385

оффффф

преди 3 години

До Анонимен Ти май си от тези ,дето живеят в чужбина,едвам свързват двата края ,ама като се върне в България ги разтяга едни-не ти е за работа !

384

Анонимен

преди 3 години

До 430 АнонименДобре си ял но незнаеш какво е имало в мешаната ти скара , нали ? Щото в бегето всичко е менте така , че кой знае какво си ял . ходили после до тоалетна скоростно ?

383

Анонимен

преди 3 години

Снощи бях в едно заведение и ядох мешана скара,пържени картофи, доматена салата и бира за 20 лв общо.И то не е някоя дупка.Нека ни е зле в България.Кога в чужбина си вземете такива неща за 10 евро в ресторант,елате и се обадете.Лятото бях на спа хотел с минерален басейн за 40 лв на вечер стаята. Четирима човека-с жена ми и децата. Нека ни е зле.

382

Анонимен

преди 3 години

Ми те като се наберат преброителите,то после няма да има кой да преброяват.

381

алооо

преди 3 години

Стига сте ревали-това е опция,от която може да се възползва всеки-не ти харесва в България,заминаваш за чужбина ! Писва ти в чужбина,връщаш се в България ! Това го нямаше по байтошово време ! Ако някой помни това време !

380

Анонимен

преди 3 години

Предстои пълна ликвидация на гербавите микроби!Народът вече е взел в ръцете си флакона с Райд, започва внимателно пръскане под ръба на Великата фаянсова стена и...Милиони микроби ще умрат!

379

Анонимен

преди 3 години

От 28 години в слънчева Калифорния.

378

Handel

преди 3 години

До ЧужденецАми той е работил... портокали е брал, улици е чистил... нощни гърнета е изнасял. И в това отношение е напълно прав - съдържанието на нощните гърнета в Европата и у нас е едно и също.

377

Handel

преди 3 години

Това са гнъсни инсинуации! Погледайте малко българска телевизия и ще се убедите че сме най-добре в Европата!

376

Чужденец

преди 3 години

До Анонимен 419Ako беше работил, щеше да забележиш разликата в качеството и ефективността на работата.

375

Зозо

преди 3 години

Не се топите, герб ви ликвидират

374

Анонимен

преди 3 години

За 17 години в еспания малко англия и доста в германия видях че европа по нищо не се рзличава от българия само в по високият стандарт на заплащането същият кокошкарник

373

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, комунистите ***, това е добра новина. Младите нека ходят да видят бял свят, нема лошо, вместо да ми се кълчат в България и да ходят по протести и дискотеки.

372

Анонимен

преди 3 години

Дойде на власт "цар" - е** мамата на държавата за 800 дни; Дойде пожарникар - е** ни с 200 и продължава, сега следва 7/8 и ще е паднала .... Добавете и 240 добитъка общо. Какво още трябва да се случи, за да се разбере, че тази кутийка наша, няма нужда от толкова мизерници. Медийте само показват ежедневно как въпросните се карат ежедневно а трябвало закони да гласуват. В следващия момент просто се съобщава като обява, за поредния безумен приет закон. В кого е проблема? 1л. мн.ч

371

Анонимен

преди 3 години

За черната работа в Европа сте тамам

370

Анонимен

преди 3 години

и това благодарение на недоразумение крадливо Мухобойко чекмеджето

369

Сашо Германеца

преди 3 години

Хахаха. Аз се измъкнах от тази *** преди година и половина и не искам и да помисля за връщане. Поркам си качествената бира, мезя джоланчетата а вие гладувайте и си живейте в бардака на Бацко и Дебелян. И се лашкайте по модерните двулентови магистралки.

368

Драги сънародници,

преди 3 години

Добре дошли в държавата на "комплексите" (във всеки един смисъл на тази дума, който можете да се сетите)

367

loves2drive

преди 3 години

До пича с русите дечица в Швейцария, дето щял да ходи до Австарлия за уикенда - от сърце се посмях! 22 часа полет в едната посока... Или ти с ракета?

366

Реалист

преди 3 години

До Анонимен Как така ? Нали никога не сме живели по-добре от сега ?Кой е този м.р.ъсник ,дето пусна тази фалшива новина ...миграция ,смърт .....топим ? Червенгербер ,цял ден се пее псалми, че никога не е било по добре ,а тук Му подливат вода . Подло другари от ,,Днес ,,подло !Подло и коварно !