8

Анонимен

преди 3 години

*** заглавие от *** либерална медия

7

Анонимен

преди 3 години

Всичко, което не се харесва на глобалистите и технократите е наричано конспиративни теории.

6

Анонимен

преди 3 години

5G мрежите са много вредни, водят до рак и генетични увреждания.............там се работи с много по-високи честоти, енергии и интензитети на радиовълните................казвам ви го като инженер по телекомуникации!!!

5

Патриот

преди 3 години

!Цензори и тирани,страх вие ,че хората се събуждат за лъжите ви и престъпленията ви и ще търсят отговорност ,затуй е това шубе от "конспиративните теории"!ЩОм евро-трансатлантически скотовеее *** значи сме на прав път !

4

Анонимен

преди 3 години

Хиляди учени по цял свят се обявиха срещу 5G мрежата, защо не публикуват нито едно тяхно обяснение а бълват празни приказки? Утре, ще те обявят за терорист само защото вярваш в неща, които са квалифицирани като неудобни и наречени "конспирации" от шепа световни лидери. На там отиват нещата...

3

Анонимен

преди 3 години

Кой подкрепя и финансира терористични организации като ИДИЛ и Ал-Кайда.............това е големият въпрос???

2

Анонимен

преди 3 години

До za 5Gей го първия от папагалите :D Оправи си клавиатурата, че точката ти заяжда нещо

1

za 5G

преди 3 години

Теория на конспирациите.....................хаха...................друг път.......................5G мрежите са много вредни и предизвикват рак , зашото работят на много по-високи честоти от 4G мрежите и с много по-голям интензитет на лъчението.................няма никаква конспирация тук..............това си е 100 % наука!!!