19

До Стоян 79

преди 3 години

Безсимптомните болести са коварни и страшни точно затова - има латентен период без ВИДИМИ симптоми и когато се проявят (или се установят чрез кръвни изследвания напр.) извъднъж се оказва, че болестта е в напреднал стадий и често е късно за лечение или изобщо няма лечение. Такива са някои видове рак, диабет, хепатит, сърдечни, бъбречни и други болести, вкл. пневмония. "Домашно лечение" означава, че човекът стои у дома, докато състоянието му не предполага хоспитализация или медицинска интервенция.

18

Анонимен

преди 3 години

Баба разболя внуче, дядо настъпи девойка в трамвая, леля Пенка опъна ухото на Гошко дето и бере от черешата, чуждестранен турист вдига врява на плажа....искаме още супер интересни и нробичайни съобщения

17

Анонимен

преди 3 години

Хайде с обвиненията - баба разболя внуче. Абе, журналяги, вие срам нямате! И мозък. Всеки може да се разболее, това е вирус. Елементарни неща, които се учат в часовете по биология, ако си присъствал. Стига стемелили простотии. Ама, като се замисли, че сте днес бг и веднага се вижда ниската ви култура и липса на интелект

16

Анонимен

преди 3 години

Тъпо, тъпо, та чак вдлъбнато - и налагането на карнтина в такива случаи на цял клас, както и постоянните новини за този пореден вирус.

15

Анонимен

преди 3 години

Моля ви престанете с тези ,,новини,,. Не съзнавате ли колко е идиотска тази статия? Хората не са ***

14

Ф.С.В.

преди 3 години

Настройват Хората -едни срещу други!-ТЕ Хунтата само това могат -"разделяй и владей_ Баби срещу внучета -внучета срещу баби -учителки с Тъмници - деца срещу учителки-учителки срещу родители-Полиция срещу деца и майки -майки срещу Полиция-Пенсионери срещу ЕРПта -Топлофикации срещу клиенти и клиенти срещу Топлофикации ЧСИта срещу бедняци и Работодатели срещу работници -Синдикати срещу работници- 50 лв към Пенсията срещу заем 5 милиарда-Експериментите Продължават ! ЦЕЛТА Е -ДА НЯМА БГ НАРОД!

13

Анонимен

преди 3 години

До Стоян 79Домашно лечение = симптоматично , ако му е зле на човек , Парацетмол чайчета , таблетки за гърло и чака да му мине За да си прави тест бабата , може да е имала симптоми , не се споменава в статията Емии как - как някой кара грип , настинки на крак , и тук е така Друг стои по месец в болница Няма кой знае какво странно

12

Шмул Розенкранц

преди 3 години

Когато тръгне грипната, вълна, пак ли така ще се... карантинира:)))?!?

11

баико

преди 3 години

неразбтах само бабата колко деца е заразила от заглавието ли4и 4е са две

10

Анонимен

преди 3 години

Безсимптомноста на заболяването е медийна дъвка, празна употреба на думи и пр.Няма как да се заразиш и репликираш многократно вируса, и да нямаш симптоми.

9

Анонимен

преди 3 години

Ако продължават така да карантинират , до 10 дни ще остане ли някой да ходи на училище После ще се върнат , все някой ще кихне и айде отначало същото упражнение Или да си учат от вкъщи, или да се карантинират само болните деца . Както е при грипа Безсмислено е сегашното

8

Анонимен

преди 3 години

Няма как да не е измислен този вирус. Как пък е толкова тежък за възрастни със съпътстващи заболявания? Не знам котайците ли са го правили за да им оредеят редиците, но и у нас ще се освободи ресурс в нои за доста неизплатени пенсии.

7

Анонимен

преди 3 години

Стояне 79, хубаво питаш, ама ще ти скочат маскофеновете и ще съжалиш че си питал. Приготви се за лекции от нековидиотите.

6

до 5

преди 3 години

Естествено, че е Обратното - пуснаха децата на Училище и резултатите са видими - това не е Училище, а е Инкубатор на Уханска Чума! Внучета ще убинат бабите и дядовците си с Китайска БелоДробна Чума, щото Дължавата е на самотек!

5

Анонимен

преди 3 години

и как разбраха че от бабата на внучето а не обратното? голям цирк

4

Стоян 79

преди 3 години

Може да звучи наивно , но не разбирам как може една толкова коварна и страшна болест да минава без симптоми и да се лекува без лекарства , поне все още не открити за тази болест ??? И как така бабата на детето да не е разбрала че е болна ??? И какво означава домашно лечение , като няма никакъв открит медикамент за каквото и да е лечение ????

3

Мутафчийски-Бенатова

преди 3 години

Яко ке се Мре! Пандемията Започва на Пълна Скорост - до Зимата, живите ще намалеят значително!!

2

Анонимен

преди 3 години

Вирос нема.Всичко е наред с учебната година.

1

Анонимен

преди 3 години

Тая е агент на БСП и иска да дескредитира Щабь.