41

Лукашенко

преди 3 години

Си е чист убиец...! Опозиционните лидери хем го знаят ,хем подценяват опасността !

40

Анонимен

преди 3 години

Отвличане ,а след дни ще разберем , кой е хакнал

39

Анонимен

преди 3 години

До 48 Много сложно го измисли. Къде са Босненци , па сърби. А при тия в Минск е така. Диктатора и номенклатурата не пускат кокала. Обикновения човек пътува , вижда ,чува. И се чуди , как той роба на болшевизма му минава времето в безвремие и вегетация.

38

юбералес

преди 3 години

Събитията в Беларус се развиват добре. Отвличането на Колесникова е грешна стъпка. Възраждането на Беларус продължава.

37

Анонимен

преди 3 години

Едно време западняците много се възмущаваха, че босненските сърби хванали някакви французи и ги използвали като жив щит. В наше време тъкмо западняците ползват повече от всеки друг живи щитове в хибридните си войни. Има обаче една разлика. Сърбите поставяха като жив щит хора, чийто живот имаше значение за обикновените им сънародници в Западна Европа. Сега е друго. За жив щит се използват хора, които са презирани както от сънародниците им, така и от употребяващите ги. Хибридна война...

36

Сандо

преди 3 години

тая като я гледам ква е русичка изглежда и е излязъл късмета

35

shitkata

преди 3 години

Бе случайно е - била и у любовен триъгълник , а на Навалния му у паднала глюкозата.Шутката така вика - я му вервам , а вие ? :)

34

до анонимен

преди 3 години

Е, щом не е страшно, може би да отидеш да поживееш 2-3 месеца там.После ще разказваш.-----------Къде по точну!?У Щатите или у С.Корея?Или у Белорус или у Окраина?Ъъъъ..., ни ща!Мен и тукашните протести мъ устройвът!Ей *** на, Бат Бойку дава 50лв и Радку Фърчилото също 50лв общу 100лв на седмица!Мъ хич не е лошу!Пък и не е време за "екскурии"... с този Корона вирус!

33

shikata

преди 3 години

Случанс...Не мисла.Хубавото е , че и Шуткин и Лукавия до няколко години ще са бунището на историята :)

32

Хаха

преди 3 години

Путин беше, той, май беше, много вероятно,може и тн.

31

Анонимен

преди 3 години

До до анонимен/40Е, щом не е страшно, може би да отидеш да поживееш 2-3 месеца там. После ще разказваш.Ако можеш де.

30

Хемус

преди 3 години

На старото българско кино най-харесвам,че иронизираше 'социализма' за когото ревете!Хубави идеи за филми,звук и картина с отвратително качество!Гледайте 'ПОкрив' с Петър Слабаков,да се припознаете как се строеше къща едно време!Репликата на Григор Вачков -Ние с фактури не работим!

29

Цирк

преди 3 години

Кой я е отвлякал сигурно лично Лукашенко?! Стига с тези провокации и лъжи...

28

до анонимен

преди 3 години

Още малко и тия ще станат втора Северна Корея.----------Бреййй, мъ сериозну!Ужас!Мъ баш кату у С. Корея, Украина, Либия...Многу страшну еййй....Ти остъй, ми и у Щатите натам вървят нещата... бунтове, арести, грабежи, пожари, убийства - даже и на полицаи, изнасилвания посред бял ден...Тц,тц, тц... многу страшну става, ве!

27

До 28

преди 3 години

Беларус е президентска република, а България - премиерска (де факто). Мнение за действията на Лукашенко и за приликите и разликите с България следва да дава колегата му Борисов. Впрочем, не е безинтересно мнението на беларуския посланик в София и на българския посланик в Минск. Както за изпратилата ги, така и за приелата ги страна.

26

Анонимен

преди 3 години

До Прилежен читателЛесно е в наше време да публикуваш "новини". Четеш в нета, че маскирани лица са я качили в бус и пишеш, че са я арестували. Формулата е същата като при народните приказки - всеки добавя и украсява.

25

Анонимен

преди 3 години

Най - накрая ще и набият един ***. От кога ли е чакала.

24

кгб

преди 3 години

Мъ таз белоруската Флейтистка от Германия, бе!Мъ, без майтап, наистина е Флейтистка по професия и живее от мнооогу години у Германия!Е, не е омъжена и немъ деца, мъ то щоту "флейтистките" съ многу скромни!Немъ страшну, шъ я пуснат, шъ им "посвири" малку на "флейта" и шъ я пуснат хората!У Белорусия и специалну Лукашенку многу уважават Изкуството!Ми даа...

23

Анонимен

преди 3 години

Диктатора сатрап ги издирва и елиминира един по един, белорусите още спят.Още малко и тия ще станат втора Северна Корея.

22

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта има ли мнение по отношение на действията на колегата си диктатор от Беларус?