25

Анонимен

преди 3 години

Стига с измислени мерки, които реално са недостъпни!Дайте реални пари и облекчения!

24

Анонимен

преди 3 години

Дайте пари бе! Дайте реални пари на хората! Като навсякъде по света!

23

ДртПрч

преди 3 години

До Анонимен"По добре да фалира икономиката отколкото здравеопазването - това е самата истина!"Вие май трудно мислите с главата си, господине. Без икономика, за какво здравеопазване говорим? Без икономика няма здравеопазване, няма образование, няма и мир. Има само глад, мизерия,бунтове и мародерство.

22

Анонимен

преди 3 години

Пак празни приказки, на хора от които не зависят тези решения. Но защо си мислят, че тези които вземат решенията, не са предвидили и подобен вариант.Такива само запълват медийното време в явно прекалено многото такива предавания. И мащаба на прогноза, му е късо умен. Може ли да си представи трудов колектив, от 100 човека, в който 20 тежко болни, 5 умират, без ръководството да вземе мерки.На 5, 6 тежко болни, и един пътник, този колектив просто не отива на работа, поради инстинкт за самосъхран

21

ДртПрч

преди 3 години

Ако пак тръгнат да ни заключват, тогава вече и аз ще изляза на не особено мирен протест, а с брадва, вила, коса, бухалка или каквото там подходящо сечиво намеря за вземане на министерски глави.

20

Анонимен

преди 3 години

Германия която е с най-силна икономика в Европа спря да функционира за няколко месеца и още не може да се съвземе, а тук *** се правят на остроумни и компетентни.Вируса и грипа зимата ще блокират всяка икономика... Бедна ви е фантазията, какво предстои.

19

Анонимен

преди 3 години

По добре да фалира икономиката отколкото здравеопазването - това е самата истина!

18

44

преди 3 години

До Чиновник, я пак си помисли! Това, че голяма част от хората бяха заключени по домовете си без работа, доход и препитание .... дали не е заключена икономика? Това, че имаш спад на БВП? Това, че имаш увеличение на безработицата? Това, че много компании намалиха заплатите? А, извинявай. Вие на държавна хранилка не го усетихте! ***, които за 5 лв работа не вършат не били усетили нищо! Ами как ще усетиш? При вас така или иначе заплатата си върви!

17

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да се случи няма да стане по зле от виденовата зима и икономиката няма да стане по зле от по времето на Костов. Та, българите сме свикнали, да му мислят оядените европейци и американци.

16

do 8

преди 3 години

всеки човек си има начин на живот и виждания за него. не може всеки да е предобрил фирмаджия като теб и да кисне по 16 часа в непроветрив претъпкан офис пред компютър и ходещ като зомби към вкъщи живеещ за едната събота. те също си плащат данъци, колкото и на теб ти ги плаща фирмата, в която си.

15

Хаха

преди 3 години

Да кажеш на квартална кръчма и някъв бордей че са икономика - е това вече е неграмотност :D D:D

14

Чиновник

преди 3 години

Икономиката не е била затваряна. Заведенията и хотелите не са "икономика".

13

Анонимен

преди 3 години

То па една икономика в България, та сме седнали да се вайкаме за нея.

12

У

преди 3 години

Да се обеси.

11

V

преди 3 години

Тиквата се опитва да изкопае дупка в бюджета. Раздава пари които ги няма и на края на годината ще каже че трябва заем .Честити на данъкоплатците. Тоя ще ни разкаже играта. Лукашенко не въведе никакви мерки и го преизбраха с 80 % .Тиквата затвори икономиката да се подмаже на запада и трябва някой да го гръмне .Баси цирковете дет направи тоя .А сега ще наказва народа.Ми ние ли затваряхме бизнеси ве ?

10

Така е

преди 3 години

Аз работя в предприятие, в което работят около 700 човека. Не сме спирали да работим, производството върви, готовата продукция се продава, материали за да работим пристигат постоянно от чужбина. Между другото, работим с материали най-вече от Италия и Китай. А да, за протокола - един заразен няма при нас с коронавирус. И хора със симптоми нямаме също. 700 човека. Интересно, нали?

9

Не е тайна

преди 3 години

Не е тайна ,че от затврянето на икономиката се възползваха най-добре програмистите.Първо че всеки сегмент от икономиката който можеше да мине онлайн - мина. А това са още клиенти , пари и възможности за програмистите.Второ ,че за тях не беше никакъв проблем да работят по време на карантина - при това с намалени разходи.Програмистите са т.н. елит срет ИТ специалистите - и налагат своето цифрово робство над хората. Предлагат първо проблеми и после продават решения. Искат всички да са зависим

8

Анонимен

преди 3 години

Пагубно в краткосрочен, и заздравяващо в дългосрочен план. Евентуално в един момент целият персонал на бордеи, дискотеки, фитнеси, хотели, кръчми, барове може да почне да работи нещо по-продуктивно в индустриалната сфера или в сферата на услугите на компютър от вкъщи.

7

Гамен

преди 3 години

До смяхНормално, то отдавна реве че следващите месеци щяли да бъдат изключително тежки. Но хората разбраха че месеците ще са тежки за тях. А той искаше да каже за неговите си месеци. И както преди време каза - "Аз съм пр0ст и вие сте пр0сти. Затова се разбираме."

6

смях

преди 3 години

На Бойко тая простотия ли му дойде на акъла. Да се спаси от протестите с блокади.