, засега нашите продажници продават и крадат това което е в ръцете им, т.е., това което Иван Костов успя да разпродаде и унищожи. Засега само разпродават и подаряват(на САЩ) само територия и български пари за непроизведени самолети, но както отиват нещата, джендърите ще ни превърнат в икономически роби, всичко ще ни унищожат и ще им се молим за коричка хляб!? Почти го постигат с помоща на продажният пожарникар!

37

...

преди 3 години

Аааа не не, ЕС като си планира, да си ги прибира. Не искам някой си да ме задължава да прибирам и хрантутя разни , дето се чудят какво да откраднат и кви зулуми да правят. Да си ги прибира ЕС където иска, щом е толкова загрижен. Ние такива бежанци си имаме достатъчно. Благодаря за вниманието.

36

:)

преди 3 години

"Задължителна солидарност"... без коментар

35

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО БОРИСОВ:ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ Е НАЙ-ХУБАВОТО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ!!!ЕТО ТОВА СА ДУМИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПРЕМИЕР.И ТОВА АКО НЕ Е ПОКАНА...А ПЪК ВИЕ ОБВИНЯВАТЕ МЕРКЕЛ.СЛЕД ТЕЗИ НЕГОВИ ДУМИ МИЛИОНИ АФРИКАНЦИ И АЗИАТЦИ СТЯГАТ КУФАРИТЕ ЗА ЕВРОПА!

34

славянин

преди 3 години

Абе още ли не ни е ясно че срещу нас се води пълномащабна война - измислени епидемии/пандемии, административно -медицински репресии, 5 джита, бежанци, отровна храна, мизерни доходи, геноцид във всякакви форми!?

33

Христо Христов

преди 3 години

До Христо, онези/36Пич, това е ясно, но защо си мислиш, че вече не сме роби?

32

Христо Христов

преди 3 години

До Нouse M.D./35Да, но ес води войни в Афганистан, сирия и Либия и е редно да сърба, каквото си дроби. В този смисъл ес трябва да приеме всички избягали от демокранизацията му. Но не е политкоректно да се говори за лицемерието на ес.

31

Айде айде

преди 3 години

Не може някой друг да ми казва кого ще приемам в къщата си !

30

Христо, онези

преди 3 години

*** искат други да хранят тези и.гъни, а после като малко се цивилизоват, тогава ще ги приемат за работна ръка! Те така са и забогатели, от колониите които имаха, т.е., те са си робовладелци отдавна. Скоро и нас ще превърнат в роби!