27

Анонимен

преди 3 години

за да не се стига до заатваряне трябва да се спазват мерките - маски на обществени места, дистанция, хигиена, дисиплина; Влизащите в страната от чужбина също са проблем. Всъщност, повечето хора се пазят

26

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Кога да очакваме втора вълна, пик и яко да се мре ?Септември или октомври ?!КПП-тата вече сте ги подготвили ....

25

анонимен

преди 3 години

До РодителЗЛАТЕНО, ти ли си?!

24

Грейт Ваксинатор

преди 3 години

Маленкий Путин пак им развали плановете.

23

до 21

преди 3 години

А ти не ни натрапвай хонореята си.

22

Елемаг

преди 3 години

И повече излекувани в условията на протести.София трябваше да гори.А те намаляватр заразените а се увеличават дори излекуваните!!!Яко ще се мре нали така Майтапчийски.Е разбирам, те .Осигури си хубави линейки за ВМА.И аз бих постъпил така.Бих се продал в името на болницата,признавам си.Въпреки,че то пак депутати се лекуват там.

21

до 12

преди 3 години

така кскто хи пишст бройките за Добрич, сравнено с мащабите на София, че той е за блокиране тоз град с такъв процент зараьени на еденица нсселение. Не се майтапя в Добрич има мяма 45 хил души, то е Дружба 1 в Сф са повече хората.

20

Анонимен

преди 3 години

Не се коркайте, вече има ваксина и лекарства. Шоуто приключва.

19

Батко

преди 3 години

Нищо страшно не се случва. Трета седмица на намаление на положителните тестове! Направени почти 6000 теста и 171 положителни 2,9;% . Много пъти съм казал да се прави разлика между заразен и болен.

18

До родител

преди 3 години

Ти лично, ако искаш се затваряй с твоите деца в гардероба с противогаз, консерви и лаптопи за онлайн обучение... Само не натрапвай хипохондрията си на останалите и не казвай какво да правим с нашите деца.

17

Елемаг

преди 3 години

До номер 1 ми не ,не е прав.Вече и аз тука да кажа,че се сблъсках с явлението"Коронавирус" казвам явлението,а не болеста,защо ли?На приятел баща му имаше двустранна бронхоплевмония.те са малко сиромаси.Изведнъж след влизането ама чак 3 дена излизат някакви резултати за коронката.ХАйде паника,сина му ни каза,всичко тест 120 лв бърз,естественно няма ни нищо.Ама си говорим из населеното място,че са им дали пари!!!Жената рабеща в болницата и от същото населено го е казала!!!Е това ти е болестта !!

16

Ужасена

преди 3 години

Веднага трябва всички мерки да се връщат. Не може бай *** да е безотговорен към живота и здравето на другите

15

до12

преди 3 години

....Половината случаи са в 5 града - Пловдив, Варна, Добрич, Благоевград, София - след три-четири месеца в тях може да има сериозни проблеми......то толковА ли си наивен че си мислиш че Бургаска област която е 1/6 от страната има само 4 заразени, при положение че там от началото нали е гъч от народ. Само че там сега се пази мутро туризма а Варна и Албена ги отписаха вече. Стъкмистика пич, град като софия сежедневно скупчване по протести и ще е само с 14.

14

Да

преди 3 години

До Родител и Допитване, аз предлагам да спрем света да се върти и никога да бе излизаме!!!:D

13

Родител

преди 3 години

До АнонименНЯМА САМИ ИЛИ САМОТНО ЖИВЕЕЩИ ХОРА.

12

Анонимен

преди 3 години

До РодителА тези които са сами и останат без работа за тях нищо ли?

11

Родител

преди 3 години

От септември става страшно. ГРИП И КОВИД ЗАЕДНО. ПРЕДЛАГАМ ВСИЧКО ОТНОВО ДА СЕ ЗАТВОРИ (УЧИЛИЩА, ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ЯСЛИ, ЗАВЕДЕНИЯ, КАФЕТА, ХОТЕЛИ, ПАЗАРИ, МОЛОВЕ И ВЪВЕЖДАНЕ НА ВЕЧЕРЕН ЧАС И ДР.) И САМО ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ ЗА УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ. ДА СЕПОДПОМАГАТ ФИНАНСОВО САМО ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ, РОДИТЕЛИ НА ДЕЦА ДО 18 ГОДИНИ И СЕМЕЙСТВА В КОИТО ИМА 1 ИЛИ ПОВЕЧЕ БЕЗРАБОТНИ.

10

Анонимен

преди 3 години

Половината случаи са в 5 града - Пловдив, Варна, Добрич, Благоевград, София - след три-четири месеца в тях може да има сериозни проблеми

9

Глашатай на ГЕРБ

преди 3 години

Бургас винаги са малко -защото Кмета е "наше' момче

8

Анонимен

преди 3 години

До xБяха 28 миналия месец... Добре ли си? С главата?