46

Анонимен

преди 3 години

Ясно е че беларусците искат с Русия те говорят един език.Ясно е че това са хора отвън.Незнам защо границите не са залостени и се позволява на чужденци да протестират.Трепете ги.

45

Анонимен

преди 3 години

Намерете оръжие момци. Режима, ще ви смаже. За комунсистическите военно престъпници няма милост. Отнесете се сериозно и го свалете тоя пумпал.

44

антизападопоклонник

преди 3 години

До Хм, За беларуската съм съгласен, ама за руската не бих казал същото! Путин и до днес си толерира олигарсите и богаташите, които им е през ... за Русия и си харчат пачките на запад, а истинските руски патриоти като Платошкин например, поставя под домашен арест.

43

Анонимен

преди 3 години

Като губят страха да ги засипят с куршуми докато изтрезнеят.

42

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има анкета, "какво бихте направили като президент/премиер"? Но с цели и как ще се постигнат. Защото всяка държава дърпа към себе си, особено като си по-велик. Няма как те първо да се развиваме и да гоним другите европейски държави и да постигнем техния стандарт, колкото и да искаме, по-силните няма да ни дадат- САЩ, Европа, Китай, Турция, Русия. Ако си мислите, че с протести става. Най-много революция. Украйна я върнаха 10 години назад с протестите. Беше зле, сега не питайте.

41

Анонимен

преди 3 години

имам чувство, че просто са взети цитати от няколко места и е направена "публикация", но да се дава информация, пишещия трябва да си има понятие какво пише-това да пуснеш 2 клипчета и пет цитата от разни источници го може всеки.ситуацията в Белорус е много по друга.Уважавайте читателите си! сигурно си мислите че ви четат ***

40

Анонимен

преди 3 години

Стрелба по границата срещу влизащите и стрелба на площада.Историята няма да ги съди защото те ще я напишат.

39

Анонимен

преди 3 години

Кво дойде от Сащ.Джей Зи милиардер а заплата на български лекар в болница 800 лева.

38

Анонимен

преди 3 години

Тотално скапан червен сайт

37

Анонимен

преди 3 години

До СимеонТочно така, те ни мислят за индианци, ама скоро ще си разберат грешката. Те няма какво да предложат на човечеството освен безогледна експлоатация на хора и ресурси, колониална зависимост, двойни стандарти и безкрайно лицемерие.

36

Анонимен

преди 3 години

И как от Полша влизат в Беларус тия граници нямат ли?

35

Анонимен

преди 3 години

Ясно е запада кво иска Остамбулски Конвенции расови миксове и кафяви белорусци.Да влизат руснаците.

34

Стенли К.

преди 3 години

До Анонимен Нищо не губят! Ако губят страха си ,няма да изпращат жени и деца да са отпред ,на протеста ,а те ,,смелчаците ,,се крият отзад ,като съсли . Пък и очакват подкрепа от Дордж Джу- професинален разузнавач управляващ посолството на САЩ в Минск . А и в Полша ,пристигнаха спешно от Англия -Ескадрон S от SAS на помощ ,белким си загубят страха .Сиреч ,да ги надъхват .

33

Анонимен

преди 3 години

Да вика руснаците доде е време.

32

Идеалист

преди 3 години

Пожелавам на Президента Лукашенко да не се подава на провокациите от Изток и Запад. Зад него е Поднебесната империя! Майдани не и трябват на Беларус! Има заводи, има селско стопанство и сериозен Президент. Тези призиви за фасадна демокрация вече ги гледаме 30 години.

31

Анонимен

преди 3 години

Руските войски да се готвят да влизат това е преврат след който Нато ще разположат ракети в Беларусия.

30

Хм

преди 3 години

Най-големия проблем на руската и беларуската опозиция е,че нямат и грам патриотизъм.Единствената им идея е как да се предадат на Запада и тогава щели да потекат реки от мед и масло.Е в Украйна се предадоха и какво стана?Стандартът на живот падна 2-3 пъти.Значи трябва нещо друго да измести старото!

29

XuTbP5bP

преди 3 години

Комунисти вън! Няма да вземете никога повече власт! Колкото и да се напъват неадекватните ви отрочета.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Не ми говори колко хубаво живеем при демокрацията ! Да караш таратайка ,или да си купиш нова кола и да плащаш 15 години заем ,да набиваш ,,прясно ,,месо на 1-2 години ,ГМО , да търпиш Гей парад ,да ти натрисат джендърски дивотии и да търпиш ,да си най измиращата нация в света ,най бедната ,болна в Европа ,да си изтрещял от нерви ,а едно малцинство да получава ,,пожизнени пенсии ,,от по 700-800лева ,без нито един ден стаж . Пеи сърце ,а ?

27

пущиняк

преди 3 години

До да, Не знам къде си живал през т.нар. комуниизъм, ама в градчето, където аз живеех хората за месо не ходеха до магазина, а до кланницата, където си вземаха месо от току що заклано животно. Сега като земаш месо от магазина, се молиш да животното, от което е месото да е заклано преди не повече от година.