10

наблюдател

преди 3 години

4-я е от хората на Тиквуний Толуп |-ви и е с високо заплащане.

9

Анонимен

преди 3 години

Проблемите в пазара на труда произлизат от първобитността на типа общество, което ни бе наложено. Вместо да има почти равномерно разпределение на предприятия и заетост, в страната, както при природните хаотични явления, се получиха струпвания на няколко места и оголване на други, БЕЗ това да е породено от климатични особености, само поради абдикирането на държавата. ЕС стимулира мобилността, т.е. чергарството. Тя намалява силата на семейните и националните връзки.

8

До Пешо

преди 3 години

Т2 с полет до Лондон на 1 07 миналата година.Сега пак работя същата работа като в Бг,но си изхранвам семейството,живея спокойно и ми остават.В момента се печем на плажа в Китен,а карантината ще я преживеем ,като се върнем,важното е децата да са щастливи.

7

Анонимен

преди 3 години

В число има ли ..Депутати ?!

6

Батко Мат

преди 3 години

А кои са доволните от заплащането?Връзкарите и шуробаджанаците,както винаги.

5

Анонимен

преди 3 години

Задача за детската ясла:Всички герберуги крадат народни пари.Ако началникът им признае за това, кой отива в затвора?

4

Анонимен

преди 3 години

Тая статия беше вчера, днес излиза с нова датата. Иначе е ясно, даже сменят работата на първа място основно заради тормоз, защото заплащането е еднакво

3

Пешо

преди 3 години

Задачка за втори клас:Имаме 100работни места,на 75 от тях плащат малко,на другите е добре и никой не напуска.Пита се през кой Терминал отлитат недоволните?

2

Анонимен

преди 3 години

.Това някакъв нов вид хора ли са?Как се става трима от четирима?

1

Анонимен

преди 3 години

Така е при капитализма, като ти плащат малко и ставаш за нещо, сменяш работата за да взимаш повече. *** за това си искат комунизма щото за нищо не стават, а преди такива бездарници взимаха пари колкото лекари и инженери и всички бяхме еднакво бедни.