16

Так Тик Так

преди 3 години

Господ, като раздавал акъл, военните били на учение. И в Библията го пише това.

15

Анонимен

преди 3 години

До РБМного правилно те са богати и има какво да вардят

14

Радослав

преди 3 години

На 48 години съм но искам и аз да се запиша в армията .Още мога да въртя калашника и да трепя фашисти

13

Фатмак

преди 3 години

Идеалната професия за млади хора без цел живота. По цял ден се прави нищо, а по време на дежурствата се порка. Дефиницията за бг армията е: ***, скромен, упорит особени белези: Обича да пие.

12

РБ

преди 3 години

Децата на политиците и бизнесмените да стават войници !!!

11

Анонимен

преди 3 години

Поредните умници, които искат труд на ангария и висока смъртност сред наборниците. Ако върнат казармата шансът детето ви да умре е може би 50% ако не и повече? Само да напомня, че в казармата тормозът е 100% гарантиран и самоубийствата са много високи, поради тази причина и няма статистика за тях.

10

Анонимен

преди 3 години

Сред младите... роми и турци.Като бях в казармата 2004г. няколко от нашите роми и турчета в ротата питаха старшините как се ставало кадровак.

9

22

преди 3 години

Ученици да стрелят... т.е. деца да стрелят... т.е. даваш уменията на някой перко да влезе в училище и да изтрепе съучениците си? Децата не бива да боравят с какъвто и да е вид оръжие. способите за отнемане на човешки живот не са възпитание. тая работа с оцеляването може да учи и по физическо. Нас точно ако решат да ни нападат за 40 минути сме приключени. ако тр да местим танкове с нашите магистрали.... хахаха

8

Ф.С.В.

преди 3 години

кОЙ ЩЕ РАБОТИ БРЕ ЕЙ?? НЯМА КОЙ ДА ВИ ИЗКАРА ЗАПЛАТИТЕ- ВСИЧКИ ИСКАТ НА ЛЕЖАНКА- ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА И СЕДЕНЕ! ХОРА ЗА РАБОТА ВЪОБЩЕ НЯМА ВЕЧЕ

7

Изкуфял старец

преди 3 години

търсят ли младежи на 60г?? -че тука с един приятел искаме да се запишем

6

Калоян

преди 3 години

"Армията е променена като усещане и начин на мислене"? Уффф. Докога проблемите ще се решават просто с отрицание, относно съществуването им? Или просто с твърдение, че са решени, което няма нищо общо с действителността? Какъв начин на мислене е променен? Ще ми кажете, че вече няма началник в кашимерията, който да те накара да ринеш 4 часа сняг от плаца, след което ако изпече слънце, да те изкомандва да връщаш снега, но разпределен равномерно, че да се топи? Е, аз ви казвам, че има. Не един.

5

Калеко Алеко

преди 3 години

Дано този интерес да внесе и свеж полъх в нашата армия, в която продължава да цари старият консерватизъм пропит с дух на русофилщина и съвеЦко поклонничество завещано и от веремето на СИВ и Варшавския договор ... В нашата "натовска армия" генерали като Радевците, така и не успяха да скъсат със старите идеогеми и да сменят чипа който им беше инжектиран от Кремъл заедно с клетвата да служат на Родината ... Родината която за тях се измерваше с "Матушката Русь" и идеалите на кремълските сатрапи ...

4

Маладеж

преди 3 години

живея в село Младежко -тук съм аз и една баба -други нема! Та искам да се запиша в Армията да стана солджар вайник с автамат или малехера- на 40г съм почти младеж!

3

Ф.С.В.

преди 3 години

Интересът се е увеличил -защото и много се увеличиха социалните неудачници!

2

Прос Селендур

преди 3 години

Каква армия...каква военна служба...какви пет лева...!!! Пълна пародия...от военния министър до последния редник...!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Увеличил се е да особено след като вдигнаха възрастовата граница до 40 годишни "младежи".