6

Тъпанар

преди 3 години

Бе всеки да яде каквото иска. Лошото е, че и месото и зеленчуците са ГМО (поне тия, които се продават във веригите магазини). Така, че ядем едни и същи б.о.к.лу.ци, само конфронтацията между месоядни и противниците на месото е истинска.

5

Анонимен

преди 3 години

Тръгнеш ли срещу природата, чака те греда.

4

Анонимен

преди 3 години

Заглавието би имало някаква стойност, с много "ако": ако е домашно или екологично(знаем качеството на магазинското месо);ако се яде 2-3 пъти седмично, не повече(както предците ни);ако не се прекалява с алкохол, захар; ако има физическа активност. Относно хората изключили месото, почти всички са образовани относно храната си, не изпадат в крайности и опитват са се хранят и живеят балансирано.А никой не може ви спре гуляите с кифтета и ракиджос. Всеки си избира хобитата!

3

Анонимен

преди 3 години

Тия неща са известни отдавна, но вегани и вегетарианци отказват да ги видят или признаят. Особено показателен е случаят с витамин K2. Дори немесеоядните да приемат достатъчно калций, липсата на този витамин (да, набавя се от месото и други животински продукти) води до това, че калцият не се усвоява от костите, а се отлага в меките тъкани. Т.е. постепенно меките тъкани се втвърдяват. Това включва сърцето и кръвоносните съдове. Отивам да метна пържолите на барбекюто.

2

Анонимен

преди 3 години

Това е валидно за всички животни.Тези които ядат месо не само че живеят най дълго ами са и най умни и най високо в йерархията.Тревопасните са глупави и живеят малко.

1

Анонимен

преди 3 години

Мдаа виждаме ги всеки ден колко дълголетни са, особенно с качествените храни наблъскани здраво с консерванти, оцветители, антибиотици и хормони !!!