20

Анонимен

преди 3 години

Гост-енинът е доста увреден , във всяко село е имало "баячка" която са викали за всичко. А прехвалените ти лекари , до 18-ти век ги е било страх да лекуват жени, че видиш ли ако видят голия й глезен няма да идат при свети Петър.Прочети за откриването на докторските слушалки , ако не вярваш.

19

Анонимен

преди 3 години

Как да ги пазиш, когато самите те не се пазят. Направо са първосигнални. Когато карат курса за мотористи са като буболечки, след вземане на свидетелствотото са като хали.

18

Гост

преди 3 години

До АнонименКолко пъти ще повтаряш вижданията си от 15 век в Горно НанадолнищеХора като теб и съмишлениците ти, които сте все долу и в калта напразно се надяват да има такива обрати.

17

Анонимен

преди 3 години

До ГостДа,бе, до 20век Посмали малко. И какво ти пречи, че има жени лекари? Кадърностто и некадърността нямат пол. Има ги и от двата. Ама комплексите и тях. Явно ги имаш на тема мъжка професионална реализация.

16

Гост

преди 3 години

До АнонименТи по рождение ли си увреден, или е придобито?Ако говориш такава себе си, ще е добре, то ти така или иначе си такава. Нищо смислено не можеш да кажеш и по тази тема, затова обиждаш, понеже си проста женица.

15

Гост

преди 3 години

Лекар е дума и съществително от мъжки род и единствено число, лекарите в древността и средновековието и до 20 век са били само мъже. Единствено жените по онези времена са били в помощ на раждащи жени, нищо повече.

14

Анонимен

преди 3 години

До ГостКолко пъти ще повтаряш вижданията си от 15 век в Горно Нанадолнище?

13

Гост

преди 3 години

Съболезнования.Чудя се как така на такива млада възраст тази вероятно неомъжена и без деца жена има и титлата Доктор, като при положение че Доктор и Лекар са мъжко признание и професия? Вече съвсем прекалиха хората, а най-вече жените , които неоправдано се кичат с Мъжки титли и призвания, които определено не са за тях... Излиза едва ли не, че всеки втори българин и почти всяка българка се титулират като професори, лекари и какви ли още не, а всъщност не са

12

Анонимен

преди 3 години

До ГостПървата българска лекарка се е дипломирала в 1886г. Лекарки е имало по света и по-рано. Това е хуманна професия.

11

До Гост

преди 3 години

Ти по рождение ли си увреден, или е придобито?

10

Жалко за...

преди 3 години

...младата жена.....Нека почива в мир!Съболезнования на близките й!

9

Анонимен

преди 3 години

Загиналата жена приживе е съсипала с татус и мастило и тялото си - много "човешко "и почтено отношение към собственото си тяло, здраве и живот, няма що.

8

Анонимен

преди 3 години

Самият факт, че някой зе качва на МПС с две колела говори достатъчно за неговото IQ...Това са хора без чувства за самосъхранение и здрав разум...Добре, че късметът е с тях в много от случаите с катастрофи.

7

анонимен

преди 3 години

Мотор - мор.Моторите са по опасни от вирусите.

6

Анонимен

преди 3 години

Младо момиче, жалко за нея и трагедия за близките и.

5

Гост

преди 3 години

Да почива в мир жената. Съболезнования за близките й. Чудя се как така на такива млада възраст тази вероятно неомъжена и без деца жена има и титлата Доктор, като при положение че Доктор и Лекар са мъжко признание и професия? Вече съвсем прекалиха хората, а най-вече жените , които неоправдано се кичат с Мъжки титли и призвания, които определено не са за тях... Излиза едва ли не, че всеки втори българин и почти всяка българка се титулират като професори, лекари и какви ли още не, а всъщност не са

4

Анонимен

преди 3 години

Жените имат малко по-други функции в този свят. Явно е била луда глава. Да почива в мир.

3

моторист

преди 3 години

Опасен луд яхнал картечница!

2

думи нямам!

преди 3 години

Преди десет дни се завръщахме от море. По пътя Несебър-Карнобат-Сливен-Калофер-Ловеч минаха над 100-тина мотоциклета.Хора на възраст над 25-30 години, но които караха яко, без да се съобразяват с движението.Карат един след друг, натискат газта, шум, викове, облечени в кожи и дават да се разбере, че на тях не им пука за другите.Аз съм на 60 години и изпитвам страх от подобни хора и има основание за този страх.

1

Анонимен

преди 3 години

Лека и пръст ''Пазете се от моториста '' Мотористите са най-недисциплинираните водачи на пътя