52

Мухаха

преди 3 години

До АнонименПрезидентът Доналд Тръмп вече призна, че е по-лесно да се покани Русия в Г-7, отколкото постоянно да се звъни на Путин, за да се изясни позицията на Москва.Президентът Доналд Тръмп е обещал официално ЛУКСОЗЕН АПАРТАМЕНТ на Путин в започващата да се строи Тръмп Тауър в Москва, като жест на приятелство. п.с. Проекта беше започнат и изоставен , но сега след обещанието за апартамент на Путин отново е задействан. Тръмп да не поиска и руско гражданство след изботрите? хахаха

51

Анонимен

преди 3 години

29 Русия е мафиотска диктатура, командвана с указите на Путин. Олигарсите му, държат в ръцете си, руската икономика.Докато на запад има все пак регулаторни органи, демокрация, които неща, в Русия не познават.

50

Ф.С.В.

преди 3 години

ДО 50 -И МЕН МЕ Е ЖАЛ ЗА ВАС-- И ЗАТОВА ЩЕ СИ ГО ПРЕМЕСТЯ В ДРУГИЯТ КРАЧОЛ!

49

Анонимен

преди 3 години

А оръжията за масово унищожение на Саддам за които всички медии пишеха и в сената в САЩ държавния секретар размахваше "доказателства" конспирация ли бяха, или ги имаше наистина?

48

Анонимен

преди 3 години

В Германия преди дни умира 13 годишно момиче, задушило се в училищния автобус, пътувайки 40 мин. с маска. От днес в Германия носенето на маски в училище е преустановено! В Китай още преди месеци съобщиха за смърт на две дечица, пак поради задушаване играли са с маска в час по физкултура. Редовно италиански, френски и прочее сайтове оповестяват за колабирали от липса на достатъчно кислород деца.

47

Анонимен

преди 3 години

Има едни такива хора, англосаксонци. Те повече от 1000 г (още преди Вилхелм Завоевателя) живеят от това, че постоянно грабят някого. Избиват индианците, отнемайки им земята в замяна на мъниста, продават им одеяла, заразени с шарка, пристрастяват половин Китай на опиум, устройват изкуствен глад в Бенгал и в Ирландия. Чудесни, добри хора. Нима биха искали да правят някому нещо недобро? Те просто искат да ни донесат мъничко свобода и демокрация. А в замяна само да ни приберат петрола, газа, златото, диамантите и всичко останало.

46

Кон с Пиратор

преди 3 години

Нема са плашите. Ще обявят информацията за конспирация ... ще пуснат следващите няколко дни куп други разни "шокиращи новини" за да отвлекат вниманието на уважаемия читател ,че да забрави по-бързо и после ще извадят някакво мъгливо опровержение .... и готооово . До месец никой няма да си спомня за тази статия .Само за тест. Някой да си спомня за "Панамските файлове" ? Скандала който разтърси целия свят... или поне така твърдяха медиите . А някакви последствия ... наказания ... санкции ... ?

45

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.ЖАЛ МИ Е ЗА ВАС!!!

44

Анонимен

преди 3 години

На 21.05.2019 г. Урсула фон дер Лайен е приета в Управителния съвет на Световен икономически форум (WEF), най-богатото частно НПО (Женева) което се финансираот капитал да прокарва техните интереси чрез вземането на решения за справяне със световни проблеми като глобалното затопляне, заплаха от пандемия и др. режисирани заплахи. Само два месеца след това Урсула бе избрана за председател на Европейската комисия, която пък е органът с най-големи правомощия в ЕС. Дали случайно няма връзка между тези две назначения?

43

Анонимен

преди 3 години

А и освен това, че не плащат данъци курворациите отчитат както обичат да казват дабъл диджит гроут, а на теб 2% което е под инфлацията (която в София е по-висока). Да не говорим он топ как дискриминират на основа възраст, ама всичко мълчи за това само изтискват младите "таланти", а после в кофата и на кучетата!

42

Анонимен

преди 3 години

Президентът Доналд Тръмп вече призна, че е по-лесно да се покани Русия в Г-7, отколкото постоянно да се звъни на Путин, за да се изясни позицията на Москва.

41

Анонимен

преди 3 години

40, колко плащат за постове извън темата? 50 копейки?

40

Анонимен

преди 3 години

Виновна е СКП, защото световните банки се управляват от децата на партийците от СКП.

39

Ф.С.В.

преди 3 години

ЗА КАКВО ДА ЛЪЖА? Че Банките в Бг ПРОИЗВЕЖДАТ КЛОШАРИ, ЕМИГРАНТИ, УБИЙЦИ КРАДЦИ И САМОУБИЙЦИ ЛИ? ТА ТЕ ВРЕДЯТ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ-ОТ КОЛКОТО ПОМАГАТ НА ОБЩЕСТВОТО! ВИНОВНИ ЗА ТОВА СА ВСИЧКИ ПРАВИТЕСЛТВА 32 ГОДИНИ НАСАМ - ТЕ ДАДОХА ОГРОМНИ ПРАВОМОЩИЯ НА БАНКИТЕ! ДУМАТА "БАНКА"-В БГ Е НЕЩО МНОГО ЛОШО-ГАДНО И ИЗМАМНО! В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ БАНКАТА Е НЕЩОТО КОЕТО СБЪДВА МЕЧТИТЕ НА ХОРАТА- МЛАД МЪЖ ИСКА КЪЩА АВАНСОВО И КОЛА ЗА ДА МОЖЕ ДА ИМА ДЕЦА И ХУБАВ ЖИВОТ-БАНКАТА МУ ДАВА КРЕДИТ-А ТУК Е ТОЧНО ОБРАТНОТО!

38

До бай ганююю

преди 3 години

Новината е, че на руската перачница и се затварят кепенците. Банките, все пак са частни и срещу големи такси са се изплъзвали да не спазват санкциите срещу руските олигарси. Явно, на политическо ниво на запад, са решени вече да им вземат мръсните пари. Това може да доведе до спиране на кранчето и за разни политически проекти (в БГ включително).

37

Анонимен

преди 3 години

Швейцария защо не даде информация за сметките на Христо Бисеров на българския съд, в следствие на което Христо Бисеров беше оправдан и пуснат на свобода?

36

Шима Умурити

преди 3 години

Ми те банките нали за това са създадени - да правят далавери. Банките са си мафиотски структури от най високо ниво.

35

Анонимен

преди 3 години

Ако нямаше САЩ, ЕС и НАТО днес България нямаше да е първа по смъртност в света и бедна като държава от третия свят.

34

Анонимен

преди 3 години

Който обере банка извършва добро дело за човечеството

33

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.ЛЪЖЕШ КАТО МЕНТОРКАТА ТИ(К0РНЕЛИА)