40

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАз ли съм тъпо парче или ти? Аз който знам точните думи на Тръмп, ли? Или ти дето дори не можеш да си ги преведеш, а чакаш някои комунистически вестник да ти ги разясни?

39

Учуден

преди 3 години

До Анонимен 36О, извинявай че нараних крехката ти интелигентна душа! Прости ми! За осталото съм прав обаче и ти си го знаеш, ама си лицемер !:):)

38

сергееФ

преди 3 години

До УчуденТръмп в момента се моли на Путин за разрешение да построи в Москва Тръмп Тауър. От както го избраха с помоща на руски хакерчета го моли . Путин първо му отказа ама сега Тръмп се гласи да го съблазнява с подарък - апартамент . На последния етаж. Лукс обзавеждане . .... и като бонус предложение към другите в Г7 за приемане на Русия обратно. Учудващо, А?

37

Учуден

преди 3 години

До сергееФАбе ти не си в ред! Пак питам - къде е линка???? Това което излезе е, че е имало телефонни обаждания, но без доказателства че се е случило. Основната версия е, че това са хитреци като теб, които искат да натопят Тръмп пред комуунистическите медии. Също както оная откачена като теб комунистка, е искала да натопи Тръмп, след като е отровила мъжа си, защото е бил мормален човек. А Тръмп никога не предлагал да се пие белина. Никога!

36

сергееФ

преди 3 години

До УчуденАми аз съм ти го написал .American Association of Poison Control Centers ..... да ти го напиша пак - American Association of Poison Control Centers ... и пак - American Association of Poison Control Centers влизаш на сайта им и четеш . ТАМ е . Проблем с английския ли имаш?Няма по това време кой да то го преведе на развален български за да го разбереш ли? Искаш ли да ти извадя и за умрелите от употреба на дезифектанти за същия този Април на знаменитата реч на Тръмп?

35

Анонимен

преди 3 години

Коя мрежа бе?........Бе наричай баща ти, който не си спомня, как те е създал....понял?

34

Учуден

преди 3 години

До сергееФАйде и теб да попитам за линкове:) А иначе веднага ти пускам линк за това как Тръмп спря путиновия СП2, как изтрепа зелените му човечета от Вагнер, как го смаза от санкции, как увеличу добива на горива в САЩ и с това го зачука на путин, и как за целия мандат на Тръмп, Путин не посмя да пробва Кримски или Грузински номера , че пляс.

33

сергееФ

преди 3 години

До УчуденСпоред American Association of Poison Control Centers през април когато Тръмп излиза с "блестящата" си идея да се пие белина е имало 3609 случая на УМРЕЛИ след пиене на белина . Данните за предишния месец са - 3401 , за Февруари - 1675 ... за януари - 1706 - ТОВА СА ОФИЦИАЛНИ ДАННИ . Можеш да ги провериш във всеки държавен сайт на САЩ . Не казвам че на всичките Тръмп им е наливал в устата , но трябва да си ттъп за да не забележиш какъв скок в броя има след речта на Тръмп... УЧУДЕН

32

Учуден

преди 3 години

До Анонимен 28'Мрежата е пълна..' ? Коя мрежа бе? На баба ти ли? Дай линкове за тези 38 човека пили белина? А искаш ли линкове за това колко е изтрепал Куомо, как Пелоси ги канеше на празненство в Чайна Таун!??? Не бил спрял Тръмп навеме и достатъчно полетите?????? Ама дори и за това, другарите ти комунисти в САЩ и медиите им, го нарекоха расист. Нали? Или лъжа?

31

сергееФ

преди 3 години

До АнонименА може би са глупости и че Дончо строи Тръмп Тауър в Москва и е обещал на Путин луксозен апартамент . Я си провери Сороските опорки.Може би са глупости и че Дончо публично потвърди руската хакерска намеса в изборите когато беше избран за президент, а това че предизборния щаб на Байдън беше хакнат от руски хакери ДНИ след срещата на Тръмп и Путин.А това че ЕДИНСТВЕН Тръмп натиска Г7 да приемат Русия обратно Тръмп е ПРЕДАТЕЛ и само руските *** го подкрепят по заповед на Путин.

30

Анонимен

преди 3 години

ДО СЕГА е ваксина за лечение на коронавирус........сергееФ, виждам, че нямаш идея колко "корона" вируси има.

29

Анонимен

преди 3 години

До КрадецаДоверието в Тръмп е с пъти по-голямо от доверието в медиите, които пълнят с талаш главите само на такива баламурници като тебе. Виж рейтингите!

28

Анонимен

преди 3 години

27....ти си по-скороТрол, отколкото учуден.

27

Анонимен

преди 3 години

"Ха сега обясни и как го е постигнал!!?"Мрежата е пълна с информация за ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА която той бълва за Covid-19.Много късно спря НЯКОИ полети /а трябваше всички международни/, и до ден днешен въпросът с тестване/проследяване на заразените не е решен.....когато Италия и Испания горяха, той предричаше, че вирусчето ще изчезне...и тн.

26

Учуден

преди 3 години

До Анонимен 23Дай линк за тези '38 човека пили белина' !! Аз знам само за един случай, но накрая се оказа че че жена му която е превъртяла комунистическа активиска като теб, му наляла белина защото подкрепял Тръмп. А човека е бил инженер, възпитан образован и добродушен. И жена му го млатила и преди товс, според съседите. Искаш ли линк????

25

сергееФ

преди 3 години

До АнонименсергееФ, пий квас и не говори глупости!!!Модерна е създадена 2016г. с финансиране от Фондацията Бил и Мелинда Гейтс.Единствения продукт на тази компания ДО СЕГА е ваксина за лечение на коронавирус.Започват изследванията си пак тогава 2016г.ПРЕЗ СЪЩАТА ГОДИНА през която Бил Гейтс публикува лекциите си как трябва да се намали населението на земята и как света е уязвим на вирусна атака.EP3172319B1 е патента на коронавирус щам собственост на Бил Гейтс направен чрез Питбрайт Институт.

24

Крадеца

преди 3 години

Вика.....дръжте крадеца!!! Кой ли му вярва още? Може би,ще е по-добре добре пак да се изкаже относно здравословното състояние на колегата му от Северна Корея...

23

Учуден

преди 3 години

До Анонимен 21Ха сега обясни и как го е постигнал!!? И какво би тябвало да направи..... за да не стане такъв масов убиец, за какъвто го представяш? Иначе остава впечатлението че си просто ....... ......! Да живеййй Китайската КП и световния комунизъм!!!!!:))

22

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕдинствено перхидролнотоНедоразумение в Белия дом с неадекватните си "решения" е отговорен за смъртта на над 200 000 души в САЩ.А за смърта на 38 човека пили белина след препоръките на Дончо на официалната пресконференция на Белия Дом тоя Рус Перчем трябва в затвора да лежи. С 38 доживотни присъди.

21

Анонимен

преди 3 години

"Най добрата за сега ваксина в САЩ е на "Модерна" която е започнала работата по нея 2016г ???"сергееФ, пий квас и не говори глупости!!!