25

антизападопоклонник

преди 3 години

да те е страх да идеш на зъболекър, че след това докрая на месеца трябва да си на хляб и сол. Още нещо- знаеш ли какви са цените на жилищата в Беларус, на наемите, строителните материали и т.н.? Един в един форум твърдеше, че наем на общинско жилище в Беларус(а в такива там живеели над 90% от хората, които нямат собствено жилище) е около 50?. Оттам нататък сам можеш да си отговориш на въпроса- колко процента от милималната работна заплата отделят в Беларус за наем и колко в България, в София!

24

антизападопоклонник

преди 3 години

До Коко,Това какво точно показва-Минимална работна заплата в Полша 611?,в Литва 607?, а в Беларус 120?! Оттам би следвало да има голям емигрантски поток от Беларус към Полша и Литва. Само че такъв не се наблюдава! Минималната работна заплата нищо не значи! Средната в Беларус е около 400?. Само че цените в Беларус нямат нищо общо с еврото! Ел.енергията е почти безплатна, бензина е 2-3 пъти по евтин от този в България, образованието и здравеопазването са безплатни, а не като в България

23

Коко

преди 3 години

До антизападопоклонникНяма да коментирам. Само ще дам официална информация. На нея се виждат всички гравитиращи около руския ботуш.Минимална работна заплата за 2020 г.Полша (?611)Литва (?607)Естония (?584)Словакия (?580)Чехия (?575)Унгария (?487)Румъния (?466)Хърватия (435?)Латвия (?430)България (310?)Сърбия (228?)Украйна (152?)Русия (135?)Беларус (120?)

22

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 21,За кое им е това шанса на белорусите? Да се "облажат" и те от демокрацията ли? Влез е "тубата" и си пусни някой клип за Беларус, ама не за протестите! Тогава пак може да си говорим! Това белорусите трябва да са много заблудени, ако си мислят, че само трябва да свалят Лукашенко, за да почнат да благоденстват! По скоро ще стане обратното- ще се закрият големите заводи, фабрики и т.н. и западните пропагандатори за всички последвали нещастия ще обвиняват руснаците- схемата е ясна!

21

Анонимен

преди 3 години

НОРМАЛНО

20

Анонимен

преди 3 години

Спукали са ги от бой ама яко са ги били!Така се променят възгледите на хоратаПитаите бг Полицията която знае кон боб яде ли

19

Анонимен

преди 3 години

Оставка за диктатора Бокошенко ! Армията и Милицията трябва да минат на страната на народа !

18

Анонимен

преди 3 години

Ако армията не мине на страната на протестиращите Лукашенко ще ги мачка докато съпротивата спре. Белорусите не разбират, че това им е шанса и трябва да въстанат масово.Каквото и да става обаче, накрая Лукашенко ще бъде обесен надолу с главата от народа на Беларус.

17

Патриот

преди 3 години

оставка за нато и ес :)

16

Анонимен

преди 3 години

Оставка на диктаторите Борисов и Лукашенко!

15

Анонимен

преди 3 години

Хахаха ей русофилите, внимавайте някой да не направи късо съединение от много объркване.

14

антисоросоид

преди 3 години

Бой и размазване на сороските платени протестари трябва.

13

Ф.С.В.

преди 3 години

разликата между Борисов и Лукашенко е -само в килата и годините!! и двамата са ДИКТАТОРИ ГОТОВИ НА ВСИЧКО -дори да Потопят Целият си народ в КРЪВ!!!

12

Патриот

преди 3 години

бой по грантаджиите само!

11

До 12

преди 3 години

Браво пич, само така, долу диктатора Лукашенко, оставка и разтрел като Чаушеску.

10

Анонимен

преди 3 години

Тц тц, оскърбиха го горкия, големият каттил дето се разхождаше с калашников за да покаже какъв страшен непукист е.

9

До 8

преди 3 години

Ох горките как се оплитат, и сега последно Лукашенко да си дава ли оставката? Или Бойко да си я дава? Или и двамата?

8

Младежкото Герб

преди 3 години

-Ще проведем Събор на "Периферия ГЕРБ"--Каним всички джур-наля на София ТЕХ Парк - за да правим Борби за Коча и Събор на всички селяни в БГ - -Моля изпращаите си CV и молбите по АБВ и едно от изискванията е - да имате и Компютърна Грамотност@!!

7

Ф.С.В.

преди 3 години

не мога да разбера??- В Беларус Демокрация няма!!! И такива снимки са нормални -НО СЕ ЧУДЯ СНИМКИ С ХОРА НА КОИТО ЛИЦАТА СА ИМ ЗАБИТИ В ЗЕМЯТА ИЛИ ГИ ДЪРЖАТ С ЗАПУШЕНА УСТА И ПРЪСТИ В ТЯХНИТЕ НОСОВЕ ЕДНОВРЕМЕННО ИЛИ ГИ ХВЪРЛЯТ 'СУПЛЕЗ' И ГИ РИТАТ НЯКОЛКО ЧОВЕКА ДО ПРИПАДЪК!!---И ТЕ - СА В ЕВРОПЕЙСКА 'ДЕМОКРАТИЧНА' ДЪРЖАВА?? ЯВНО НЯМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ БЕЛАРУС И БЪЛГАРИЯ -МЕЖДУ ЛУКАШЕНКО И БОРИСОВ!!

6

Е

преди 3 години

Диктаторите са едни същи. Затова трябва и тук американците да се намесят. Да му спретнат бърза една война на тоя ненормалник Лукашенко и да го пратят в историята. После Беларус в НАТО и ЕС където и е мястото.