11

До 6

преди 3 години

Ми точно за мен не позна. Не изкярихме, а други изкяриха за наша сметка. Да съборят къщата ти в центъра, за да се настанят партийните другарчета от селата и да те натикат в панелка по ливадите..да, кяр си е, ама не за нас. Баща ти и *** имат2 апартамента в града , ама нямат право да ги имат.Продават единия на когото и на каквато цена ти кажат от Райсъвета.Собствено жилище купих на 41г. през 1997. Ти си реви за соца, аз не искам и да го чуя.

10

Анонимен

преди 3 години

Е,сега в супера се разправях с две такива - те си мислят ,че още живеят в комунизЪма .да и намажат мутрата с червена Блажна боя и на площата в Мрамор - цяло село да я плюе ,утре ще дойда и аз ,а Попа да я анатемоса !

9

Елена

преди 3 години

Поредната фанатизирана откачалка на Фигуранта Радев !!!!!!!!!! Какво още трябва да направи този човек, за да бъде свален и осъден ??????????????????????????????? Бог забавя, но не забравя !

8

Гумен Р.

преди 3 години

Безбожна комунистка! Типичен представител на протестиращите 100-200 души.

7

Анонимен

преди 3 години

Дано жителите на село Мрамор да отдадат необходимото "уважение" на тази про.стакесаСъвсем се *** този народ, ей

6

Атанас Велмазов

преди 3 години

Поклоничка на националния пре.дател Рундю Гумен Гадев ! Комунистите са склонни само на тероризъм

5

Анонимен

преди 3 години

Коментара ми е такъв - тези които най-много реват срещу бившия соц са дъртофелници изкярили през соца и техните наследници. Баба щяла да влиза при президента, друга заляла църквата, някакви 60 годишни дъртаци емигранти щели да водят война с руснаците за да си прикрият глупостите, както палячото Едвин Сугарев, който вземал американски грантове уж да пише стихове.

4

мдааа

преди 3 години

И сега опорките на троловете отидоха на кино Че и коментари не искат да пишат

3

Както е казал Тошо

преди 3 години

Да живее комунизЪмът!

2

Павел

преди 3 години

Що да не е протестираща за нещо?

1

АМАН

преди 3 години

Коментари ???по добре да Няма... предполагам има Оправдание ... и според Нея основание... жалкодано има огледало вкъщи и да се Огледа